Savaitės blykstėse – Vaido Vyšniausko skandalas ir Monikos Marijos santykių krizė

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Savaitės blykstės.<br>Lrytas.lt koliažas.
Savaitės blykstės.<br>Lrytas.lt koliažas.
Jurga Anusauskienė.<br>Soc. tinklo nuotr.
Jurga Anusauskienė.<br>Soc. tinklo nuotr.
Marius Jampolskis ir Irūna.
Marius Jampolskis ir Irūna.
Solveiga Mykolaitytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Solveiga Mykolaitytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Monika Marija ir Dovydas Laukys.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Monika Marija ir Dovydas Laukys.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Vaidas Vyšniauskas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Vaidas Vyšniauskas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Vaidas Vyšniauskas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Vaidas Vyšniauskas.<br>V.Skaraičio nuotr.
R.Petrauskytės-Paulauskienės šeima.
R.Petrauskytės-Paulauskienės šeima.
Saugirdas Vaitulionis.
Saugirdas Vaitulionis.
Saugirdas Vaitulionis.
Saugirdas Vaitulionis.
Saugirdas Vaitulionis.
Saugirdas Vaitulionis.
Lina Bražinskaitė.<br>V.Pilkausko nuotr.
Lina Bražinskaitė.<br>V.Pilkausko nuotr.
Lina Bražinskaitė.<br>V.Pilkausko nuotr.
Lina Bražinskaitė.<br>V.Pilkausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (13)

Lrytas.lt

Dec 30, 2022, 10:19 PM

Sutiko gimtadienį

Aktorė ir psichologė Lina Bražinskaitė 43-iąjį gimtadienį pasitinka tarp švenčių – gruodžio 28 dieną. Moteris atvira: tokių sutapimų ji nesureikšmina, o neretai savo gimtadienio ir nešvenčia, mat nuo vaikystės jos asme-ninė šventė tarsi pasimesdavo tarp didžiųjų metų įvykių.

Tad tądien ji neretai renkasi jaukų vakarą su artimaisiais, o ne triukšmingą vakarėlį. Tiesa, jau kone tradicija tapo gimimo dienos fotosesija.

„Retai planuoju griausmingus gimtadienio balius, bet vis dažniau nustebina brangūs žmonės. Šįsyk skulptoriaus ir dailininko Mindaugo Tendziagolskio skambutis ir jo neįprasta dovana tiesiog pribloškė. Mindaugas pasiūlė šiais metais gimtadienio fotosesiją kiek pakoreguoti – ne fotografuoti, o nutapyti mano portretą“, – šypsojosi Lina.

Laikas, praleistas Mindaugo dirbtuvėse pozuojant ir bendraujant su dailininko mylimąja, L.Bražinskaitei neprailgo – praskriejo akimirksniu ir virto tikru artėjančių Kalėdų laukimu. O tai, kad Mindaugas jai nerodė paveikslo tapybos proceso metu, kėlė nemenką intrigą ir žadino begalinį smalsumą.

„Tačiau laukti išties buvo verta. Lieka tik įrėminti nutapytą portretą ir nuspręsti, kur jis apsigyvens. Man šis gimtadienis jau įvyko“, – juokėsi aktorė.

Per Šventes liejosi prisiminimai

Komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis (40 m.) papasakojo apie gražiausių metų švenčių tradicijas. Pasak vyro, be šeimos Kūčių ir Kalėdų jis neįsivaizduoja.

„Didžiausia dovana Kalėdoms yra buvimas su šeima, artimaisiais, dėmesys vienų kitiems ir namų jaukumas. Dar nuo vaikystės šių tradicijų laikausi ir jų nelaužau. Man labai keista, kai žmonės renkasi švęsti Kūčių, Kalėdų atskirai nuo savo tėvų. Kodėl? Aš jau dabar laukiu, kada keliausiu į savo gimtąjį Panevėžį, su tėvais vartysime senus vaikystės albumus, kalbėsime apie ryškiausius metų įvykius, ragausime skaniausius naminius patiekalus ir prie židinio daug ir garsiai juoksimės“, – sakė S.Vaitulionis.

Parodė jauniausią dukrą

Grupės „Man-go“ vokalistė Rima Petrauskytė-Paulauskienė (42 m.) parodė jauniausią dukterį – vienų metų Adelę. Kaip sako atlikėja, dukrelė – visa į tėtį verslininką Rolandą Paulauską (43 m.). „Adelei tik vieni metai, o jau išryškėjo jos charakteris. Rami, užsispyrusi, racionali... ir rimta.

Trumpiau tariant – tokia kaip tėtis, – sakė trijų dukrų – Andrėjos (20 m.), Amėjos (3 m.) ir Adelės mama R.Petrauskytė-Paulauskienė. – Aš nesu holivudinė, instagraminė mama, kai viskas tobula ir net sijonų spalvos nuotraukoje suderintos. Negaliu uždėti gražių filtrų. Ir nenoriu. Nėra lengva ir paprasta būti trijų dukrų mama. Jos visos tokios skirtingos pagal savo amžių. Kasdien mokausi gyventi iš naujo. Jos – nauja karta.“

Vienas žingsnis – ir nešlovė

Operos solistas Vaidas Vyšniauskas (51 m.) surengė koncertą Baltarusijos sostinėje Minske ir už tai sulaukė kritikos kirčių. Tokius muzikanto veiksmus sukritikavo žinomi žmonės, kultūros ministras Simonas Kairys. Pastarasis teigė nesuprantantis, kaip galima koncertuoti artimai Baltarusijos autoritarinio lyderio Aliaksandro Lukašenkos aplinkai.

„Man nesuprantama, kaip dešimtą karo mėnesį kažkam dar reikia rekomendacijų, aiškinimų ir kitų dalykų, kad ne šiaip važiuoti už sienos įsigyti kruopų, dyzelino ar kitų dalykų, bet kad važiuoti iš esmės linksminti mūsų priešo Lukašenkos aplinką, – Seime vykusio Vyriausybės pusvalandžio metu kalbėjo ministras. – Dėl ko tas koncertas buvo suorganizuotas – kitą dieną atvyksta pats ponas Putinas. Mano galva, čia jokios rekomendacijos nepadės, čia yra visiškai žmogaus sąžinės, moralės, empatijos trūkumo nulemti pasirinkimai.“

Reaguodamas į situaciją V.Vyšniauskas nutarė atsiprašyti. „Pirmiausia, aš noriu visų atsiprašyti ir paprašyti atleidimo dėl susiklosčiusios situacijos. Antra, aš pažadu: tikrai parašysiu visas savo mintis, motyvus ir priežastis, bet kiek vėliau. Nes dabar noriu, kad visi išsisakytų iki galo. Juk vis vien verdiktai paskelbti ir aš esu pasmerktas net neišklausytas...“ – skelbė operos solistas.

Po dvejų metų santuokos – pauzė

Atlikėjai Dovydas Laukys (32 m.) ir Monika Marija (24 m.) santuokoje nutarė padaryti pertrauką. Pristatydama naują kūrinį LRT studijoje muzikos vyriausiajam redaktoriui Ramūnui Zilniui dainininkė sakė, kad vienas kitame juodu su Dovydu neranda įkvėpimo.

„Mūsų gyvenimas pastaraisiais metais vyksta intensyviu ritmu. Kita vertus, man atrodo, jog aš atėjau į šeimą tikėdamasi, kad šeima mane labai įkvėps darbui ir muzikai, kad užkurs mano tokį variklį, aš išsijudinsiu ir man pačiai, be vadybos, puikiai pavyks viską sugeneruoti. Bet galiausiai supratau, kad vis dėlto ne. Šeima yra tas dalykas, kuris labai daug laiko pareikalauja, ir muzikai to laiko lieka tik mažiau. Mes su Dovydu nelabai randame įkvėpimo vienas kitame. Todėl man vis dėlto šiuo metu atrodo, dabar čia sėdint, kad galbūt niekada ir nebus mano didžiausia meilė koks nors žmogus.

Man atrodo, kad aš vis dėlto niekur nesijaučiu geriau negu scenoje ir niekas man nesuteikia didesnės euforijos gyvenime negu scena ir muzika“, – kalbėjo 2020-ųjų pabaigoje prie altoriaus žengusi Monika Marija.

Atskleidė lytį

Rugsėjo pradžioje apie tai, kad laukiasi, pranešusi manekenė Solveiga Mykolaitytė (37 m.) su sužadėtiniu kikboksininku Mantu Rimdeika sužinojo kūdikio lytį – jiems gims berniukas. Lietuvos pajūryje pora sprogdino balioną, o iš jo pasipylė mėlynos spalvos konfeti.

Papasakojo apie santykius

Aktorius Marius Jampolskis (44 m.) papasakojo apie santykius su dainininke Irūna Puzaraite (32 m.) – jau daugiau nei dešimtmetį juodu kartu koncertuoja. „Man, aišku, Irūna patiko kaip moteris. Be jokių klausimų. Bet esmė ta, kad chemija, kaip mes ją vadiname, yra labai brangus dalykas. Ir mes visą tą energiją, kuri atsirado tarp mūsų, naudojome mūsų dueto kokybei gerinti“, – LNK laidoje „Šeškinės 20“ sakė M.Jampolskis.

Pateko į medikų rankas

Fotomenininkei Jurgai Anusauskienei (52 m.) išoperuotas apendiksas. „Patirtis, kai išėjusi į svečius nuo vaišių stalo staiga atsiduri ant operacinio stalo, tik dar kartą priminė, kad džiaugtis verta čia ir dabar, nes niekada nežinai, kas tavęs laukia už posūkio“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.