Akimirksniu išgarsėjusi Helovino princesė J. Ortega – apie M. Trump poelgį: „Buvau stipriai įžeista“

Aktorei Jennai Ortegai – vos dvidešimt, tačiau jos vardą žino ir vaikai, ir suaugusieji. „Netflix“ seriale Trečiadienės vaidmenį atlikusios moters gerbėjų būrys instagrame tapo tikra armija – sekėjų skaičius vos per dešimt dienų pasipildė dešimčia milijonų.

 Melania Trump ir Jenna Ortega.<br> lrytas.lt koliažas. 
 Melania Trump ir Jenna Ortega.<br> lrytas.lt koliažas. 
Melania Trump.<br> Scanpix/AFP nuotr.
Melania Trump.<br> Scanpix/AFP nuotr.
Jenna Ortega.<br>Scanpix/Xavier Collin/Image Press Agency nuotr.
Jenna Ortega.<br>Scanpix/Xavier Collin/Image Press Agency nuotr.
Jenna Ortega.<br> Scanpix nuotr.
Jenna Ortega.<br> Scanpix nuotr.
Jenna Ortega.<br> Scanpix nuotr.
Jenna Ortega.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Feb 9, 2023, 12:49 PM, atnaujinta Feb 9, 2023, 12:57 PM

Neseniai ant Auksinių gaublių raudonojo kilimo moteris, kurios raktu į sėkmę kadaise tapo jos mamos publikuotas vaizdo įrašas feisbuke, pasirodė pasipuošusi įspūdinga „Gucci“ mados namų suknele. Į prestižinę kino industrijos apdovanojimų ceremoniją ji atvyko ne tik norėdama pasirodyti, bet ir su viltimi širdyje – šiemet J.Ortega buvo nominuota geriausios muzikinio ir (ar) komedijos žanro televizijos serialo aktorės kategorijoje. Nors skambų titulą šįkart teko atiduoti kitai, įvairiausius personažus įkūnijanti aktorė tikrai turi kuo pasigirti. Filmuose ir serialuose ji jau yra atlikusi dešimtis vaidmenų, o jos banko sąskaitoje, kaip išduoda šaltiniai, pūpso milijonai.

Panašu, kad J.Ortega turi ir didžiulę širdį. Aktorė išsako palaikymą imigrantams, LGBT bendruomenei, sergantiesiems AIDS (nuo šios ligos mirė jos senelis). 2018-aisiais per vieną apdovanojimų ceremoniją ji vilkėjo švarką, ant kurio nugulė žodžiai: „Man rūpi ir tau turėtų taip pat rūpėti.“

Toks moters gestas buvo atsakas į buvusios pirmosios Jungtinių Valstijų ponios Melanios Trump (52 m.) sprendimą lankant imigrantų vaikus pasipuošti švarku su užrašu „Man tikrai nerūpi. O tau?“ Kaip teigė aktorė, šis buvusios prezidentienės poelgis ją tikrai įžeidė.

„Savo telefone tikrinau naujienas ir pamačiau, kuo vilkėjo Melania eidama aplankyti imigrantų. Buvau stipriai įžeista, tuo pat metu iš karto žinojau, koks bus mano pareiškimas šiuo klausimu“, – kalbėjo J.Ortega.

Ji taip pat įgarsino vieną pirmųjų „Disney“ lotynų amerikiečių princesių Isabelę ir tuo labai didžiuojasi.

Nors garsiajame seriale aktorė priklauso Adamsų šeimynėlei, realybėje jos artimieji pasižymi paprastumu. J.Ortega yra iš šešių vaikų šeimos. Jos tėvas meksikiečių kilmės, o mama turi meksikiečių ir puertorikiečių kraujo.

Aktorė yra sakiusi, kad artimieji nesidomi filmų industrija, bet palaiko ją kiekviename žingsnyje.

„Kad galėčiau daryti tai, ką darau, mano artimieji labai daug paaukojo. Kita priežastis, kodėl taip juos myliu, yra tai, jog jiems nerūpi, ką tiksliai aš darau. Galiu grįžti namo lydima žinomų žmonių ir jie to nesureikšmins. Jie tokie žmonės, kurie sakys: „Žiūrėk, prieš išeidama neišplovei indų, tad tau teks juos plauti visą savaitę“, – pasakojo artistė. Jos teigimu, toks šeimos elgesys leido jai nesusirgti žvaigždžių liga.

J.Ortegai labai patinka futbolas. Neseniai ji atskleidė, kad vaidybos per plauką neiškeitė į šią sporto šaką. Futbolo aikštelėje ji žaidė puolėjos pozicijoje – moteris yra didelė Lionelio Messi gerbėja. Aktorė mėgsta ir rašyti.

„Rašau visą laiką, apie viską. Nesvarbu, ar tai būtų esė, ar scenarijus – rašymas yra puikus būdas atsipalaiduoti“, – kalbėjo ji.

Savo stiliumi J.Ortega – tikrai ne pilka pelytė. Keliaudama po šalį ir pristatydama „Trečiadienės“ serialą ji renkasi šį personažą atspindinčius įvaizdžius, kuriuos kuria kartu su stilistu Enrique Melendezu. Stileivos jau trokšta baltos apykaklės, kuri tapo neatsiejama J.Ortegos stiliaus dalimi.

„Nuo šešerių metų girdžiu, kad atrodau visiškai kaip Trečiadienė“, – teigė aktorė.

Vis dėlto Helovino princesės grožio rutina išlieka itin paprasta. Kiekvieną rytą ir vakarą ji nusiprausia veidą kelis eurus kainuojančiu „Neutrogena“ valikliu, tada naudoja veido drėkiklį. Aktorė susiduria su aknės problemomis.

„Turiu dvi vyresnes seseris, taigi užaugau stebėdama jas ir norėdama būti kaip jos. Man atrodo, taip yra linkę elgtis daugelis jaunesnių atžalų. Iš jų išmokau prižiūrėti veidą. Kas tiko joms, tiko ir man“, – pasakojo Jenna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.