41-erių Britney Spears susirūpino savo sveikata

41-erių dainininkė Britney Spears pripažino, kad šiuo metu stengiasi kuo daugiau dėmesio skirti savo savo psichinei sveikatai ir teigia, jog tai padaryti labiausiai padeda keliavimas po pasaulį.

 Britney Spears.<br> Scanpix/ REUTERS nuotr.
 Britney Spears.<br> Scanpix/ REUTERS nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-12-20 15:03

Atlikėja prieš daugiau nei metus laimėjo bylą prieš savo tėvą, po kurios buvo nutraukta 13 metų trukusi priverstinė Britney Spears globa. Po šio teismo nuosprendžio dainininkė stengiasi visais įmanomais būdais kompensuoti prarastą laiką ir su savo socialinių tinklų sekėjais reguliariai dalijasi egzotiškų atostogų nuotraukomis.

Neseniai atlikėja savo „Instagram“ paskyroje rašė: „Keliauti ir pamatyti egzotiškiausias pasaulio vietas yra vienas geriausių būdų, padedantis nuraminti tiek protą, tiek kūną, tiek ir sielą“.

Kaip rašoma mirror.co.uk, atlikėja teigė susitaikiusi, jog šeima jos niekada nepriims tokios, kokia ji yra.

„Deja, nors ir turiu savo namus Los Andžele, tačiau niekada nesijaučiau priimta savo šeimos. Būdama šiuose namuose aš negaliu būti savimi ir su tuo aš jau susitaikiau. Tačiau keliavimas man padeda prisiminti, ką reiškia jaustis priimtai“, – rašė ji.

Įraše atlikėja kreipėsi ir į savo jaunesniąją sesę Jamie Lynn Spears patardama jai visuomet žinoti savo vertę ir neleisti kitiems kontroliuoti jos gyvenimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.