Žvaigždžių savaitėje – itin griežta aktorės G. Paltrow dieta ir M. Markle varginanti liga

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Gwyneth Paltrow, princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Gwyneth Paltrow, princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> „Scanpix“ nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> „Scanpix“ nuotr.
 Gwyneth Paltrow.<br> „Scanpix“ nuotr.
 Gwyneth Paltrow.<br> „Scanpix“ nuotr.
 Macaulay Culkinas su žmona.<br> „Scanpix“ nuotr.
 Macaulay Culkinas su žmona.<br> „Scanpix“ nuotr.
 Rupertas Murdochas.<br> „Scanpix“ nuotr.
 Rupertas Murdochas.<br> „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2023-04-02 13:53

Vargina liga

Žinoma, kad Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle (41 m.) itin rūpinasi savo sveikata, – propaguoja sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą, maitinasi subalansuotai, vartoja įvairius maisto papildus ir vitaminus. Tačiau yra ligų, nuo kurių nėra apsaugotas nė vienas. M.Markle prabilo apie ilgą laiką ją varginusią stiprią migreną, dėl kurios jai net teko gultis į ligoninę.

„Anksčiau sirgau labai sunkia migrena, dėl to teko gultis į ligoninę. Vėliau atradau akupunktūrą ir Rytų mediciną, kuri visiškai pakeitė mano gyvenimą“, – atviravo ji.

Anot M.Markle, su ta pačia problema susiduria ir jos vyras princas Harry (38 m.). Apie tai jis rašė savo memuarų knygoje „Atsarginis“ („Spare“). Pasakodamas apie žygius į Pietų ašigalį Sasekso kunigaikštis teigė, kad kartą pajuto, kaip sukasi galva, o vėliau prasidėjo ir stipri migrena.

„Jaučiau, kaip abiejose galvos pusėse kyla spaudimas. Nenorėjau sustoti, bet, deja, tai priklausė ne nuo manęs. Mano kūnas pats pasakė „ačiū, gana“. Tuomet pajutau, kaip sulinko kojos, ir kritau į sniegą tarsi ant krūvos akmenų“, – pasakojo princas Harry.

Laikosi griežtos dietos

Garsi Holivudo aktorė Gwyneth Paltrow neretai tituluojama viena gražiausių pramogų pasaulio moterų. 50 metų sulaukusi žavi šviesiaplaukė, rodos, visuomet atrodo nepriekaištingai – švytinti aktorės oda ir dailios kūno linijos ne vienai moteriai yra grožio idealas. Tačiau kad pasiektų tokius rezultatus, G.Paltrow ne tik kiekvieną dieną lieja prakaitą sporto salėje, bet ir laikosi itin griežtos dietos. Žinoma moteris vienoje sveikos gyvensenos tinklalaidėje kartu su daktaru Willu Cole’u diskutavo apie tai, kaip jai pavyksta išlaikyti tobulą figūrą, atskleidė savo kasdienės mitybos įpročius ir grožio ritualus.

„Laikausi protarpinio badavimo principų, todėl vakarienę stengiuosi valgyti kuo anksčiau. Tuomet kitą dieną, apie 12 valandą, išgeriu puodelį kavos. Pietums dažniausiai renkuosi sultinį. Papietavusi stengiuosi bent valandą praleisti judėdama, todėl einu pasivaikščioti, į sporto salę arba apsilankau pilateso treniruotėje. Grįžusi pusvalandžiui einu į sauną, o vakarienei renkuosi ką nors labai lengvo – dažniausiai tai būna didžiulis indas daržovių“, – pasakojo G.Paltrow.

Magnatas ruošiasi vestuvėms

92 metų žiniasklaidos magnatas Rupertas Murdochas ketina vesti penktą kartą. Multimilijardierius per Šv.Patriko dieną paprašė 66 metų Ann Lesley Smith rankos.

„Labai nervinausi. Labai bijojau vėl įsimylėti, bet žinojau, kad man tai bus paskutinis kartas. Bent jau turėtų taip būti. Esu laimingas“, – pasakojo R.Murdochas jam priklausančiam JAV bulvariniam laikraščiui „New York Post“.

Laikraščio duomenimis, prieštaringai vertinamas žiniasklaidos magnatas su buvusia policijos kapelione A.L.Smith susipažino rugsėjį savo vynuogininkystės ūkyje Kalifornijoje. Tik rugpjūtį oficialiai įvyko R.Murdocho skyrybos su ketvirtąja žmona buvusiu modeliu Jerry Hall. R.Murdochas ir 2008 metais mirusio kantri muzikos atlikėjo ir verslininko Chesterio Smitho našlė ketina tuoktis vasarą. Jie ateityje gyvens JAV ir Didžiojoje Britanijoje.

„Mes abu džiaugiamės, kad antrąją savo gyvenimo pusę praleisime drauge“, – sakė R.Murdochas laikraščiui.

Australijoje gimęs R.Murdochas, 1985 metais įgijęs JAV pilietybę, yra vienas įtakingiausių žiniasklaidos verslininkų pasaulyje. Jam, be kita ko, priklauso konservatyvi žinių stotis „Fox News“ ir laikraštis „The Wall Street Journal“ Jungtinėse Valstijose bei bulvarinis leidinys „The Sun“ ir laikraštis „The Times“ Didžiojoje Britanijoje.

Pasaulį išvydo antra atžala

Jau kelis mėnesius filmo „Vienas namuose“ žvaigždės Macaulay Culkino (42 m.) ir jo mylimosios aktorės Brendos Song (34 m.) namuose krykštauja antras kūdikis. Šią žinią porai pavyko nuslėpti iki dabar. Antras M.Culkino ir B.Song sūnus Carsonas gimė prieš praėjusių metų Kalėdas. Pirmojo sūnaus Dakotos pora susilaukė 2021 m. balandį. Pirmagimio Dakotos gimimas taip pat buvo laikomas paslaptyje. Vėliau išplatintame trumpame pareiškime pora pareiškė, kad labai džiaugiasi tapę tėvais. Aktoriai romantiškus santykius puoselėja jau penkerius metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip alkoholio, tabako vartotojai stiprintų gynybą?