Kristina Kaikarienė pasidalijo svarbiausiais grožio ritualais: „Tai tikrai padeda jaustis geriau“

Verslininkė, renginių organizatorė Kristina Kaikarienė (58 m.) visuomet atrodo nepriekaištingai – jos oda švyti, subtilus makiažas pabrėžia gražiausius veido bruožus, o dailios kūno linijos verčia spėlioti – kiek prie to yra prisidėję plastikos chirurgai. Garsi moteris atvira – norint gerai atrodyti vien gerų genų nepakanka, būtina savimi rūpintis.

 Kristina Kaikarienė.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Kristina Kaikarienė.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Kristina Kaikarienė.<br>T.Bauro nuotr.
 Kristina Kaikarienė.<br>T.Bauro nuotr.
 Kristina Kaikarienė.<br>T.Bauro nuotr.
 Kristina Kaikarienė.<br>T.Bauro nuotr.
 Jurgita Jasiūnaitė.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Jurgita Jasiūnaitė.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 8, 2023, 2:27 PM

Pasak K.Kaikarienės, grožio industrijoje labai svarbu neperlenkti lazdos ir pasitikėti tik geriausiais specialistais – kitu atveju pokyčiai kainuos brangiai, o norimas rezultatas liks tik neišpildyta iliuzija. Žinoma moteris atvirai dalijasi savo grožio ritualais.

„Šiandien gyvename tokiame pasaulyje kai visi skuba, lekia, visko norisi greitai, čia ir dabar. Grožio industrija taip pat nestovi vietoje, kasdien atsiranda įvairiausių naujovių ir patys geriausi specialistai, turintys ilgametę patirtį, tai supranta. Kas buvo madinga ir aktualu prieš dešimt metų, šiandien jau pasenę. Tačiau tuo labai naudojasi ir apie grožį mažai suprantantys asmenys, kurie vaikosi greitų ir lengvų pinigų.

Būna žmogus sėdi savo kambarėlyje, lakuoja nagus, augina blakstienas ir staiga užsimano putlinti lūpas, bet tam neturi nei žinių, nei išsilavinimo arba iš neturėjimo ką veikti pradeda platinti kosmetiką, kuri tiesiog gali sukelti alergiją. Mano vyras turi milžinišką patirtį šioje sferoje ir vis tiek kelis kartus į metus keliauja į užsienį ne tik mokyti, bet ir pats tobulėti, kad į Lietuvą atvežtų moderniausias ir efektingiausias technologijas ir metodikas. Tad labai siūlyčiau neeksperimentuoti su jokia grožio procedūra prieš tai ja nepasidomėjus plačiau“, – patarimais dalijasi ji.

Žinoma moteris paklausta, ar turi kokių nors alternatyvų puoselėti grožį namuose, nusišypso: „Geras miegas, sveika mityba ir vitaminai – tai tikrai padeda jaustis geriau, daugiau šypsotis ir puoselėti savo sveikatą. O kalbant apie vizualinį grožį – per tiek metų esu išmokusi vieną taisyklę – netrukdyti profesionalams dirbti savo darbo. Žinoma, galėčiau namuose teplioti odą avokadais, trintomis braškėmis ir įsivaizduoti, kaip grįžta jaunystė.

Bet juk mokslininkai, plastikos chirurgai, dermatologai už mane šioje sferoje turi kur kas daugiau žinių, o konkuruoti su jais mažų mažiausiai būtų kvaila. Aš pasitikiu specialistais, juos atsirenku labai atidžiai ir tuomet dalinuosi patirtimi su savo aplinka. Manau, kad kiekvienai moteriai vertėtų apsilankyti ir makiažo kursuose, kur specialistai išmoko individualių technikų, kaip pabrėžti, paryškinti savo veido bruožus. Ir picų bei cepelinų turi nevalgyti ne plastikos chirurgai, kurie gali mus patobulinti, o mes pačios.“

Visai neseniai K.Kaikarienė lankėsi Italijoje, kur jos klientai paruošė garsiai verslininkei staigmeną – padovanojo procedūrą, kuria lepinasi ne viena Holivudo garsenybė: „Darbo reikalais lankiausi Italijoje. Su klientais bendravome apie grožį, estetiką, naujausias tendencijas ir jie, galima sakyti, už rankos mane nuvedė ten, kur patenka tik išrinktieji. Buvo tikrai įdomi patirtis, nes atrodė, kad apie grožį jau žinau viską.

Pamenu, kad vos užėjus, pamačiau daugybę diplomų, apdovanojimų, o maloniausia staigmena buvo žinia, jog grožio akademija priklauso lietuvei. Aš išbandžiau drenuojančią procedūrą, kai kūnas įvyniojamas ir veikiamas kosmetinių produktų, siekiant suaktyvinti odoje ir organizme veikiančius procesus“, – apie savo vizitą Jurgitos Jasiūnaitės įkurtoje grožio akademijoje pasakojo žinoma moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.