Žvaigždžių savaitėje – princo Harry titulo netekimas ir Britney Spears skyrybos

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Princas Harry ir Britney Spears su Samu Asghari.<br>Lrytas.lt koliažas.
Princas Harry ir Britney Spears su Samu Asghari.<br>Lrytas.lt koliažas.
Angelina Jolie su vaikais.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Angelina Jolie su vaikais.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Laima Vaikulė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Laima Vaikulė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Ilja Reznikas.<br>Scanpix nuotr.
Ilja Reznikas.<br>Scanpix nuotr.
Bruce’as Willisas su žmona Emma Heming Willis.<br>MPI99/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Bruce’as Willisas su žmona Emma Heming Willis.<br>MPI99/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Britney Spears su Samu Asghari.<br>Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix nuotr.
Britney Spears su Samu Asghari.<br>Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix nuotr.
Jungtinės Karalystės princas Harry.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Jungtinės Karalystės princas Harry.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Aug 26, 2023, 6:41 PM, atnaujinta Aug 26, 2023, 6:42 PM

Apkaltino neištikimybe

Popmuzikos žvaigždė Britney Spears (41 m.) ir garsus aktorius Samas Asghari (29 m.) suka skirtingais keliais. Poros santuoka truko vos metus.

Skyrybų prašymą pateikė B.Spears vyras. Sklando kalbos, kad to priežastis – skirtingi charakteriai.

Teigiama, kad tarp poros kilo didelis ginčas, kai S.Asghari apkaltino B.Spears neištikimybe ir po to išsikraustė iš namų.

„Kada Samas pateiks skyrybų prašymą, buvo tik laiko klausimas“, – sakė vienas šaltinis.

Tai jau trečios B.Spears skyrybos. 2004-aisiais ji buvo ištekėjusi už vaikystės draugo Jasono Alleno Alexanderio, vėliau – už didžėjaus Kevino Federlino. Su antruoju vyru ji turi du bendrus vaikus: Seaną Prestoną (17 m.) ir Jaydeną Jamesą (16 m.).

Prarado skambų titulą

Karališkųjų pareigų atsisakęs princas Harry (38 m.) – jau be titulo. Anksčiau į Sasekso kunigaikštį buvo kreipiamasi „Jūsų Karališkoji Didenybe“, o nuo šiol tokio kreipinio nebeliko.

Oficialioje karališkosios šeimos svetainėje, kurioje pateikiama informacija apie kiekvieną jos atstovą, buvo atnaujintas princo Harry profilis.

Tiesa, ir toliau Harry liko Sasekso kunigaikščiu, tačiau į jį bus galima kreiptis „jis“.

Po karalienės Elžbietos II mirties karališkosios šeimos svetainėje buvo galima rasti daug nereikšmingos informacijos, tačiau dabar viskas atnaujinta ir Harry prarado skambų titulą.

Pasisamdė dukrą

Aktorė Angelina Jolie (48 m.) nusprendė palaikyti savo dukters Vivienne Jolie-Pitt (15 m.) aistrą menui ir pasamdė ją kaip asmeninę asistentę kuriant muzikinę adaptaciją S.E.Hinton romanui „The Outsiders“ („Pašaliniai“).

Po susitikimo su S.E.Hinton, knygos „The Outsiders“ autore, Angelina buvo įkvėpta prisijungti prie komandos kaip prodiuserė.

„Vivienne primena mano mamą tuo, kad nesiekia būti dėmesio centre, jai svarbiau palaikyti kitus ir jiems padėti.

Ji labai rimtai žiūri į teatrą ir sunkiai dirba, kad viską perprastų ir galėtų būti naudinga“, – apie savo dukrą pasakojo Angelina.

Angelina iš viso turi šešis vaikus su buvusiu vyru aktoriumi Bradu Pittu (59 m.): Maddoxą (22 m.), Paxą (19 m.), Zaharą (18 m.), Shiloh (17 m.), Knoxą (15 m.) ir Vivienne (15 m.).

Nepagailėjo piktų žodžių

Garsi latvių dainininkė Laima Vaikulė (68 m.) pažemino karą Ukrainoje palaikantį ir Rusiją šlovinantį Ilją Rezniką (85 m.). Ilja, jos buvęs bičiulis, poetas bei dainų autorius, aukština Rusijos valdžią ir apie tai kuria tekstus.

Visai neseniai jis parašė dainą apie Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną.

„Žinoma, nėra apie ką daugiau rašyti. Ilja kitados padarė daug dėl manęs ir dėl savęs, tai buvo naudinga ir jam, ir man“, – „YouTube“ kanale „And Graham Came Out“ sakė L.Vaikulė.

Dainininkė neslėpė, kad I.Reznikas jai padėjo išgarsėti, – jis rašė latvių atlikėjai dainas, padėjo reklamuotis radijuje.

Tačiau, nepaisant to, ką poetas ir dainų autorius dėl jos padarė, L.Vaikulė nepateisina ir nepalaiko jo dabartinio elgesio bei pozicijos.

„Visi, kurie tai daro šiandien... Nežinau, tai šlykštu. Dar darželyje žinojau, kad nereikia padlaižiauti. Aš tai žinojau.

O šiandien suaugusiam rašyti dainas apie Putiną... Na, nežinau. Negražu būti tokiai piktai, atvirai, bet to per daug“, – sakė dainininkė.

Kasdien – išbandymai

Prieš kelis mėnesius Holivudą sukrėtė žinia apie filmų žvaigždei Bruce’ui Willisui (68 m.) diagnozuotą retą demencijos ligą. Žinomo vyro žmona Emma Heming Willis (45 m.) savo socialiniame tinkle „Instagram“ atvirai papasakojo apie sunkumus, su kuriais susiduria globodama vyrą.

Ji atskleidė, kad sulaukia daug pasmerkimo iš kitų žmonių, tačiau turi išlikti stipri.

„Žinau, jog atrodo, kad gyvenu geriausią savo gyvenimą, tačiau kiekvieną dieną turiu įdėti daug pastangų, kad gyvenčiau kuo geriau“, – sakė E.Willis.

Moteris taip pat pridūrė, kad ji nesijaučia gerai, tačiau stengiasi kuo geriau išgyventi kiekvieną dieną dėl savo šeimos. Ji susirūpino dėl kitų žmonių, manančių, kad jai puikiai sekasi, kai jos gyvenimo realybė – visai kitokia.

„Aš tai darau dėl savęs. Darau dėl mūsų dviejų vaikų ir savo vyro, kuris nenorėtų, kad gyvenčiau kitaip. Taigi nenoriu, kad tai neteisingai suprastumėte.

Turiu dėti visas pastangas dėl savęs ir savo šeimos. Kai nesirūpiname savimi, negalime rūpintis tuo, ką mylime. Tai tikrai labai svarbu“, – graudinosi moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.