Žvaigždžių savaitėje – rusų pyktis Laimai Vaikulei ir Meghan Markle karališkų namų netekimas

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Laima Vaikulė, princas Harry ir Meghan Markle.
 Laima Vaikulė, princas Harry ir Meghan Markle.
 Adele.<br> Scanpix nuotr.
 Adele.<br> Scanpix nuotr.
 Courteney Cox.<br> Scanpix nuotr.
 Courteney Cox.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan ir Harry namai.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan ir Harry namai.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> Scanpix nuotr.
Andrew Darnellas ir Madonna.<br>Instagramo nuotr.
Andrew Darnellas ir Madonna.<br>Instagramo nuotr.
 Laima Vaikulė.<br> LR archyvo nuotr.
 Laima Vaikulė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2023-03-12 11:55

Lydi nesėkmės

Viena garsiausių pasaulio dainininkių Madonna (64 m.) išgyvena ne pačius geriausius laikus. Eidamas 67-uosius metus mirė ne vienus metus su alkoholizmu kovojęs benamis atlikėjos brolis Anthony Ciccone. Netrukus buvo pranešta ir kita naujiena – po penkių mėnesių drauge ji nutarė skirtis su 41 metais jaunesniu modeliu Andrew Darnellu (23 m.).

„Tai tebuvo atsitiktiniai santykiai, todėl jos širdis nėra sudaužyta. Tiesiog skyrybos įvyko netinkamu metu. Ji išgyvena šiokią tokią pasitikėjimo savimi krizę ir tai jai trukdo. Su Andrew jai buvo labai smagu, bet tai niekada nebuvo meilė“, – „Page Six“ situaciją komentavo artimas poros šaltinis.

Ant rankos sutvisko žiedas

Po dvejų metų draugystės susižadėjo atlikėja Adele (34 m.) ir sporto agentas Richas Paulas (41 m.).

Koncerte Las Vegase, kuriame pasirodė ir Adele, ant atlikėjos bevardžio piršto buvo pastebėtas įspūdingas žiedas.

Pora susipažino prieš kelerius metus draugų kompanijoje, tačiau jų romanas išgarsėjo 2021-ųjų vasarą. Vėliau, praėjus metams nuo žinios apie jųdviejų draugystę, Adele ir Richas kartu įsigijo savo pirmąjį bendrą būstą – įspūdingą dvarą, esantį Beverli Hilso rajone, kuris anksčiau priklausė aktoriui Sylvesteriui Stallone.

Pasipuošė lietuvės kūriniu

Holivudo šlovės alėjoje serialo „Draugai“ žvaigždei Courteney Cox (58 m.) buvo įteikta žvaigždė. Svarbiai progai ji pasipuošė Los Andžele gyvenančios lietuvių kūrėjos Jurgos Juozapavičiūtės papuošalais.

„Norėčiau pasveikinti Courteney Cox pelnius žvaigždę Holivudo šlovės alėjoje ir padėkoti, kad tokiu įsimintinu momentu pasirinko mus. Ji pasipuošė mūsų itin graibstomu „Potato“ perlų vėriniu ir pagoniškos saulės pakabučiu, uždėtu ant karolių.

Žiūrėjau tiesioginę transliaciją ir jaučiausi taip, lyg būčiau ten pat! Nueitas ilgas kelias nuo tada, kai atvykau į šią šalį, žinodama tik du žmones ir elementarią anglų kalbą, iki tol, kol tapau maža dalimi vienos didžiausių dešimtojo dešimtmečio ikonų“, – socialiniame tinkle pasidžiaugė prekės ženklo „Junethings“ kūrėja Jurga.

Neteko karališkų namų

Praėjus trejiems metams po persikėlimo į Kaliforniją princas Harry (38 m.) ir jo žmona Meghan Markle (41 m.) netenka savo namų Jungtinėje Karalystėje, Frogmoro kotedžo Vindzoro pilies teritorijoje.

Laikraščiai „The Sun“ ir „The Daily Telegraph“ pranešė, kad karalius Karolis III šį kotedžą kaip naujus namus pasiūlė dėl seksualinio išnaudojimo skandalo į nemalonę patekusiam savo broliui princui Andrew. Anapilin iškeliavusi karalienė Elžbieta II Frogmoro kotedžą padovanojo Harry ir Meghan vestuvių proga. Sasekso hercogas ir hercogienė jam įrengti išleido 2,4 mln. svarų (2,7 mln. eurų).

2020-aisiais princas su sutuoktine oficialiai atsisakė savo karališkųjų pareigų ir persikraustė į Kaliforniją. Šių metų sausį, likus kelioms dienoms iki pasirodant daug dėmesio sulaukusiai princo Harry autobiografijai, jie buvo paraginti galutinai atlaisvinti Frogmoro kotedžą.

Supykdė rusus

Išsakydama aiškią poziciją dėl karo Ukrainoje Latvijos žvaigždė Laima Vaikulė (68 m.) supykdė rusus. Koncerto Izraelyje metu ji kreipėsi į publiką žodžiais „mes su Ukraina“ ir į sceną šalia savęs pakvietė Ukrainos vėliava apsigaubusią choreografę Jeleną Koliadenko.

„Būkite sveiki, būkite laimingi... Patikėkite mumis, mes niekada jūsų neapgaudinėsime, dainuosime gyvai, keisime kostiumus, darysimės plastines operacijas... Vienu žodžiu, mes su jumis, mes jus mylime. Ir šiandien mes su Ukraina“, – sakė L.Vaikulė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.