Savaitės blykstėse – Domanto Sabonio tikėjimo pokyčiai ir Ryčio Cicino jubiliejus jūroje

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Domantas Sabonis ir Rytis Cicinas.
 Domantas Sabonis ir Rytis Cicinas.
 Monika Kazakevičiūtė.
 Monika Kazakevičiūtė.
 Sergejus Maslobojevas.
 Sergejus Maslobojevas.
 Živilė Pinskuvienė.
 Živilė Pinskuvienė.
 Indrė Burlinskaitė ir Liudas Vaisieta.
 Indrė Burlinskaitė ir Liudas Vaisieta.
 Simas Kučas.
 Simas Kučas.
 Saboniai.
 Saboniai.
 Ryčio Cicino gimtadienis.
 Ryčio Cicino gimtadienis.
 Ryčio Cicino gimtadienis.
 Ryčio Cicino gimtadienis.
 Ryčio Cicino gimtadienis.
 Ryčio Cicino gimtadienis.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Apr 21, 2023, 6:18 PM

Keičia tikėjimą

Lietuvos krepšinio rinktinės ir „Sacramento Kings“ žvaigždė Domantas Sabonis (26 m.) keičia savo tikėjimą į judaizmą. jweekly.com praneša, kad lietuvis, pasak jo žydės žmonos Shashanos, studijuoja nuotoliniu būdu pas rabiną Erezą Shermaną iš Sinajaus šventyklos Los Andžele.

„Jo mityba – košerinė. Kai būna Vilniuje, jis eina pas košerinius mėsininkus vištienos pasiimti“, – apie Domanto ryžtą keistis kalbėjo žmona.

Nors D.Sabonis yra pasiryžęs mokytis judaizmo, anot jo žmonos, dėl darbo reikalavimų jis negalėjo įsipareigoti laikytis visų micvų.

„Bet šabo vakarienę rengiame kiekvieną savaitę“, – kalbėjo Shashana.

Saboniai susituokė 2021 m. rugpjūtį pagal reformistinio judaizmo tradicijas. Pora augina vienų metų sūnų Oliverį Tigerį, o šiuo metu Shashana laukiasi antrojo vaiko.

Jubiliejus – jūroje

Balandžio 11-ąją estrados princas Rytis Cicinas atšventė 50-ąjį gimtadienį.

Jubiliejų kartu su šeima – mylimąja Neringa Kavaliauskaite ir sūnumi Adu – jis sutiko kruiziniame laive keliaudamas po Viduržemio jūrą. Tai, kaip naujienų portalui lrytas.lt pasakojo R.Cicinas, buvo jo artimųjų dovana.

„Švęsti gimtadienio ėjome į laivo restoraną, tuomet – į vakaro šou, o dvyliktą valandą nakties šovėme šampaną. Svarbiausia, kad buvau su šeima“, – įspūdžiais dalijosi dainininkas.

Širvintų rajono merė Živilė Pinskuvienė (47 m.) poilsiaudama Egipte apalpo, krito ant kieto grindinio ir patyrė rimtą traumą – politikei lūžo apatinis žandikaulis.

Verslininkui Liudui Vaisietai (33 m.), 2021-ųjų gruodį sumušusiam esą žmoną Indrę bandžiusį užpulti bendraamžį vyrą, teismas skyrė 6 mėn. laisvės apribojimo bausmę, įpareigodamas jį dalyvauti elgesio pataisos programoje. Jis turės atlyginti 6247 eurų turtinę bei 4 tūkst. eurų neturtinę žalą ir sumokėti 3590 eurų už advokato paslaugas.

Byra kikboksininko Sergejaus Maslobojevo (35 m.) ir jo žmonos Airinės santuoka. Pora susituokė 2019-ųjų balandį. Juodu augina tris atžalas.

Mados namų „Mas 924“ įkūrėjos Monikos Kazakevičiūtės (32 m.) 10 metų mopsas atsidūrė šunų viešbutyje. Monika teisinosi, kad gyvena nuomojamame bute, kuriame negalima laikyti augintinių, o į viešbutį neva laikinai jį pristatė šiuo metu keliaujantis jos buvęs vyras Jonas.

Teniso trenerį Simą Kučą (35 m.) antrą Velykų dieną neblaivų prie automobilio vairo sustabdė policija. Į alkoholio matuoklį vyras įpūtė 0,69 promilės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.