Savaitės blykstėse – Vitalijos Katunskytės mirtis ir Reditos Dominaitytės nelaimė

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Savaitės blykstės.<br>Lrytas.lt koliažas.
Savaitės blykstės.<br>Lrytas.lt koliažas.
Morgana Danielė.<br>T.Bauro nuotr.
Morgana Danielė.<br>T.Bauro nuotr.
Lukas Lekavičius su žmona Melina ir dukra Darija.
Lukas Lekavičius su žmona Melina ir dukra Darija.
Simonas Donskovas.<br>J.Čiakienės nuotr.
Simonas Donskovas.<br>J.Čiakienės nuotr.
Katažina ir Deivydas Zvonkai bei jų vaikai.<br>Dobiliukas foto nuotr.
Katažina ir Deivydas Zvonkai bei jų vaikai.<br>Dobiliukas foto nuotr.
Monika ir Jonas Kriščiūnai.<br>Lryto archyvo nuotr.
Monika ir Jonas Kriščiūnai.<br>Lryto archyvo nuotr.
Monika ir Jonas Kriščiūnai.
Monika ir Jonas Kriščiūnai.
Vitalija Katunskytė su anūku.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vitalija Katunskytė su anūku.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Mirė Vitalija Katunskytė.
Mirė Vitalija Katunskytė.
Redita Dominaitytė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Redita Dominaitytė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Redita Dominaitytė.<br>Prane
Redita Dominaitytė.<br>Prane
Redita Dominaitytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Redita Dominaitytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (12)

Lrytas.lt

2023-01-27 14:41

Suka skirtingais keliais

Dizainerė, mados namų „Mas 924“ įkūrėja Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė (32 m.) ir verslininkas Jonas Kriščiūnas (38 m.) suka skirtingais keliais. Viena gražiausių pramogų pasaulyje tituluotos poros skyrybų byla jau pasiekė Vilniaus apylinkės teismą. Nors 2016-aisiais susituokusių ir dukrą Umą (3 m.) auginančių Monikos ir Jono skyrybų priežastis nėra žinoma, teigiama, kad jie skiriasi bendru sutarimu.

M.Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė apie santykius su vyru pasakojo praėjusių metų pavasarį. Tuomet ji papuošė žurnalo „Stilius plius“ viršelį.

„Esame žmonės, kuriems reikia savo erdvės, niekada nesistengiame savintis kitų žmonių. Kiekvienas iš mūsų turime savo pomėgius, veiklą, tad daug laiko leidžiame atskirai. Man labai svarbu turėti savo rutiną, eiti ten, kur noriu, o ne privalau eiti. Mano vyrui galioja tas pat. Jeigu jis nori vykti sportuoti, slidinėti ir aš kartu vykti negaliu, mes leidžiame vienas kitam užsiimti mėgstama veikla ir be antrosios pusės įsikišimo“, – pasakojo ji.

Nuo nelaimės – per plauką

Aktorė Redita Dominaitytė (49 m.) ir visa jos šeima apsinuodijo smalkėmis. Nelaimė nutiko jų bute. Įtariama, kad smalkės namuose pasklido dėl vandens šildytuvo arba vandens šildytuvo ventiliacijos gedimo.

„Visa mūsų šeima atsidūrė ligoninėje. Iškritom kaip musės. Skaniai papietavę namų paelijos visi išsilakstėm po savo erdves. Pirmoji prastai pasijutau aš, sugalvojusi nueiti iki tualeto pradėjau alpinėti, vyras palydėjo iki įstaigos, o ten jau prasidėjo rimtesni reikalai – „nusmigau“.

Deivis sakė, kad kraupokas vaizdelis su pasitampymais buvo, paskui jau lakstė greitosios komandos, prasidėjo jovalas. Suaugusiuosius išvežė į Lazdynus, sūnų – į Antakalnio reanimaciją. Paskui jau kilo šuniuko klausimas, nes jie miršta pirmieji. Žodžiu, visi gyvi ir jau beveik sveiki, bet sukluskite – įsigykite smalkių daviklį, pakeiskite baterijas, jei tokį turite, nes gydytoja paminėjo, kad tie daiktai stovi tik dėl grožio“, – pasakojo ji.

Sudie, šlagerių karaliene

Mirė estrados legenda dainininkė Vitalija Katunskytė (1955–2023). Pirminiais duomenimis, šiaulietės gyvybė užgeso dėl širdies problemų. Dar prieš porą metų atlikėja prasitarė turinti sveikatos bėdų, susijusių su stuburu, – dėl užspausto nervo moteriai tirpo kojos. V.Katunskytė tuomet minėjo, kad dėl šios problemos ne kartą teko kreiptis į gydytojus, tačiau jie dėl didelės rizikos operacijos atlikti nerekomendavo.

„Važinėju automobiliu, vaikštau visur, bet, žinoma, įsikibusi į vežimėlį. Atimk jį, ir aš galiu nukristi. Bet tais stuburais Lietuvoje skundžiasi kas antras, čia nieko naujo. Medikai sako, kad po operacijos aš galiu sėsti į vežimėlį arba gultis ant patalo. Tai kaip aš po tokių žodžių galiu gultis po peiliais? Rizika yra didžiulė. Be to, įtakos turi amžius, antsvoris“, – anuomet pasakojo V.Katunskytė.

Sausio 28 dieną V.Katunskytė kartu su bendražygiais Aidu Maniku bei atlikėja Elvyra turėjo koncertuoti Berteškių kaime, Raseinių rajone.

Atvėrė širdį

Katažina (42 m.) ir Deivydas (45 m.) Zvonkai prisipažino, kad jųdviejų sūnui Donatui (6 m.) diagnozuotas autizmo spektro sutrikimas.

„Į daug ką išmokome žiūrėti filosofiškai, tad ir į sūnaus diagnozę bandome žvelgti kaip į įdomią kelionę. Matyt, Dievas mums skyrė tokį kelią, kad nebūtų nuobodu ir paprasta“, – žurnalui „Žmonės“ pasakojo Katažina ir Deivydas Zvonkai.

Netektis

Neliko dainininko Simono Donskovo (73 m.) žmonos Irenos. Moteris mirė nuo širdies ligos.

„Labai dažnai verkiu ir laukiu, kol Irutė mane paleis“, – LNK laidoje „KK2“ kalbėjo žinomas atlikėjas.

Aplankė gandrai 

Krepšininkas Lukas Lekavičius (28 m.) ir jo mylimoji Melina Syrii-Lekavičienė laukia šeimos pagausėjimo. „Darija bus vyresnioji sesuo! Daug kas spėliojo, ar esu nėščia, todėl duokime žmonėms tai, ko jie nori! Kaip manote, berniukas ar mergaitė?“ – skelbė krepšininko žmona.

Seimo narė Morgana Danielė (34 m.) susilaukė vaikelio. Pirmagimis pasaulį išvydo Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.