Serialo „The Kardashians“ žvaigždės atliko melo detektoriaus testą

Serialo „The Kardashians“ žvaigždė Khloe kartu su seserimi Kourtney atliko melo detektoriaus testą ir atskleidė, ar vis dar puoselėja romantinius santykius savo buvusiam sužadėtiniui ir vaiko tėvui Tristanui Thompsonui.

 Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian ir Kim Kardashian.<br> Scanpix/ REUTERS nuotr.
 Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian ir Kim Kardashian.<br> Scanpix/ REUTERS nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2023, 1:49 PM

„Ar dar yra klausimų, kurių turėčiau tavęs paklausti? Tokių, kurie padėtų išsklaidyti esančius gandus?“, – „Vanity Fair“ laidoje Kourtney paklausė savo sesers. – Tiesa! Ar tu vis dar miegi su Tristanu?“.

Khloe iškart paneigė šiuos gandus teigdama, jog tarp jos ir serialo „The Kardashians“ žvaigždę išdavusio T.Thompsono nieko nėra. Tačiau Kourtney nenorėjo patikėti šiuo sesers atsakymu.

„Bravo!“, – sušaukė Kourtney, kuomet poligrafas parodė, jog Khloe sako tiesą.

Vėliau seserys apsikeitė vietomis ir vietą prie melo detektoriaus užėmė Kourtney. Ši teigė nesigailinti, jog nepakvietė artimųjų į savo ir Travis Barkerio vestuvių ceremoniją Las Vegase, taip pat atskleidė, jog kartą yra prigauta viešoje vietoje užsiimant seksu.

Vėliau Khloe parodė kelių žinomų asmenų bei verslininkų nuotraukas ir paklausė Kourtney, ar ši pasinaudotų jų verslo patarimais. Pirmoje nuotraukoje buvo grožio linijos „Fenty Beauty“ įkūrėja ir dainininkė Rihanna.

„Taip, žinoma, kad pasinaudočiau jos verslo patarimais!“, – atsakė Kourtney.

Antroje nuotraukoje buvo „Amazon.com“ įkūrėjas Jeffas Bezosas. Pamačiusi jo nuotrauką Kourtney atsakė: „Kaip aš galiu priimti jo patarimą, kai aš nežinau, kas šis žmogus?“. Sužinojusi, kad tai – turtingiausias pasaulio žmogus, K.Kardashian teigė nežiūrinti žinių, todėl nežinanti, kaip jis atrodo.

„Tikiuosi, tu juokauji...“, – negalėdama patikėti sesers atsakymu sakė Khloe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.