Po įtemptų kovų teisme Johnny Deppas leidosi į koncertus ir filmavimo aikštelę: „Jam pavyko“

Amerikiečių aktorius bei muzikantas Johnny Deppas neseniai atšventė 60-ąjį jubiliejų. Gimtadienio dieną aktorius su savo grupe „The Hollywood Vampires“ koncertavo Rumunijoje – čia jie pradėjo koncertų turą per Europą.

 Amerikiečių aktorius bei muzikantas Johnny Deppas neseniai atšventė 60-ąjį jubiliejų.<br>Scanpix nuotr.
 Amerikiečių aktorius bei muzikantas Johnny Deppas neseniai atšventė 60-ąjį jubiliejų.<br>Scanpix nuotr.
 Amerikiečių aktorius bei muzikantas Johnny Deppas neseniai atšventė 60-ąjį jubiliejų.<br> GOL/Capital Pictures/scanpix nuotr.
 Amerikiečių aktorius bei muzikantas Johnny Deppas neseniai atšventė 60-ąjį jubiliejų.<br> GOL/Capital Pictures/scanpix nuotr.
 Amerikiečių aktorius bei muzikantas Johnny Deppas neseniai atšventė 60-ąjį jubiliejų.<br> AFP/scanpix nuotr.
 Amerikiečių aktorius bei muzikantas Johnny Deppas neseniai atšventė 60-ąjį jubiliejų.<br> AFP/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 28, 2023, 2:29 PM

Turas kiek anksčiau buvo nukeltas dėl J.Deppo kulkšnies lūžio. Dėl traumos jo grupė atidėjo keletą gastrolių koncertų.

„Mums su vaikinais labai gaila, kad praleisime pasirodymus Naujajame Hampšyre, Bostone ir Niujorke, bet nebijokite, pažadu, kad visiems jums Europoje surengsime nuostabų pasirodymą, o vėliau šią vasarą atvešime absoliučiai geriausią savo koncertą į Rytų pakrantę ir atsilyginsime tiems, kurie sumokėjo už šiuos pasirodymus“, – tuomet sakė jis.

Aktoriaus gimtadienio vakarą Bukarešto „Romexpo“ arenoje susirinko apie 40 tūkst. gerbėjų, kurie visi laikrodžiui mušant vidurnaktį garsiam aktoriui sudainavo „Su gimimo diena“. Tai padaryti publiką paragino aktoriaus kolega grupėje Alice Cooperis.

„Tai yra didžiausias skaičius žmonių, dainavusių man „Su gimimo diena“. Gražu. Ačiū“, – laikydamas dešinę ranką prie širdies sakė J.Deppas ir nusiuntė oro bučinį gerbėjams.

Kokiomis nuotaikomis J.Deppas gyvena dabar?

„Jam labai patinka dirbti ir vėl keliauti į gastroles. Jam pavyko pakeisti savo gyvenimą. Jis teikia pirmenybę savo sveikatai ir darbui.

Johnny gyveno destruktyvų gyvenimą ir artimi žmonės buvo susirūpinę. Visi džiaugiasi, kad jis taip pasikeitė ir pats dabar daug laimingesnis“, – anksčiau, po aktoriaus pasirodymo Kanų kino festivalyje, teigė aktoriaus atstovas spaudai.

Kanų kino festivalyje buvo pristatytas J.Deppo filmas prancūzų kalba „Jeanne Du Barry“. Šią kino juostą įsigijo kompanija „Vertical“ ir ją platins Šiaurės Amerikoje. Šiuo metu aktorius taip pat dirba prie Alo Pacino prodiusuojamo filmo „Modi“, kurį režisuos po gastrolių su grupe „The Hollywood Vampires“.

Po pasaulyje itin garsiai nuskambėjusios ir prieštaringai vertinamos bylos dėl šmeižto prieš buvusią žmoną Amber Heard praėjo metai.

„Per pastaruosius metus jis galėjo prisiliesti prie įvairių savo gyvenimo sričių, kurioms anksčiau negalėjo skirti tiek daug dėmesio, nes buvo labai užsiėmęs reikalais, susijusiais su A.Heard teismo procesu. Jam malonu būti pirmiausia menininku“, – sakė šaltinis.

Per spaudos konferenciją Kanuose aktoriaus buvo paklausta, ar nesijaučia boikotuojamas Holivudo po plačiai nuskambėjusių teisinių kovų.

„Ar dabar jaučiuosi boikotuojamas? Ne, visai ne. Bet nesijaučiu taip todėl, kad apie tai negalvoju. Aš negalvoju apie Holivudą. Man pačiam Holivudas nebereikalingas“, – tuomet atsakė J.Deppas.

Garsus aktorius prisipažino, kad dėl visame pasaulyje itin garsiai nuskambėjusios teisinės kovos jam buvo sunku tęsti viešą veiklą, taip pat prasitarė, kad yra nusivylęs visu Holivudu.

„Tai labai keistas, juokingas laikas, kai visi norėtų būti savimi, bet negali, nes turi paklusti priešais esančiam asmeniui. Jei norite laikytis tos linijos, prašom, bet aš būsiu kitoje pusėje“, – paaiškino jis.

Priminsime, kad Johnny savo buvusią žmoną Amber į teismą padavė po to, kai ji apkaltino vyrą smurtu šeimoje.

Išnagrinėjęs įtemptą bylą dėl šeiminio smurto 2022-ųjų birželį teismas paskelbė, kad 2018 metais A.Heard išsakyti teiginiai apie jos neva patirtą seksualinį smurtą yra juodinantys J.Deppą ir buvo parašyti turint piktavališkų ketinimų. Aktorė buvo pripažinta kalta dėl šmeižto, o aktoriui priteista 15 mln. JAV dolerių (apie 14 mln. eurų) kompensacija.

A.Heard tuomet sakė dėl tokio sprendimo neapsakomai nusivylusi ir vadino nutartį nesėkme visoms moterims.

„Nusivylimo, kurį šiandien jaučiu, neįmanoma nusakyti žodžiais. Mano širdis sudaužyta, kad kalno įrodymų vis tiek nepakako atremti mano buvusio vyro įtaką ir poveikį. Esu juo labai nusivylusi, nes šis verdiktas daug reiškia ir kitoms moterims. Tai nesėkmė. Tai nesėkmė idėjai, kad smurtas prieš moteris bus vertinamas rimtai“, – tuomet buvo sakoma A.Heard pranešime, paviešintame paskelbus teismo nutartį.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.