Savaitės blykstėse – konfliktas V. Siegel ir L. Suodaičio namuose bei M. Bertulio skyrybos su mylimąja

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Mantas Bertulis su mylimąja Milda bei Laurynas Suodaitis su Viktorija Siegel.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Mantas Bertulis su mylimąja Milda bei Laurynas Suodaitis su Viktorija Siegel.<br> Lrytas.lt koliažas.
Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>LR archyvo nuotr.
Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>LR archyvo nuotr.
Simas Jasaitis.<br>LR archyvo nuotr.
Simas Jasaitis.<br>LR archyvo nuotr.
Vakaro akimirkos.<br>T.Bauro nuotr.
Vakaro akimirkos.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Apr 14, 2023, 5:00 PM

Poros konfliktas baigėsi areštinėje

Verslininkų Lauryno (32 m.) ir Viktorijos (28 m.) Suodaičių namuose įsiplieskė rimtas konfliktas. Dėl galimo smurto prieš žmoną Laurynas buvo sulaikytas ir išvežtas į areštinę. Tiesa, gavę iškvietimą ir atvykę į poros namus Vilniaus rajone esančiame Geležių kaime, pareigūnai Lauryno nerado. Jis tuo metu buvo ligoninėje. Nustatę Lauryno buvimo vietą policininkai pristatė jį į areštinę. Viktorijai prireikė medikų pagalbos.

Po nakties ir beveik visos dienos L.Suodaitis buvo paleistas iš areštinės. Vilniaus regiono apylinkės teismo Vilniaus rajono rūmai tenkino prokuroro prašymą ir įtariamajam skyrė kardomąją priemonę – įpareigojimą 2 mėnesius gyventi atskirai nuo nukentėjusiosios.

„Šita pusiau maloni viešnagė šioje įstaigoje truputį buvo siurprizas. Labai džiaugiuosi, kad labai civilizuotai. Labai gaila, kad mūsų šeima papuolė į tokią situaciją. Pasiilgau vaikų“, – prie areštinės durų kalbėjo jis.

L.Suodaitis apie konfliktą nedaugžodžiavo.

„Čia yra ikiteisminio tyrimo medžiaga. Noriu pasakyti, kad anksčiau su žmona turėjome išradingesnių būdų jūsų dėmesio gauti“, – tarstelėjo jis.

Žurnalistams pasiteiravus, ar smurtavo prieš žmoną, L.Suodaitis atsakė: „Aš gyvenime nesu pakėlęs rankos prieš savo žmoną. Man namie pastaruoju metu dažnai sakydavo, kad šitą straipsnį kai įrašo į bylą, vyras visada kaltas, o kaip viskas baigiasi, nelabai kam įdomu. Viską parodys ikiteisminis tyrimas, visos aplinkybės bus sudėliotos. Tiek šiandien jums galiu pakomentuoti.“

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo. Viktorija situaciją komentuoti žurnalistams atsisakė, tačiau socialiniuose tinkluose parašė: „Esu sukrėsta, šokiruota, pažeminta. Daugiau negaliu nieko kol kas parašyti. Kiekvienas žodis dabar neapsakomai sunkus. Atima visas jėgas. Tenoriu padėkoti medikams už pagalbą ir pareigūnams už greitį.“

V.Siegel ir L.Suodaitis susižadėjo 2020-ųjų lapkritį per 26-ąjį Viktorijos gimtadienį. Ištaigingas vestuves Suodaičiai atšventė 2021-ųjų liepą. 2022-ųjų rugsėjį Laurynui ir Viktorijai gimė sūnus Laurynas. Iš ankstesnių santykių su verslininku Danieliumi Bunkumi V.Siegel-Suodaitė turi dukrą Nicole (5 m.).

Trečias – pakeliui!

„Tai oficialu. Trečiasis vaikelis jau pakeliui“, – instagrame pranešė drabužių prekės ženklo „Coocoomos“ kūrėja Rūta Mackevičiūtė (40 m.) su mylimuoju Eduardu Fedotovu (35 m.). Balandžio 1-ąją pora pasidžiaugė dešimtmetį puoselėjama gražia draugyste, o kitą dieną pranešė besilaukiantys trečiojo vaikelio.

Naujienų portalui lrytas.lt Rūta prasitarė, kad kūdikis pasaulį turėtų išvysti rudenį. Pora augina dvi dukreles – penkiametę Sofiją ir dvejų metų Izabelę.

Pasuko skirtingais keliais

Keliautojas, laidos „Kitokie pasikalbėjimai“ organizatorius, Kauno mero posto siekęs Mantas Bertulis (25 m.) su sužadėtine Milda Ščerbinskaite (25 m.) pasuko skirtingais keliais. Mantas Mildos rankos paprašė praėjusią vasarą Nidoje vykusio festivalio „Ant bangos“ metu.

Pagerbtas Donato Čižausko atminimas

Balandžio 1-ąją sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje vyko koncertas, skirtas pagerbti anapilin išėjusio Donato Čižausko atminimą. Į jį susirinko žinomiausi scenos atlikėjai, Donato bendražygiai, šeima ir gausus būrys gerbėjų. Jo metu surinktos lėšos skirtos D.Čižausko šeimai – žmonai Ievai ir dukrelei Atėnei.

Neįsileido į namus

Balandžio 5-osios vakarą krepšininkas Simas Jasaitis (41 m.) sulaukė policijos vizito. Mažeikiuose žaidžiantis ir ten gyvenantis Simas, anot policijos, namuose po vakarėlio susikivirčijo su drauge, o kaimynai iškvietė pareigūnus. Jie neblaivų krepšininką rado laiptinėje, nes Simas, nenorėdamas tęsti konflikto, išėjo iš buto, o draugė užsirakino. Policijos ji taip pat neįsileido.

Džiugi žinia

Nuomonės formuotoja, įspūdingo ilgio plaukais garsėjanti Viktorija Jukonytė (21 m.) susižadėjo su mylimuoju Mariumi Kaminsku. Marius mylimosios rankos paprašė Kvala Lumpūre, Malaizijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.