Kaip išmaniai pasveikinti savo Valentiną – 5 TOP išmanios ir vertingos dovanos

Kaip originaliai ir ne banaliai pasveikinti savo mylimąjį ar mylimąją? Kokį siurprizą sumanyti? Saldi, kvapni dovana, suvenyras su širdelėm, gėlių puokštė – visa tai miela, bet ir įprasta. Kaip parodyti meilę ir dėmesį mylimam žmogui išmaniau ir praktiškiau?

Pranešimo siuntėjų nuotr.
Pranešimo siuntėjų nuotr.
Pranešimo siuntėjų nuotr.
Pranešimo siuntėjų nuotr.
Pranešimo siuntėjų nuotr.
Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 10, 2023, 3:32 PM, atnaujinta Feb 13, 2023, 11:25 AM

TOP 1 – „saldi porelė“: vienas dantų šepetėlis dviem

„Nesigąsdinkite! Nesiūlome jums naudotis vienu dantų šepetėliu. Tačiau yra išradinga išeitis – elektrinis dantų šepetėlis su dviem galvutėmis. Ši dovana – kaip „saldi porelė“: vienas dantų šepetėlis dviem. Tai praktiška, išmanu, romantiška, o svarbiausia – parodysite mylimam žmogui, kad rūpinatės ir jo sveikata“, – patarimais dalinasi prekybos centro internete „Varlė.lt“ ekspertai.

Šepetėlis yra išskirtinis pagalbininkas ne tik palaikant burnos higieną, bet ir saugant nuo ligų. Gaminys tinkamas tiek turintiems jautrias dantenas, tiek nešiojantiems breketus ar besirūpinantiems dantų implantais. Išmani sistema tiksliai valdoma programėle išmaniajame telefone ir netgi nusakanti valymo efektyvumą. Pasirenkami ar paties sukurti valymo režimai (pavyzdžiui, balinamasis), gali atitinki unikalius savininko poreikius.

Patogumo dėlei šie įrenginiai gaminami iš ilgaamžių medžiagų, jiems įkrauti naudojama patogi belaidžio įkrovimo ir saugojimo stotelė. Šereliai sėkmingai susidoroja su tokiais niuansais, kaip tarpdančių ir dantenų valymas, apnašų šalinimas, taip pat pasižymi antimikrobiniu poveikiu. Tai puikus pasirinkimas nejaukiai besijaučiantiems odontologo kėdėje ar norintiems sutaupyti.

„Juk ar ne smagu ryte valantis dantis galvoti apie brangų žmogų? Kiekvienąkart žvelgti į savo dantų šepetėlį ir prisiminti jį padovanojusįjį? Galbūt tokia dovana atrodytų paprasta, žemiška, bet juk visas mūsų gyvenimas susideda iš buities detalių ir svarbu jas paįvairinti“, – sako Alina Kazakevič.

TOP 2 – išmanusis laikrodis padės siekti asmeninių rekordų

„Tai viena populiariausių dovanų ne tik Valentino dienos proga. Išmanusis laikrodis šiandien toks pat įprastas kaip ir mobilusis telefonas.“, – sako A. Kazakevič.

Išmanusis laikrodis, turintis NFC funkciją, palengvina jūsų kasdienybę: suteikia galimybę atsiskaityti patogiu, saugiu ir bekontakčiu būdu. Taip pat tai rūpestingas draugas, fiksuojantis fizinį aktyvumą, nustatantis savininko buvimo vietą bei siunčiantis konkrečios vietos įspėjimus. O štai atsipalaidavimo akimirką tampa priemone valdyti ir mėgautis klausoma muzika.

Išskirtiniams poreikiams yra ir išskirtiniai modeliai. Patinka nardyti? Galima atrasti gaminį, pritaikytą nardymui iki 30 m bei turintį keletą funkcijų, padedančių treniruotis. Mylimas žaidimas – golfas? Tai bus golfo laikrodis, kuriame įkelti daugiau kaip 300 golfo aikštynų žemėlapiai. Sportuojantiems – priemonė, turinti daugybę sporto režimų, kurie gali būti tinkami ir profesionaliai sportuojantiems, puikiai gelbsti sekti kintančias kūno būsenas. Įmontuotas EKG jutiklis pateikia širdies duomenis, matuojamas kraujo prisotinimas deguonimi, kūno temperatūra. Automobilio rakto ar menstruacijų valdymo funkcijos taip pat gali maloniai nustebinti. Tad, kodėl nepadovanojus tokios staigmenos?

TOP 3 – belaidės ausinės judviejų meilės dainų klausymui

Nepakeičiama priemonė muzikos mėgėjams ausinės – belaidės, ergonomiškos, ilgo grojimo laiko, ypač kokybiško garso. Ar tavoji puselė – melomanas? Tuomet ši dovana tikrai turėtų jį nudžiuginti.

Visuomet galima atrasti kažką išskirtinio tarp begalės variantų. Galbūt vienam tai bus valdymo rankenėlė, kuria paleidžiama ar sustabdoma muzika, keičiamas garsumas bei valdomos telefono funkcijos. Kitam – belaidis įkrovimas ar galimybė dalytis muzika su draugu nenusiimant ausinių.

Tačiau nemažiau patrauklus ir sulankstomas ausinių dizainas, gaminį darantis labai draugišku kompanionu kelionėse. Be garso kokybės nemažiau aktualus ir kartais netgi erzinantis fono triukšmas. Tokiu atveju, pasirinktos ausinės, gebančios slopinti pašalinius garsus, tampa tikra palaima. O ar teko girdėti apie visiškai naują įtraukiančio garso sistemą, kuri imituoja realų garsą? O apie vėjo keliamo triukšmo technologiją? Ir šios erdvės dar pilnos naujų atradimų.

TOP 4 – nešiojamas įkroviklis ryšiui atkurti

Nuostabiu draugu keliaujant tampa ir nešiojamas įkroviklis. Juk kas gali būti pravarčiau išsikrovus telefonui ar ausinėms nei kišenėje laukiantis energijos šaltinis? Tuomet, kad ir kaip toli esant, visad galima išlikti pasiekiamam bei susisiekti su mylimuoju.

Šis prietaisas gyvenant skubos kupiname pasaulyje jau tampa kasdienybės atributu. Vis labiau populiarėjant tvarumo tendencijoms ir šis gaminys būna įkraunamas ne tik per USB prievadą, bet ir integruotais saulės elementais. Tokios savybės kaip tvirtas bei vandeniui atsparus korpusas suteikia platesnes naudojimosi galimybes. Gal jūsų mylimasis didelis gamtos mėgėjas? Tuomet maloni staigmena taps ir papildomos žibintuvėlio funkcijos aptikimas.

TOP 5 – smūginis masažuoklis

Partnerį ilgose kelionėse vargina raumenų skausmai, o gal jis sportuoja namuose? Šiuo atveju, puikus pasirinkimas – smūginis masažuoklis. Jis skirtas raumenų apšilimui, atpalaidavimui ir netgi reabilitacijai bei terapijai. Tai efektyvi pagalba, pasiekiama ranka. Išjudinus sustingusius ar atpalaidavus įsitempusius raumenis rimsta ir kamuojantis skausmas. Raumenų apšildymas prieš treniruotę ar atpalaidavimas po jos sportui suteikia visai kitą kokybę bei spalvas. Patogumo naudojime suteikia, kad priemonė belaidė. Skirtingos, komplekte esančios galvutės, pritaikytos vis kitoms kūno sritims – slanksteliams, sąnariams, didžiosioms raumenų grupėms.

Išmanus dovanų įpakavimo būdas

Surinkus išmanių dovanų komplektą, jas ir supakuoti reikėtų išmaniai, o gal ir įteikti originaliai. Smagi staigmena, kai dovaną gali išpakuoti skaitmeniniu būdu savame telefone ar kompiuteryje. Atsiųskite savo Valentinui žinutę, kur ieškoti dovanos. Radus vieną – gali gauti užuominą apie kitą dovaną. Argi nenuostabu, skirtinguose kambariuose rasti kelias išmanias dovanas?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.