Žvaigždžių savaitėje – Ukrainos simbolis „Playboy“ žurnale ir pamirštas Meghan Markle gimtadienis

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Scanpix nuotr.
 Scanpix nuotr.
 Ukrainietiškojo „Playboy“ kūrybinė komanda pristatė pirmąjį karo laikotarpiu išspausdintą žurnalą.<br> Scanpix nuotr.
 Ukrainietiškojo „Playboy“ kūrybinė komanda pristatė pirmąjį karo laikotarpiu išspausdintą žurnalą.<br> Scanpix nuotr.
 Sandra Bullock.<br> Scanpix/zumapress nuotr.
 Sandra Bullock.<br> Scanpix/zumapress nuotr.
 Raimondas Paulas.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Raimondas Paulas.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Meghan Markle.<br> Scanpix/Sipa nuotr.
 Meghan Markle.<br> Scanpix/Sipa nuotr.
 „Barbė“ tapo tikru fenomenu.<br> Scanpix nuotr.
 „Barbė“ tapo tikru fenomenu.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Aug 20, 2023, 4:09 PM

Ignoravo gimtadienį

Jungtinės Karalystės karališkoji šeima ir toliau pilsto žibalą į ugnį. Buvo pamirštas princo Harry (38 m.) žmonos Meghan Markle 42-asis gimtadienis rugpjūčio 4-ąją.

Oficialiose karališkosios šeimos, taip pat Velso princo Williamo ir princesės Catherine tviterio ir instagramo paskyrose sveikinimų nebuvo. Tai dar kartą parodo, kad karališkosios šeimos santykiai su JAV gyvenančiu princu Harry ir jo žmona yra pašliję.

Užuot pasveikinę M.Markle, Williamas ir Catherine sveikino filmo „Rhino Man“ komandą. Šioje dokumentinėje juostoje kalbama apie kovą su neteisėta raganosių medžiokle Pietų Afrikos Respublikoje, filmas pretenduoja gauti „Jackson Wild Media“ apdovanojimą.

Ligą slėpė

Aktorė Sandra Bullock (59 m.) išgyvena skaudžią netektį. Eidamas 58-uosius metus mirė ilgametis jos mylimasis Bryanas Randallas.

Apie visuomenei netikėtą netektį pranešė jo šeima, patvirtinusi, kad fotografas Bryanas trejus metus slapta kovojo su reta liga šonine amiotrofinė skleroze (ŠAS).

„Su dideliu liūdesiu pranešame, kad po trejus metus trukusios kovos su ŠAS ramiai mirė Bryanas Randallas.

Bryanas buvo nusprendęs, kad kova su ŠAS turėtų būti privati, o tie iš mūsų, kurie juo rūpinosi, padarė viską, kad gerbtų jo prašymą.

Esame be galo dėkingi nepailstantiems gydytojams, kurie kartu su mumis kovojo su šia liga, ir nuostabioms slaugytojoms, kurios tapo mūsų kambario draugėmis, dažnai aukojusiomis savo laiką su šeima, kad būtų su mūsų šeima“, – paskelbtame pranešime rašė B.Randallo šeima.

Su Bryanu aktorė susipažino 2015-aisiais, kai jis fotografavo jos sūnaus Louiso gimtadienį. Vėliau tais pačiais metais jie savo santykius paviešino visuomenei.

Vestuvių metinių nesulaukė

Eidama 85-uosius metus mirė žymaus Latvijos kompozitoriaus Raimondo Paulo (87 m.) žmona Lana Paula. Moters gyvybė užgeso po sunkios ligos.

Rugpjūčio 31 dieną Raimondas su Lana būtų šventę 61-ąsias vestuvių metines.

Kaip skelbia leidinys „Privata Dzive“, Paulos sveikata pastaruoju metu buvo prasta.

Praėjusiais metais kompozitoriaus žmonai buvo atlikta kojos operacija.

Tapo pasipriešinimo simboliu

Ukrainietiškojo „Playboy“ kūrybinė komanda pristatė pirmąjį karo laikotarpiu išspausdintą žurnalą. Naujausio numerio viršelį papuošė chirurgė, modelis ir televizijos laidų vedėja Iryna Bilocerkovec, kuri buvo sužeista per apšaudymą Kijeve ir neteko akies.

Naujausias numeris skirtas Ukrainos moterų, projekto „Moterys išlieka stiprios“ dalyvių, kurios buvo sužeistos per karą, istorijoms.

„Ukrainos gydytojai sakė, kad tikriausiai mirsiu“, – po išpuolio sakė ukrainietė I.Bilocerkovec, tapusi pasipriešinimo karo Ukrainoje simboliu ir pirmąja „Playboy“ žurnalo viršelio žvaigžde po Rusijos invazijos į Ukrainą.

Modelis I.Bilocerkovec – Kijevo mero Vitalijaus Klyčko padėjėjo žmona. Viršeliui ji pozavo vilkėdama šarvuotą bikinį, o sužeista akis buvo pridengta stilizuotu raiščiu.

Mama su vaikais važiavo namo per vieną Ukrainos rajonų, kai į jos automobilį pataikė kelios kulkos. Gydytojai moteriai prognozavo mirtį. Irynai buvo atlikta daug operacijų Berlyno ligoninėje ir nuo tada ji tapo Ukrainos pasipriešinimo simboliu.

„Tai nebuvo mano grožio išsaugojimo klausimas. Tai buvo klausimas, ar aš gyvensiu, ar ne. Aš nebeturiu gražaus veido, bet mano kūnas vis dar gražus“, – žurnale „Playboy“ teigė I.Bilocerkovec.

Istorinis laimėjimas

Holivudo rožinė banga – populiarumo viršūnėje. Kino studijos „Warner Bros.“ filmo „Barbė“ („Barbie“) pasaulinės pajamos viršijo 1 mlrd. dolerių (913,58 mln. eurų), o režisierė Greta Gerwig pagerino moterų režisierių rekordą, kuris anksčiau priklausė filmo „Nuostabioji moteris“ režisierei Patty Jenkins.

„Barbė“ tapo tikru fenomenu. Juosta ne tik įsirašė į istoriją ir viršijo milijardo dolerių pajamų žymą, bet ir tai padarė greičiau nei bet kuris kitas filmas, įskaitant režisuotus vyrų, per „Warner Bros.“ 100 metų istoriją“, – patvirtino kompanijos vadovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.