Žvaigždžių savaitėje – L. Messi triumfas ir B. Spears tėvo išpažintis

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Žvaigždžių savaitė.<br>Lrytas.lt koliažas.
Žvaigždžių savaitė.<br>Lrytas.lt koliažas.
H.Weinsteinas.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
H.Weinsteinas.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
B.Spears ir jos tėvas J.Spearsas.<br>AP/ Scanpix nuotr.
B.Spears ir jos tėvas J.Spearsas.<br>AP/ Scanpix nuotr.
L.Messi ir jo šeima.<br>dpa/picture-alliance/ Scanpix nuotr.
L.Messi ir jo šeima.<br>dpa/picture-alliance/ Scanpix nuotr.
L.Messi ir jo šeima.<br>dpa/picture-alliance/ Scanpix nuotr.
L.Messi ir jo šeima.<br>dpa/picture-alliance/ Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>Janet Mayer/startraksphoto.com/C/ Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>Janet Mayer/startraksphoto.com/C/ Scanpix nuotr.
A.Jolie.<br>REUTERS/ Scanpix nuotr.
A.Jolie.<br>REUTERS/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Jan 1, 2023, 6:04 PM

Triumfu dalijosi su šeima

Beveik mėnesį Katare trukusi futbolo fiesta baigėsi ilgai lauktu finalu, kuriame Argentinos ir Prancūzijos rinktinės surengė kvapą gniaužiantį mūšį, o čempionus lėmė baudinių serija: džiaugsmo ašaras liejo Argentinos ekipa.

Nors po finalo visi tikėjosi emocijų ir ašarų, vienas geriausių pasaulio futbolininkų Lionelis Messi (35 m.) pergalę priėmė su nuoširdžia šypsena ir paprastu džiaugsmu. Po baudinių serijos labai greitai L.Messi glėbyje atsidūrė svarbiausi žmonės – vaikai ir žmona.

„Tai tiesiog neįtikėtina. Žinojau, kad Dievas man duos tą taurę, buvau tuo tikras. Aš to taip norėjau. Tai didžiulis džiaugsmas“, – po finalo sakė L.Messi. Argentinos triumfas reiškia, kad L.Messi iškovojo paskutinį trūkstamą trofėjų savo karjeroje.

Nugalėtojų komandą iškart po rungtynių sveikino ne tik bendražygiai – jų triumfu didžiavosi ir šeimos nariai. Finalo rungtynes stebėjusios futbolininkų žmonos ir vaikai nuaidėjus pergalės sirenai sugužėjo į aikštę – kiekvienas jų norėjo ne tik apkabinti savo herojus, bet ir paliesti iškovotą trofėjų.

Traukiasi iš pareigų

Aktorė Angelina Jolie (47 m.) paskelbė, kad traukiasi iš Jungtinių Tautų vyriausiojo pabėgėlių reikalų komisaro biuro (JTVPRKB) specialiosios pasiuntinės pareigų po daugiau nei 20 metų darbo su Jungtinių Tautų pabėgėlių agentūra.

Holivudo aktorė kartu su JTVPRKB atliko daugiau nei 60 misijų ir atkreipė dėmesį į milijonų žmonių, kurie per pastaruosius du dešimtmečius buvo priversti palikti savo namus, sunkią padėtį.

„Po 20 metų darbo JT sistemoje jaučiu, kad atėjo laikas dirbti kitaip – tiesiog bendrauti su pabėgėliais bei vietos organizacijomis ir remti jų propaguojamus sprendimus. Ateinančiais metais ir toliau darysiu viską, kas nuo manęs priklauso, kad paremčiau pabėgėlius ir kitus perkeltuosius asmenis“, – pareiškime sakė A.Jolie.

Nepakvietė į kalėdinį vakarėlį

Karalius Karolis III (74 m.) ir jo žmona karalienė konsortė Camilla (75 m.) Sandringamo rūmuose surengė kalėdinį vakarėlį.

Teigiama, kad šis susitikimas – vienas didžiausių per pastaruosius kelerius metus, nes iki šiol šventiniai susibūrimai nevyko dėl pasaulinę pandemiją sukėlusio koronaviruso.

Mirror.co.uk praneša, kad kvietimo į kalėdinį vakarėlį sulaukė Velso princas Williamas ir princesė Catherine bei jų vaikai George’as, Charlotte ir Louis, taip pat karalienės anūkė Zara Tindall kartu su vyru Mike’u. Kvietimą į šventę gavo ir nuo darbo monarchijai nušalintas princas Andrew bei buvusi jo žmona Sarah Ferguson.

Tačiau princas Harry (38 m.) ir Meghan Markle (41 m.) į šį šeimos susibūrimą nebuvo pakviesti po to, kai dienos šviesą išvydo skandalingo atgarsio sulaukęs dokumentinis filmas „Harry ir Meghan“, kuriame pora atskleidė karališkosios šeimos gyvenimo užkulisius.

Praeities paklydimų kaina

Nešlovę užsitraukęs Jungtinių Valstijų kino titanas Harvey Weinsteinas (70 m.) sulaukė nuosprendžio. Jis buvo nuteistas už moters išžaginimą prieš dešimtmetį, kai, pasak prokurorų, Holivude viešpatavo jo teroras aktorių karjeros siekiančių jaunų moterų atžvilgiu.

Filmo „Bulvarinis skaitalas“ prodiuseriui, kuris kadaise buvo tarp įtakingiausių kino industrijos žmonių, gresia įkalinimas iki 24 metų, neskaitant bausmės, kurią jis jau atlieka už lytinius nusikaltimus Niujorke.

Jo auka Los Andželo byloje pareiškė, jog tikisi, kad jis niekada gyvenime nebeišeis iš kalėjimo kameros.

„Tą 2013 metų naktį H.Weinsteinas visam laikui sunaikino dalį manęs ir aš niekada to nesusigrąžinsiu“, – pareiškime teigė moteris, teismo proceso metu vadinta „Jane Doe #1“.

Prabilo apie dukrą

Ilgai tylėjęs atlikėjos Britney Spears (41 m.) tėvas Jamie Spearsas (70 m.) pirmą kartą prabilo apie santykius su dukra. Jis teigė, kad 13 metų trukusi priverstinė globa išgelbėjo B.Spears gyvybę.

„Dieve mano, kurgi ji dabar būtų buvusi, jei ne mano globa? Aš nesiruošiu visko pateikti geriau, nei buvo iš tiesų. Pripažinsiu, tie metai buvo tikras pragaras, tačiau visi sprendimai buvo priimti kartu su grupe labai gerų žmonių. Aš nežinau, ar be viso to ji vis dar būtų gyva“, – teigė J.Spearsas.

Nors atlikėja visiškai atsiribojo nuo savo šeimos, B.Spears tėvas dienraščiui „Thesun.co.uk“ teigė besąlygiškai mylintis savo dukrą. „Myliu savo dukrą visa širdimi ir siela. Situacija tarp mūsų yra tiesiog baisi“, – teigė jis.

Nuo 2007 metų J.Spearsas turėjo įgaliojimus rūpintis dukters psichikos sveikata ir jos asmeniniu gyvenimu. Prieš metus kalbėdama teismo posėdyje popmuzikos žvaigždė teigė, kad tėvas ją kontroliavo 100 procentų. Anot jos, J.Spearsas neleido jai ištekėti už tuometinio jos vaikino ir susilaukti vaikų, teigė, kad atlikėja buvo priversta vartoti vaistus nuo bipolinio sutrikimo, nuo kurių ji pasijusdavo tarsi „girta ir negalėdavo susikalbėti“, taip pat buvo kontroliuojami jos finansai bei karjera.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.