Savaitės blykstėse – meilės trikampio aistros, Donato Motiejūno gerbėja ir Sabonių šeimos gausėjimas

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės įvykiai.
 Savaitės įvykiai.
 Rungtynes Brigita Gaižauskaitė (kairėje) stebėjo su Donato seserimi Kotryna.
 Rungtynes Brigita Gaižauskaitė (kairėje) stebėjo su Donato seserimi Kotryna.
 Modesta Vžesniauskaitė su mylimuoju Johnu Caudewellu susilaukė dukros.
 Modesta Vžesniauskaitė su mylimuoju Johnu Caudewellu susilaukė dukros.
Modesta Vžesniauskaitė.
Modesta Vžesniauskaitė.
 Petras Daunys.
 Petras Daunys.
 Tautvydas Sabonis su žmona Paulina.
 Tautvydas Sabonis su žmona Paulina.
 K.Lavrinovičius su žmona.
 K.Lavrinovičius su žmona.
 Antanas ir Daina Bosai.
 Antanas ir Daina Bosai.
 Vakaris Žvagulis su sužadėtine Gabriele.
 Vakaris Žvagulis su sužadėtine Gabriele.
Ignas Krupavičius.
Ignas Krupavičius.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Apr 7, 2023, 4:22 PM

Meilės trikampio aistros

Atlikėją Petrą Daunį (31 m.) Vilniaus miesto apylinkės teismas pripažino kaltu dėl fizinio skausmo sukėlimo, dėl mylimosios Rasos Barauskaitės (50 m.) buvusio vyro Raimundo Arlausko bei jo pažįstamos moters bauginimo, taip pat dėl šių abiejų nukentėjusiųjų šmeižto.

Rankų ir emocijų nevaldžiusiam atlikėjui skirtas namų areštas – nuo 22 iki 6 val. jis turės būti namuose, privalės dirbti arba užsiregistruoti Užimtumo tarnyboje ir negalės išvykti už gyvenamosios vietos ribų be jo priežiūrą vykdančios Probacijos tarnybos leidimo.

Be to, atlikėjas į valstybės biudžetą turės sumokėti 7500 eurų baudą, R.Arlauskui sumokėti 3 tūkst. eurų, o jo pažįstamai moteriai – 6 tūkst. eurų.

Atlikėjas taip pat turės atlyginti teismo išlaidas – daugiau kaip 8 tūkst. eurų.

P.Daunys kaltę neigia ir nuosprendį žada skųsti.

Dukrai – dangiški vardai

Dviratininkė Modesta Vžesniauskaitė (39 m.) su mylimuoju Johnu Caudwellu (70 m.) susilaukė antros atžalos. Porai gimė mergaitė.

Dukrą jie pavadino Isabella Sky.

„Isabella Sky gimė 22.40 val. Tai vienas gražiausių potyrių, kokį tik galima patirti, o Modesta buvo tokia kupina laimės, kad negalėjo nustoti juoktis ir verkti.

Turiu pripažinti, kad jaučiausi beveik taip pat“, – instagrame rašė J.Caudwellas.

Modesta ir Johnas augina dvejų metų sūnų Williamą Johną. Milijardierius iš praėjusių santykių turi penkis vaikus, o dviratininkė – vieną sūnų.

Ištikima gerbėja

Kauno „Žalgirio“ arenoje žalgiriečiai susirungė su „Monaco“ komanda. Po įtemptos kovos Kazio Maksvyčio auklėtiniai nurungė „Monaco“ ekipą su Donatu Motiejūnu priešakyje.

Pastarojo į sausakimšą „Žalgirio“ areną palaikyti atvyko mylimoji Brigita Gaižauskaitė (24 m.).

Ji rungtynes stebėjo kartu su D.Motiejūno seserimi Kotryna.

Kad Brigita ir Donatas – pora, paaiškėjo 2021-ųjų gruodį. „Monaco“ klubui atstovaujantis krepšininkas ir tituluota gražuolė socialiniuose tinkluose pasidalijo bendra jųdviejų asmenuke.

Sabonių šeima sparčiai gausėja

Kauno „Žalgirio“ treneris Tautvydas Sabonis (30 m.) su lenkų kilmės kanadiete žmona Paulina (32 m.) kovo 26-ąją tapo tėvais – porai gimė sūnus.

Tautvydas ir Paulina keturis kilogramus sveriantį pirmagimį pavadino Nojumi.

Šią vasarą pora minės šeštąsias vestuvių metines.

Netrukus pagausės ir Tautvydo jaunesnio brolio Domanto (26 m.) šeima – krepšinio žvaigždė su žmona Shashana Rosen (30 m.) laukia netrukus gimsiančio antro vaikelio.

Paliko TV

Po 16 metų LRT laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėjo pareigas palieka Ignas Krupavičius (41 m.). Šių metų pradžioje po 13 metų LRT eteryje laidą „Labas rytas, Lietuva“ paliko ir Ugnė Siparė.

Pasipiršo Holivude

Lietuvos scenos grandų Žilvino Žvagulio ir Irenos Starošaitės sūnus Vakaris Žvagulis (23 m.) Los Andžele ant Holivudo kalvos pasipiršo savo mylimajai Gabrielei Savickaitei (22 m.).

Nagrinės iš naujo

Dėl nušalusių palmių teisme kovojantys Antanas (67 m.) ir Daina (52 m.) Bosai išgirdo Aukščiausiojo teismo sprendimą. Nors du teismai buvo nepalankūs egzotinius augalus pardavusiai įmonei, pastarosios argumentus išklausęs Aukščiausiasis teismas grąžino bylą į apeliacinį teismą ir įpareigojo ją pradėti nagrinėti iš naujo.

Vejasi mokesčiai

Vilniaus apygardos administracinis teismas atmetė buvusio krepšininko Kšištofo Lavrinovičiaus (43 m.) skundą dėl turto arešto panaikinimo. Jo turtas areštuotas, nes Italijos mokesčių inspekcija tikina, kad keletą metų Italijoje žaidęs sportininkas skolingas 525 504,80 Eur pajamų mokesčio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.