Savaitės blykstėse – Patriko Ribas piršlybos ir Pauliaus Skučo atsisveikinimas su LNK eteriu

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Savaitės blykstėse – Patriko Ribo piršlybos ir Pauliaus Skučo atsisveikinimas su LNK eteriu.<br>Lrytas.lt koliažas.
Savaitės blykstėse – Patriko Ribo piršlybos ir Pauliaus Skučo atsisveikinimas su LNK eteriu.<br>Lrytas.lt koliažas.
Paulius Skučas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Paulius Skučas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Oksana Pikul.<br>V.Ščiavinskas nuotr.
Oksana Pikul.<br>V.Ščiavinskas nuotr.
Karolina Meschino.<br>E.Deveikaite nuotr.
Karolina Meschino.<br>E.Deveikaite nuotr.
Dovydas Laukys ir Monika Marija.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Dovydas Laukys ir Monika Marija.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Patrikas Ribas ir Vaiva Gliebutė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Patrikas Ribas ir Vaiva Gliebutė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Aug 13, 2023, 10:05 PM

Vidurvasaris „Vartuose“

Vilniaus „Vartų“ galerijos įkūrėjos Nidos Rutkienės gimtadienis – puiki proga susitikti galerijai atstovaujantiems menininkams bei galerijos draugams, kolekcininkams ir seniai matytiems bičiuliams. Įvairių susitikimų įkvėpėja būna Nida, mėgstanti susitikti su jai brangiais žmonėmis.

Praėjusią savaitę „Vartuose“ vykusiame gimtadienyje nustebino šventinės vaišės, kurios atrodė kaip meno kūriniai. Svečiai iš pradžių net bijojo prie jų prisiliesti. Jos davė peno kalboms ir diskusijoms, kaip meniškai patiekti vaišes.

Pasipiršo savanoje

Verslininkas, deimantų ir juvelyrikos salono „Ribas Jewellery“ įkūrėjas Patrikas Ribas (28 m.) Tanzanijoje pasipiršo savo mylimajai „Ribas Jewellery“ generalinei direktorei Vaivai Gliebutei (26 m.). „Ji pasakė „taip“, – pasidžiaugė šventės akimirkomis savanoje prie laužo saulei leidžiantis ir grojant gyvai muzikai pasidalijęs verslininkas.

Vyras mylimajai, su kuria yra beveik metus, ant rankos užmovė žiedą su pustrečio karato briliantu. Vaivos ranką puošiantis akmuo yra apibūdinamas terminu „spread“ – jis itin skaidrus ir iškilus, todėl atrodo dar masyvesnis.

Palieka eterį

TV laidų vedėjas, žurnalistas Paulius Skučas (38 m.) po 10 metų darbo palieka LNK eterį. „Pastaruoju metu buvau išėjęs kūrybinių atostogų. Apmąstyti, pasižiūrėti į viską iš šono. Ir tikrai reikėjo to mėnesio atitrūkti, suprasti, kad laidoje padariau viską, ką norėjau ir ką galėjau“, – teigė jis ir pridūrė, kad kol kas ilsėsis.

Programišių ataka

Į nuomonės formuotojos, verslininkės Karolinos Meschino (28 m.) mobiliąją programėlę „Snapchat“ prieš 3 metus įsilaužę ir nuotraukas „Discord“ tinkle išplatinę programišiai stojo prieš teismą. Vaikinai pripažino savo kaltę, tačiau teigia nežinoję, kad daro nusikaltimą.

Atksleidė skyrybų priežastį

Aktorius, dainininkas Dovydas Laukys (30 m.) prakalbo apie jų su dainininke Monika Marija (25 m.) skyrybų priežastį. „Mes tiesiog negalėjome vienas kitu pasitikėti“, – delfi.lt laidoje sakė Dovydas. Jis teigė, kad tarp jų su Monika Marija nesijautė saugumo jausmo būnant kartu.

Pasikeitė pavardę

Vizažo meistrė, dainininkė bei nuomonės formuotoja Oksana Pikul (39 m.) oficialiai pasikeitė pavardę atgal į mergautinę. „Oficialiai visur Oksana Pikul. Ačiū“, – šalia naujo asmens dokumento nuotraukos rašė O.Pikul ir pasidalijo nuotrauka su nauju mylimuoju verslininku Vaidu Akramavičiumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?