Kvepalai – šalies veidas: kokius kvepalus labiausiai mėgsta lietuviai?

Kultūra, gyvenimo būdas ir parfumerijos tradicijos kiekvienoje šalyje – skirtingos. Pavyzdžiui, japonai mėgsta silpnesnius, gėlėmis praturtintus kvapus, o arabų šalių gyventojai – atvirkščiai – myli aštresnius aromatus.

Viktorija Gaidytė.<br>„Parfum Arabia“ nuotr.
Viktorija Gaidytė.<br>„Parfum Arabia“ nuotr.
Viktorija Gaidytė.<br>„Parfum Arabia“ nuotr.
Viktorija Gaidytė.<br>„Parfum Arabia“ nuotr.
Viktorija Gaidytė.<br>„Parfum Arabia“ nuotr.
Viktorija Gaidytė.<br>„Parfum Arabia“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 6, 2022, 10:00 AM

Anot specialistų, senomis parfumerijos tradicijomis garsėjančioje Prancūzijoje moterys itin mėgsta mados legendos Coco Chanel kadaise kurtus kvepalus, dvelkiančius vaisinėmis, gėlių bei citrusinėmis natomis. Coco Chanel kūriniai iki šiol milžiniško populiarumo sulaukia ir Jungtinėje Karalystėje, kurioje gausu klasikos gerbėjų.

Tuo metu amerikiečiai yra pamėgę modernius, natūralius, subtiliai seksualius kvapus. Geriausiai šioje valstybėje parduodami kvepalai sukurti iš gaivių vaisių, gėlių ir medienos natų. Jungtiniuose Arabų Emyratuose mėgiami iš itin kokybiškų ingredientų, kaip antai agarmedžio, sukurti kvepalai.

Pasak Lietuvoje pirmaujančios rytietiškų kvepalų parduotuvės „Parfum Arabia“ įkūrėjos Viktorijos Gaidytės, lietuviai yra itin pamėgę medienos natomis praturtintus aromatus.

„Lietuvių skonis tikrai viena koja žengia su mada. Tuo metu kaimyninėse šalyse apie kvepalus, jų naujoves nusimanoma kur kas mažiau. Tarkime, Lenkijoje vis dar itin madingi tradiciniai klasikiniai kvepalai“, – pasakojo V.Gaidytė.

Modernumo mėgėjams „Parfum Arabia“ atstovė siūlo išbandyti naujus „Lattafa Al Noble Safeer“ kvepalus, dvelkiančius pipirais, gvazdikėliais, agarmedžiu, kiparisais. Išskirtinė ne tik šių kvepalų sudėtis, bet ir elnio galva padabintas buteliukas, kuris papildys kiekvienų namų interjerą.

Ypatingi ir „Nouf“ kvepalai. Auksiniame, stilingo dizaino buteliuke susipina gintaro, kedro ir rožmedžio natos. „Šie kvepalai leis pakilti į pačias viršūnes“, – patikino V.Gaidytė.

Medienos natomis praturtinti ir „Magic Oud in Sandal Wood“ kvepalai, skleidžiantys muskuso, gintaro, sandalmedžio bei agarmedžio kvapą.

Kokybiškos ir už prieinamą kainą parduodamos „Parfum Arabia“ produkcijos galite įsigyti sostinėje (Odminių gatvė 11), Kaune (M.Daukšos g. 5) bei internete įsikūrusiose parduotuvėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?