Savaitės blykstėse – Viktorijos Siegel sunkumai ir Donato Čižausko netektis

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Savaitės blykstės.<br>Lrytas.lt koliažas.
Savaitės blykstės.<br>Lrytas.lt koliažas.
S.Dailidė su sūnumi.<br>Asmeninio albumo nuotr.
S.Dailidė su sūnumi.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Vaida Poderytė-Bernatavičė.<br>TV laidos SVEIKAS RYTOJUS ir INTERIOSHOT nuotr.
Vaida Poderytė-Bernatavičė.<br>TV laidos SVEIKAS RYTOJUS ir INTERIOSHOT nuotr.
Dalia Belickaitė.<br>LNK nuotr.
Dalia Belickaitė.<br>LNK nuotr.
Susituokė Akvilė Kavaliauskaitė.<br>T.Bauro nuotr.
Susituokė Akvilė Kavaliauskaitė.<br>T.Bauro nuotr.
Susituokė Akvilė Kavaliauskaitė.<br>Soc. tinklo nuotr.
Susituokė Akvilė Kavaliauskaitė.<br>Soc. tinklo nuotr.
Viktorija Siegel-Suodaitė.<br>A.Razauskienės nuotr.
Viktorija Siegel-Suodaitė.<br>A.Razauskienės nuotr.
Viktorija Siegel-Suodaitė.
Viktorija Siegel-Suodaitė.
Viktorija Siegel-Suodaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Viktorija Siegel-Suodaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Atsisveikinimas su Donatu Čižausku.<br>Tomo Bauro nuotr.
Atsisveikinimas su Donatu Čižausku.<br>Tomo Bauro nuotr.
Atsisveikinimas su Donatu Čižausku.<br>Tomo Bauro nuotr.
Atsisveikinimas su Donatu Čižausku.<br>Tomo Bauro nuotr.
Atsisveikinimas su Donatu Čižausku.
Atsisveikinimas su Donatu Čižausku.
Daugiau nuotraukų (12)

Lrytas.lt

Jan 13, 2023, 4:59 PM

Neišlaikė populiarumo naštos

Sausio 2-ąją iš gyvenimo pasitraukė dainininkas, grupės „2 Donatai“ narys Donatas Čižauskas. 33-ejų vyras paliko gedėti ne tik savo talento gerbėjus, bet ir žmoną Ievą bei penkerių metų dukrą.

„Su gimtadieniu. Atsiprašau, kad taip anksti ryte pasveikinau. Love you (liet. – Myliu tave), Miegale. Stengiausi pataikyti į laiką, kada gimei“, – feisbuke dar Kūčių rytą žmoną sveikino muzikantas.

Donatas išgarsėjo 2013-aisiais po pasirodymo „Lietuvos balso“ projekte. Vėliau į LNK projekto sceną jis lipo su bičiuliu Donatu Balvočiumi. Juodu prisistatė kaip grupės „2 Donatai“ nariai.

Po sėkmingo pasirodymo projekte ši grupė tapo populiari visoje Lietuvoje. Tačiau 2016-aisiais, norėdamas skirti daugiau laiko šeimai, D.Balvočius paliko grupę.

Prie D.Čižausko prisijungė Karolis Akulavičius ir grupė tęsė savo koncertus. Sausio mėnesį „2 Donatai“ turėjo pradėti turą po Lietuvą – pasirodymai artimiausiais mėnesiais buvo suplanuoti didžiausiuose Lietuvos miestuose. Balandį turėjo vykti didžiausias koncertas grupės karjeroje Kauno „Žalgirio“ arenoje.

„Donatas savo arenos jau nebesulauks. Taip norėčiau aprėkt jį šiandien: „Donce! Tu galėjai sukurt milijoną dainų ir jas įdainuot savo šarmingu, „smėlingu“ balsu, kurį taip mėgau... Tu galėjai parnešt milijoną džiaugsmo į savo namus, savo mylimiems... Nes tokį Tave ir pažinau: žmogų šypseną, žmogų vulkaną, šalia kurio tokios tylenės kaip aš tegalėjo pasijust senomis perekšlėmis...“ Nebegaliu aprėkt. Galiu tik verkt... Iš nevilties...

Branginkim gyvenimą. Branginkim save jame. O labiausiai branginkim tuos, kuriems patys esame brangūs... Ramybės Tau“, – mintimis dalijosi dainininkė Inga Valinskienė, kuri su vyru Arūnu ne tik bičiuliavosi, bet ir buvo D.Čižausko ir Ievos piršliai jų vestuvėse 2016-aisiais.

Tarnybinį romaną vainikavo santuoka

Žurnalistė, rašytoja Akvilė Kavaliauskaitė (34 m.) ir televizijos operatorius Šarūnas Burža (50 m.) sausio 4 dieną, minėdami dešimtąsias draugystės metines, sumainė aukso žiedus ir tapo sutuoktiniais.

Vilniaus metrikacijos skyriuje tądien buvo techninės profilaktikos diena, tad pora su bičiuliais santuokos įregistruoti vyko į Trakus.

„Nauja televizinė šeima. Lygiai prieš 10 metų šią dieną televizijos laidų redaktorė, žurnalistė ir vedėja Akvilė Kavaliauskaitė ir televizijos operatorius Šarūnas Burža tapo tarnybinio meilės romano suvesta pora. Būna, pasitaiko taip TV užkulisiuose, – sveikino jaunuosius socialiniuose tinkluose bičiulis ir kolega Orijus Gasanovas. – Per 16 darbo kartu metų Akvilė man jau toli gražu ne tik bendradarbė ir ne tik draugė, ji man jau kaip sesė! Labai labai džiaugiuosi už jos meilę.“

Prisiminė sunkumus

Nuomonės formuotoja, parduotuvės „Shop by Siegel“ įkūrėja Viktorija Siegel-Suodaitė (28 m.) apibendrino prabėgusius 2022 metus. Jie nepašykštėjo ir pinigų, ir sunkumų.

„Šią naktį labai prastai sekėsi miegoti, nes vis ėjo mintys apie prabėgusius dar vienus metus. Ir supratau tik viena – kad jie buvo kupini įvairiausių emocijų. Buvo ir daug džiaugsmų, kaip kad pastojimas, vaikelio laukimas bei gimimas ir dar daugiau...

Tačiau buvo ir labai sunkių situacijų, kurios šiuos metus padarė tikrai nelengvus, – daug ašarų, nusivylimo, išdavysčių, dviveidiškumo... Bet net ir tokiomis sunkiomis akimirkomis būdavo momentų, kai juoko iki ašarų taip pat netrūko.

Todėl supratau viena – praėjusiais metais kartais viskas buvo labai gerai, o kitąsyk tapdavo be galo blogai ir bandydavai vėl atsistoti, nors būdavo labai sunku...

Tačiau aš išgyvenau, aš atsistojau, šie metai išgyventi ir pasimokyta iš įvairiausių situacijų bei patirčių. Todėl su švariu lapu lauksiu naujųjų 2023 metų!“ – Naujųjų metų išvakarėse rašė V.Siegel-Suodaitė.

2023-iuosius žinoma moteris su vyru Laurynu Suodaičiu (32 m.) ir atžalomis sutiko drauge laiką leisdami namuose.

Vėl eteryje

Socialinių tinklų žvaigždė ir televizijos laidų vedėja Dalia Belickaitė (26 m.), lapkričio 15-ąją su vyru Edvinu Šeškumi (27 m.) susilaukusi dukrelės Atėnės, vėl matoma TV eteryje – moteris yra viena iš keturių naujos „2TV“ kanalo laidos „Toks šou“ vedėja.

Sutiko gimtadienį

Televizijos projektų prodiuserė Vaida Poderytė-Bernatavičė (32 m.) Italijos kalnuose atšventė pirmąjį sūnaus Ato jubiliejų – 10 metų. „Šis dešimtmetis motinystės buvo nepaprastas. 2013 m. sausio 4 dieną, dar pati būdama vos 22 metų, gavau galimybę suvokti, kas yra gyvenimo esmė ir prasmė, kas yra meilė, kuri niekada nesibaigs, kas yra jausmas, kuris niekada nepraeis“, – rašė ji.

Eketėje maudėsi ir sūnus

Lietuvos sveikuolių sąjungos prezidentas Simonas Dailidė (29 m.), su žmona Aiste auginantys dvynukus (19 mėn.), papasakojo, kad sūnus jau maudėsi eketėje. „Nuo pirmų vaikų gyvenimo mėnesių darome dinaminę mankštą. Pirmą kartą ją matantiems iš baimės gali sustoti kvėpavimas. Tačiau kai pripranta akys, kai patys paima ir pamėto vaikus, dingsta baimė, kad smegenys susikratys, kad rankos išsitampys.

Baseine jie taip pat maudosi, mokosi plaukti, nardyti. Visą vasarą ir rudenį jie pliki basi bėgiojo po mišką, miega lauke. Gruodžio 26 dieną sūnus pirmą kartą išsimaudė eketėje“, – apie Saulės ir Vytauto Vėjo vaikystę sveikuoliai.lt pasakojo S.Dailidė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.