„Matricos“ žvaigždės K. Reeveso ir A. Grant romantiški santykiai stebina Holivudą

Ant raudonojo kilimo pora apsikabina ir prisiartina nuoširdžiai pasibučiuoti. Jie atrodo laimingi vienas kito kompanijoje, įsimylėję. Tačiau kai jų nuotraukos pasklinda internete, komentatoriai nenustoja ūžti: kodėl širdžių ėdikas Keanu Reevesas (58 m.) susitikinėja su žilaplauke Alexandra Grant (50 m.)?

 Keanu Reeveso ir Alexandros Grant santykiai vis dar kelia nuostabą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
 Keanu Reeveso ir Alexandros Grant santykiai vis dar kelia nuostabą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
 Keanu Reeveso ir Alexandros Grant santykiai vis dar kelia nuostabą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
 Keanu Reeveso ir Alexandros Grant santykiai vis dar kelia nuostabą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 8, 2023, 11:23 PM

Atrodo, kad žmonės negali susitaikyti su faktu, jog Holivudo aktorius susitikinėja su brandžia moterimi, o ne su jauna mergina pūstomis lūpomis ir mimikų nerodančiu veidu.

Kas žmones trikdo šiuose santykiuose? Ar tai, kad panašus jų amžius? Ar tai, kad nors ji yra graži moteris, ji nėra įprastai graži?

Kartą A.Grant garsenybių kupinoje vakarienėje Beverli Hilse pasakė: „Grožis yra tai, ką gali pamatyti užsimerkęs.“

„Matricos“ žvaigždės mylimoji tyrinėja teksto ir kalbos naudojimą įvairiose medijose, yra vizualinė menininkė.

Už savo kūrybą ji yra gavusi ne vieną apdovanojimą, o apie jos darbus buvo rašoma daugybėje leidinių – nuo „Los Angeles Times“ iki šiuolaikinio meno žurnalo „Whitehot“.

Taip pat ji yra dirbusi profesore viename koledže ir turi teisę palaiminti santuokas.

Nors tiksliai neaišku, kada Alexandra ir Keanu susitiko, poros santykiai prasidėjo maždaug tuo metu, kai 2011 m. buvo išleista aktoriaus knyga „Odė laimei“, kurią menininkė iliustravo.

Po keleto metų jie išleido bendrą filosofinę iliustruotą knygą „Šešėliai“, o 2017 m. kartu įkūrė leidyklą „X Artists’ Books“.

Po daugelio metų jų santykiai iš platoniškų virto romantiškais, kol galiausiai 2019 metais jie viešai pasirodė kaip pora.

Prieš keletą savaičių paklaustas apie savo paskutinę palaimos akimirką K.Reevesas prisiminė akimirką su Alexandra.

„Prieš porą dienų, su mano mylimąja. Mes gulėjome lovoje. Buvome apsikabinę. Šypsojomės, juokėmės ir kikenome. Jautėmės puikiai. Buvo tiesiog labai malonu būti kartu“, – žurnalui „People“ kalbėjo jis.

Tad kodėl visuomenę dar stebina meile spinduliuojančios poros santykiai? Įprastai moterys dar ilgai vaikosi jaunystės, mat vyrai vis dar vaikosi vis jaunesnių.

Visuotinai pripažįstama tiesa, kad ypač šalia turtingo ir garsaus visada yra jauna moteris. Nebent jis laimingai vedęs savo studentavimo laikų draugę.

Visuomenė įpratusi manyti, kad vidutinio amžiaus moteris tiesiog netinka vidutinio amžiaus vyrui.

Tačiau tokie vyrai kaip K.Reevesas atsisako laikytis šių „standartų“. Ir yra reti kaip albinosai tigrai.

Dar vienas toks – 69 metų Pierce’as Brosnanas. Neseniai jis apgynė savo žmoną Keely Shaye Smith (59 m.), su kuria yra susituokęs trisdešimt metų. Buvo šaipomasi iš jo žmonos apvalumų. „Draugai pasiūlė jai operaciją, padėsiančią sumažinti svorį. Bet aš labai myliu kiekvieną jos kūno linkį. Ji man – pati gražiausia moteris. Aš ja labai didžiuojuosi ir visada siekiu būti vertas jos meilės“, – atkirto jis kritikams.

P.Brosnanas ir K.Reevesas turi kažką bendro, galinčio paaiškinti, kodėl jie renkasi ne išvaizdą.

Pirmoji P.Brosnano žmona mirė nuo vėžio, o buvusi Keanu žmona Jennifer Syme 2001 metais žuvo per automobilio avariją būdama 28 metų.

Tragedija aktorių ištiko netrukus po to, kai jie neteko savo pirmojo vaiko. Sielvartas dar labiau atitolino jį nuo išvaizdos apsėstos Holivudo beprotybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.