Žiniasklaida: Jennifer Lopez ir Benas Affleckas – ant skyrybų slenksčio

Šiais metais du kartus susituokusi viena garsiausių pramogų pasaulio porų – dainininkė Jennifer Lopez (53 m.) ir aktorius Benas Affleckas (50 m.) – galimai ant skyrybų slenksčio.

J.Lopez ir B.Affleckas. <br>Scanpix/ AP nuotr.
J.Lopez ir B.Affleckas. <br>Scanpix/ AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 28, 2022, 1:59 PM

Kaip praneša leidinys „National Enquirer“, pora neva svarsto apie skyrybas. Ten pat nurodoma, kad nesutarimų priežastis galimai susijusi su tarpusavyje nesutariančiomis Jennifer ir Beno mamomis.

„J.Lo ir Benas šiuo metu susiduria su daugybe problemų. Jų draugai tikrai nerimauja, kad ilgainiui jų santykiai nesusiklostys“, – skelbiama leidinyje.

Šaltinis sakė, kad J.Lopez mamai Guadalupe Rodriguez nepatinka, kaip B.Afflecko šeima elgiasi su jos dukra. Kalbama, jog dainininkės anyta jos nepriima į šeimą.

Tuo metu B.Afflecko mama Chris Anne Bold galimai vis dar palaiko buvusią sūnaus žmoną aktorę Jennifer Garner (50 m.), su kuria B.Affleckas išsiskyrė 2018-aisiais.

Kita vertus, J.Lopez ir B.Afflecko santykius gaubiantys gandai – ne naujiena. Gerbėjai apie atgimusius jųdviejų jausmus skalambijo dar prieš šiems viešai paskelbiant, jog vėl yra pora.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.