Žvaigdžių savaitėje – Jeremy Rennerio nelaimė ir Pamelos Anderson atvirumas

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Jeremy Renneris ir Pamela Anderson.<br> Instagramo ir scanpix nuotr.
 Jeremy Renneris ir Pamela Anderson.<br> Instagramo ir scanpix nuotr.
 Jeremy Renneris.<br>Scanpix ir instagramo nuotr.
 Jeremy Renneris.<br>Scanpix ir instagramo nuotr.
 Pamela Anderson.<br>Scanpix ir instagramo nuotr.
 Pamela Anderson.<br>Scanpix ir instagramo nuotr.
 Kim Kardashian.<br>Scanpix ir instagramo nuotr.
 Kim Kardashian.<br>Scanpix ir instagramo nuotr.
iš kairės: Fredas White’as, Verdine’as White’as, Alas McKay, Philipas Bailey ir Ralphas Johnsonas.<br>Scanpix ir instagramo nuotr.
iš kairės: Fredas White’as, Verdine’as White’as, Alas McKay, Philipas Bailey ir Ralphas Johnsonas.<br>Scanpix ir instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jan 15, 2023, 3:47 PM

Prabils apie skandalingą praeitį

Buvusi serialo „Gelbėtojai“ (angl. „Baywatch“) legenda Pamela Anderson (55 m.) nusprendė išleisti labai atvirą dokumentinį filmą, kuriame ji atskleis visą tiesą apie savo asmeninį gyvenimą, dabartinius romanus ir papasakos apie šešias iširusias santuokas, iš kurių dvi – anuliuotos.

„2023-ieji yra metai, kai visuomenė susipažins su tikrąja Pamela“, – teigė moteris ir prasitarė, kad filmas dienos šviesą išvysti turėtų sausio pabaigoje.

Viešai prabilti apie savo praeitį aktorę paskatino jos du sūnūs, kurių ji susilaukė kartu su roko žvaigžde Tommy Lee (60 m.). Tai – 26-erių Brandonas ir 25-erių Dylanas Lee. Jie turi savo prodiuserinę kompaniją, kuri ir yra atsakinga už filmo „Pamela, meilės istorija“ kūrimą.

„Šį „Netflix“ filmą kuria mano vaikai, tačiau memuarai yra mano, nes pastaruosius metus pati rašiau ir vis dar rašau knygą apie savo gyvenimą. Aš turiu savo rašymo būdą, kuris nėra tobulas, bet labai intymus ir nuoširdus“, – teigė Pamela.

Manoma, kad šis Pamelos filmas populiarumu prilygs žiūrimumo rekordus pasiekusiam dokumentiniam filmui „Harry & Meghan“.

Patyrė traumą

JAV aktorius Jeremy Renneris (51 m.) ne juokais išgąsdino savo gerbėjus. Jis, valydamas sniegą specialiu sniego valytuvu, patyrė sunkių sužalojimų. Buvo pranešama, kad aktorius – kritinės būklės.

Po kelių dienų Jeremy kreipėsi į gerbėjus iš ligoninės. Kino žvaigždė socialinio tinklo paskyroje pasidalijo asmenuke ir prierašu su padėka sekėjams už rūpinimąsi.

„Ačiū visiems už malonius žodžius. Aš dabar per daug sutrikęs, kad galėčiau rašyti. Bet siunčiu jums visiems meilę“, – paskelbė garsus aktorius.

Skaudi netektis sukrėtė muzikos pasaulį

Sulaukęs 67 metų mirė amerikiečių grupės „Earth, Wind & Fire“ (EWF) būgnininkas Fredas White’as.

F.White’as gimė 1955 metais Čikagoje, anksti pradėjo groti būgnais ir su fanko grupe, kurią 1969-aisiais įkūrė jo jau velionis brolis Maurice’as White’as, laimėjo šešis „Grammy“ apdovanojimus.

„Šiandien mūsų šeimą nuliūdino nuostabaus ir talentingo šeimos nario netektis“, – instagrame rašė F.White’o brolis Verdine’as.

EWF greitai išgarsėjo aštuntajame XX amžiaus dešimtmetyje ir tapo vienu pirmųjų kolektyvų, peržengusių odos spalvos barjerą popmuzikos pasaulyje, užkariavusių baltųjų gerbėjų gretas, bet išlikusių mėgstamiausiais afroamerikiečių bendruomenės nariais.

1979-aisiais „Earth, Wind & Fire“ tapo pirmąja juodaodžių grupe, į kurios koncertą prestižinėje Niujorko arenoje „Madison Square Garden“ buvo išpirkti visi bilietai.

2000 metais F.White’as, kaip grupės „Earth, Wind & Fire“ narys, buvo įtrauktas į Rokenrolo šlovės muziejų.

Dalytis vaikais – sunku

Socialinių tinklų žvaigždė Kim Kardashian (42 m.), prakalbusi apie tai, kaip jai ir jos buvusiam vyrui Kanye Westui (45 m.) po skyrybų sekasi dalintis keturių vaikų globa, apsipylė ašaromis.

„Aš turėjau patį geriausią tėtį ir pačius geriausius prisiminimus iš savo vaikystės. Tai yra viskas, ko aš linkiu ir savo vaikams. Tačiau bendra globa su mano buvusiu vyru yra beprotiškai sunki, – verkdama kalbėjo K.Kardashian. – Nenoriu būti per daug emocionali, bet buvo išties labai sunki diena.“

Anot Kim, ji iš visų jėgų stengiasi apsaugoti savo vaikus nuo to, kokios kalbos apie jos santykius su buvusiu vyru bei patį K.Westą sklando viešojoje erdvėje.

„Kol vaikai būna namuose, jie nežino nieko, kas vyksta išoriniame pasaulyje. Jeigu reikia, aš išjungiu televizorių, tam tikrus socialinius tinklus. Tai yra darbas visu etatu, tačiau tikiu, kad kada nors jie už tai man padėkos. Džiaugiuosi, jog mokykloje mokytojai taip pat deda visas pastangas, kad apsaugotų mano vaikus nuo įvairių apkalbų. Nė vienas iš klasiokų nė karto nėra pasakęs ko nors, kas galėtų įskaudinti“, – dalijosi mintimis įžymybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.