92-ejų žiniasklaidos magnatas R. Murdochas rengiasi penktosioms vedyboms

92 metų žiniasklaidos magnatas Rupertas Murdochas ketina vesti penktą kartą. Multimilijardierius per šv. Patricko dieną praėjusią savaitę paprašė 66-erių Ann Lesley Smith rankos.

92-ejų žiniasklaidos magnatas R. Murdochas rengiasi penktosioms vedyboms.<br> Scanpix/REUTERS Nuotr.
92-ejų žiniasklaidos magnatas R. Murdochas rengiasi penktosioms vedyboms.<br> Scanpix/REUTERS Nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2023, 2:11 PM

„Labai nervinausi. Labai bijojau vėl įsimylėti – bet žinojau, kad man tai bus paskutinis kartas. Bent jau turėtų taip būti. Esu laimingas“, – pasakojo R. Murdochas jam priklausančiam JAV bulvariniam laikraščiui „New York Post“.

Anot laikraščio, prieštaringai vertinamas žiniasklaidos magnatas su buvusia policijos kapelione A. L. Smith susipažino rugsėjį savo Moragos vynuogininkystės ūkyje Kalifornijoje.

Tik rugpjūtį oficialiai įvyko R. Murdocho skyrybos su ketvirtąja žmona, buvusiu modeliu Jerry Hall. R. Murdochas ir 2008 metais mirusio kantri muzikos atlikėjo ir verslininko Chesterio Smitho našlė ketina tuoktis vasarą. Jie ateityje gyvens JAV ir Didžiojoje Britanijoje.

„Mes abu džiaugiamės, kad antrąją savo gyvenimo pusę praleisime drauge“, – kalbėjo R. Murdochas laikraščiui.

Australijoje gimęs R. Murdochas, kuris 1985 metais įgijo JAV pilietybę, yra vienas įtakingiausių žiniasklaidos verslininkų pasaulyje. Jam, be kita ko, priklauso konservatyvi žinių stotis „Fox News“ ir laikraštis „The Wall Street Journal“ Jungtinėse Valstijose bei bulvarinis leidinys „The Sun“ ir laikraštis „Thes Times“ Didžiojoje Britanijoje.

R. Murdochas pradžioje buvo susituokęs su skrydžių palydove Patricia Booker, tada su reportere Anna Torv, vėliai su verslininke Wendi Deng ir galiausiai su Jerry Hall, kuri, be kita ko, žinoma dėl savo ankstesnių santykių su „Rolling Stones“ vokalistu Micku Jaggeriu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.