„M.A.M.A. 2022“ apdovanojimams Jurga Šeduikytė pasipuošė Indrės Stonkuvienės dovana

Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksta tradiciniai „M.A.M.A. 2022“ apdovanojimai. Išsipuošusios žvaigždės žengė raudonuoju kilimu. Renginyje pasirodė ir dainininkė Jurga Šeduikytė, kuri naujienų portalui lrytas.lt papasakojo apie savo įvaizdį.

 Jurga Šeduikytė.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 Jurga Šeduikytė.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 27, 2023, 6:13 PM, atnaujinta Jan 28, 2023, 7:34 AM

„Pati pasipuošiau... Delninė yra tapytojo paveikslas, su kuriuo dabar dirbame prie mūsų naujos knygos. Noriu, kad kiekvienoje vietoje būtų inspiracija, todėl atsinešiau, kad padėtų įkvėpti.

Ši žalia spalva yra susapnuota. Aš tapytojui pasakiau ir jis man padavė ir sako: „Keliauk į renginį“, – naujienų portalui lrytas.lt kalbėjo J.Šeduikytė.

Ant jos kaklo – išskirtinis pakabukas. Nors J.Šeduikytė prieš kelis metus išsiskyrė su vyru, atlikėju Vidu Bareikiu, tačiau ligi šiol palaiko puikius santykius ne tik su juo, bet ir su jo sužadėtine Indre Stonkuviene. Šis vėrinys – jos dovana.

„Tai įdomi istorija. Prieš kelis metus Vido Indrė šiame renginyje mane kalbino ir, grįžusi iš kelionės, padovanojo šį vėrinį. Viskas grįžta į vietą“, – sakė ji.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.