Brangiausio Dubajaus viešbučio atidaryme – Beyonce šou už 22 mln. eurų: pateko tik ryškiausios pasaulio žvaigždės, netoliese buvo ir K. Meschino

Sausio 21-ąją Dubajuje įvyko brangiausio viešbučio „Atlantis The Royal Hotel“ atidarymas. Jo savininkai nusprendė surengti grandiozinį šou ir į šventę pakvietė nuo 2018-ųjų Dubajuje nekoncertavusią žvaigždę Beyonce.

 Beyonce.<br> Scanpix nuotr.
 Beyonce.<br> Scanpix nuotr.
 Beyonce 2016-aisiais.<br> AFP/scanpix nuotr.
 Beyonce 2016-aisiais.<br> AFP/scanpix nuotr.
 Beyonce 2018-aisiais.<br> AFP/scanpix nuotr.
 Beyonce 2018-aisiais.<br> AFP/scanpix nuotr.
  „Atlantis The Royal Hotel“ viešbutis.<br> imago images/scanpix nuotr.
  „Atlantis The Royal Hotel“ viešbutis.<br> imago images/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 23, 2023, 5:44 PM

Kaip rašo „Page Six“, popdivai už valandos koncertą viešbutyje buvo sumokėta 24 milijonai dolerių (22 milijonai eurų).  Anot „The National News“, atlikėja šoko kartu su Libano šokių trupe.

Beyonce geltoną suknelę sukūrė Dubajaus mados namai „Atelies Zuhra“. Libano dizaineris Nicolas Jebran sukūrė princesišką, raudoną suknelę su aukso spalvos blizgučiais ir puoštomis rankovėmis.

Trečias įvaizdis dar labiau priverčia išsižioti – rožinę suknelę, dekoruotą auksinės spalvos blizgučiais, sukūrė ukrainiečių dizaineriis Frolovas.

Į koncertą buvo pakviesta daugybė įžymybių: Rebel Wilson, Kendall Jenner, Bar Refaeli, Chloe ir Halle Bailey.

Tarp svečių buvo ir Rusijos žvaigždės – Klava Koka, Dina Saeva, Ida Galich, Viktorija Lopyreva.

Susirinkusiems specialiai buvo įteikti maišeliai, kuriuose svečiai turėjo paslėpti savo telefonus: renginyje buvo draudžiama fotografuoti ir filmuoti Beyonce pasirodymą.

Tačiau daugelis neištvėrė ir šią taisyklę apėjo, tad internautai sužinojo daug detalių.

Beyonce atliko visus savo hitus, įskaitant „Halo“ ir „Beautiful Liar“, be to, kelis kartus pakeitė koncerto kostiumus. Dainą „Brown Skin Girl“, parašytą filmui „Karalius liūtas“, ji dainavo kartu su dukra Blue Ivy.

Paskutinis kūrinys buvo „Drunk In Love“, kurio pabaigoje Beyonce pakilo virš scenos – ją palydėjo audringi plojimai.

Šiuo metu Dubajuje atostogaujanti socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino nuvyko šalia prabangiausio viešbučio. Karolina su savo sekėjais dalijosi vaizdais: minia susirinkusiųjų bent iš toli norėjo išgirsti Beyonce, o visą šou vainikavo įspūdingi fejerverkai.

Neseniai atlikėja Beyonce paskelbė apie 2023 metais vyksiantį pasaulinį koncertinį turą „Renaissance“ (liet. „Renesansas“). 

Kaip praneša dienraštis „The Sun“, komandai, kuri kartu su scenos karaliene vadinama atlikėja koncertuos įvairiose pasaulio šalyse, viso turo metu bus taikomos itin griežtos taisyklės.

Visų pirma, Beyonce griežtai uždraudė alkoholio bei kitų svaiginančių medžiagų vartojimą.

„Beyonce žino, jog kiekvienas geras performansas reikalauja intensyvaus pasiruošimo, geros choreografijos bei tikslumo, todėl nei vienas komandos narys negali būti apsvaigęs. Vakarėliai kelyje taip pat nebus toleruojami“, – minėtam dienraščiui teigė šaltinis.

Taip pat teigiama, jog siekiant užtikrinti saugią aplinką, kiekvienas komandos narys tiek prieš koncertinį turą, tiek jo metu bus apklaustas dėl seksualinio priekabiavimo, o visų gastrolių metu, jeigu prireiktų, bus teikiama psichologinė pagalba.

„Kadangi gastrolės gali būti psichologiškai varginančios, atlikėjos naujoji komanda viso turo metu turės prieigą prie specialisto, teikiančio psichologinę pagalbą.

Beyonce puikiai supranta, jog žmonės yra laimingi tuomet, kai visi jų poreikiai yra išpildyti“, – rašoma portale „The Sun“.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.