Žvaigždžių savaitėje – Arianos Grande stulbinantys išvaizdos pokyčiai ir futbolininko Neymaro tėvystė

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Ariana Grande ir Neymaras su Bruna Biancardi.
 Ariana Grande ir Neymaras su Bruna Biancardi.
 Joe Bidenas.
 Joe Bidenas.
 Ariana Grande.
 Ariana Grande.
 Brazilijos futbolininkas Neymaras (31 m.) kartu su socialinių tinklų žvaigžde Bruna Biancardi (28 m.) laukia šeimos pagausėjimo.
 Brazilijos futbolininkas Neymaras (31 m.) kartu su socialinių tinklų žvaigžde Bruna Biancardi (28 m.) laukia šeimos pagausėjimo.
 Karolis III.
 Karolis III.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 1, 2023, 9:21 AM

Laukia šeimos pagausėjimo

Brazilijos futbolininkas Neymaras (31 m.) kartu su socialinių tinklų žvaigžde Bruna Biancardi (28 m.) laukia šeimos pagausėjimo.

„Mes svajojame apie tavo gyvenimą, planuojame tavo atėjimą ir žinome, jog tu esi čia, kad papildytum mūsų meilę, padarytum mūsų dienas daug laimingesnes.

Tu prisijungsi prie gražios šeimos, kurioje yra brolis, seneliai, dėdės ir tetos, kurie jau dabar tave labai myli!

Ateik greičiau, vaikeli, mes tavęs laukiame!“ – šalia mielų kadrų portugališkai instagrame rašė įsimylėjėliai.

Neymaras turi sūnų Davi Luccą (12 m.) iš ankstesnių santykių su socialinės žiniasklaidos veikėja Carolina Dantas.

Susirūpino pasikeitusia išvaizda

Popmuzikos dievaitė Ariana Grande (29 m.) privertė sunerimti gerbėjus – naujausiose nuotraukose žvaigždė atrodo netekusi daug svorio.

Išvaizdos pokyčiai suteikė peno kalboms apie pašlijusią dainininkės sveikatą.

Norėdama išsklaidyti visas kalbas A.Grande socialiniame tinkle „TikTok“ paviešino vaizdo įrašą. Jame ji paprašė žmonių liautis komentuoti jos išvaizdą.

„Turėtume būti švelnesni ir ne taip komentuoti žmonių išvaizdą, nesvarbu, kad ir kokie jie būtų. Jei manote, kad sakote kai ką gero ar geranoriško, kad ir kas tai būtų – sveika, nesveika, didelė, maža, seksuali, neseksuali – nesakykite to.

Yra būdų, kaip pagirti žmogų arba nekreipti dėmesio į tai, kas jums nepatinka. Turėtume padėti vieni kitiems siekti, kad būtume saugesni ir saugotume vieni kitus.

Asmeniškai man kūnas, su kuriuo lyginate mano dabartinį, buvo nesveikiausia mano versija. Vartojau daug antidepresantų, prastai maitinausi ir juodžiausiomis savo gyvenimo akimirkomis atrodžiau tokia, kokią jūs matote mane kaip „sveiką“, bet iš tikrųjų taip nebuvo“, – atvirame vaizdo įraše kalbėjo A.Grande.

Kelionę vainikavo jaudinanti akimirka

JAV prezidento Joe Bideno (80 m.) vizitas Airijoje baigėsi ašaromis. Jį sujaudino sutiktas kunigas, atlikęs paskutines apeigas jo mirusiam sūnui.

Airių kilmės JAV prezidentas lankėsi garsioje Romos katalikų piligrimų šventovėje Noke Šiaurės Vakarų Airijoje.

Šio miesto šventovėje organizatoriai paskutinę minutę atrado ryšį tarp Bidenų šeimos ir vieno iš jų kunigų, tėvo Franko O’Grady, kuris grįžo į Airiją po ilgų metų tarnystės JAV kariuomenėje kapelionu.

Prezidento sūnus Beau Bidenas 2015 metais, būdamas 46 metų, mirė nuo smegenų vėžio. Tėvas F.O’Grady katalikiškas apeigas atliko Walterio Reedo armijos medicinos centre netoli Vašingtono.

Dabar J.Bidenui viešint Airijoje F.O’Grady buvo skubiai surastas.

„J.Bidenas norėjo su juo susitikti, tad pasiuntė slaptosios tarnybos agentą, kad šis nueitų ir jį surastų“, – BBC pasakojo Noko šventovės parapijos kunigas tėvas Richardas Gibbonsas.

Paskyrė bausmę

Prieš kelis mėnesius 23 metų britų studentas ne juokais prisivirė košės. Jis į 74 metų Jungtinės Karalystės karalių Karolį III paleido mažiausiai penkis kiaušinius, tačiau, laimė, nebuvo taiklus.

Incidentas įvyko, kai lapkritį Karolis III lankėsi Šiaurės Anglijos Jorko mieste. Dabar teismas priėmė sprendimą – nuteisė studentą 100 valandų viešųjų darbų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.