Savaitės blykstėse – Stano skyrybos ir Indrės Burlinskaitės įveiktas vėžys

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Indrė Burlinskaitė ir Stanislavas Stavickis-Stano.<br>Lrytas.lt koliažas.
Indrė Burlinskaitė ir Stanislavas Stavickis-Stano.<br>Lrytas.lt koliažas.
Raimonda Masiulytė ir Vimalis Ramchurnas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Raimonda Masiulytė ir Vimalis Ramchurnas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Indrė Burlinskaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Indrė Burlinskaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Stanislavas Stavickis-Stano su žmona Indre.<br> Lrytas.lt archyvo nuotr.
Stanislavas Stavickis-Stano su žmona Indre.<br> Lrytas.lt archyvo nuotr.
Stanislavas Stavickis-Stano.<br>V. Skaraičio nuotr.
Stanislavas Stavickis-Stano.<br>V. Skaraičio nuotr.
Indrė Burlinskaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Indrė Burlinskaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Marina Bui.<br>T. Bauro nuotr.
Marina Bui.<br>T. Bauro nuotr.
Rūta Mackevičiūtė su Eduardu Fedotovu.<br>V. Skaraičio nuotr.
Rūta Mackevičiūtė su Eduardu Fedotovu.<br>V. Skaraičio nuotr.
Justė Žičkutė ir Tomas Lukošaitis.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Justė Žičkutė ir Tomas Lukošaitis.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Martynas Pocius ir Viktorija.<br>T. Bauro nuotr.
Martynas Pocius ir Viktorija.<br>T. Bauro nuotr.
Vidas Mačiulis.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Vidas Mačiulis.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Rafalas Narkevičius ir Melisa Valinovič.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Rafalas Narkevičius ir Melisa Valinovič.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (12)

Lrytas.lt

2023-09-02 13:10

Su ta pačia žmona – jau antros skyrybos

Dainininkas ir dainų autorius Stanislavas Stavickis-Stano (41 m.) skiriasi su žmona Indre (35 m.). Jau antrą kartą, mat pirmą kartą pora susituokė 2008-aisiais, tačiau po poros metų, turėdami tik sūnų Ričardą, išsiskyrė. 2018-aisiais Stano ir Indrė susituokė dar kartą. Šį kartą prie altoriaus tėvus lydėjo jau trys vaikai: Ričardas, Adomas ir Joana.

„Šiandien nuostabiausia diena mūsų gyvenime! Nebereikia atsakinėti į kvailus klausimus: „Kodėl pusę metų jau negyvenat kartu?“ Ir dar galiu kabinti perpus jaunesnes merginas.

„Delfinų“ laikais tai buvo neįmanoma. Mudu negalėjome pasukti skirtingais keliais, nes visą laiką važiavome bekele. Automobilio vairuotojas ir keleivis buvo užrištomis akimis ir ne visai blaivūs, o atsimerkus paaiškėjo, kad ir automobilis ne automobilis, o žoliapjovė.

Esu dėkingas už kiekvieną kartu praleistą akimirką ir noriu padėką išreikšti gyvo klasiko žodžiais: „Ačiū tau už tavo meilę, ačiū tau, kad tu esi, aš žinau, dabar troškimai išsipildys man visi.“ Gražiausia, ką sukūrėme kartu, – trys nuostabūs mūsų vaikai.

Vienu mūsų santuokos momentu mane taip gerai atmaitinai, jog žiūrėdamas į savo pilvą maniau, kad vaikų bus keturi. Bet vėžys greitai pakoregavo svorį.

O kalbant rimtai – kartu nebegyvename jau senokai. Nebuvo jokių išdavysčių, meilės trikampių ar panašiai. Vienas kitą gerbiame ir vertiname, vaikus mylime ir prižiūrime po lygiai.

Dokumentai paruošti oficialioms skyryboms, ir be jokių pykčių“, – socialiniame tinkle rašė Stano.

Vyras po įrašu juokavo, kad su ta pačia žmona ir tuokėsi, ir skiriasi antrą kartą, tačiau patikino, jog trečio karto nebus.

„Trečią kartą vesiu Deivydą Zvonkų“, – rašė jis.

Po išbandymo – palengvėjimas

Gegužės pradžioje apie tai, kad serga ketvirtos stadijos kraujo vėžiu, pranešusi ir alinantį gydymą pradėjusi sporto trenerė, socialinių tinklų žvaigždė Indrė Burlinskaitė-Vaisieta (36 m.) pranešė džiugią žinią.

Moteris teigia, kad ligą įveikė.

„Sapnavau baisų sapną, iš kurio norėjau pabusti. Ši vasara man pati geriausia. Patyrusi daugybę skirtingų jausmų, vieną karštą rugpjūčio dieną pajutau gražiausią jausmą, apie kurį tiek svajojau, – laisvę! Laisvę savo krūtinėje, kur jau, rodos, drugeliai plazda.

Laisvę savo stiprybei – po truputį statau kojas tvirtesniu žingsniu ir rankų pirštai diena iš dienos baigia tirpti. Esu laisva vėl grįžti į save ir užsiauginti kokius tik noriu plaukus! Ir būti kokia tik noriu!

Rieda ašaros žiūrint į nuotraukas, nes iš to sapno aš pabudau... Nebuvo viskas tik žiaurus košmaras, sąlyginai – meilės istorija ir truputį dovana. Iš manęs atėmė daug – jėgų, sveikatos, moteriškumo, pačios manęs. Bet atradau dar daugiau – didžiausią meilės jausmą, kokį tik kada nors pažinau, stiprybę ir drąsą.

Netikėjau, kad tiek jos turiu. Po 4 chemoterapijų visiška remisija pasiekta. 8 cm auglys mano krūtinėje ir visos metastazės įveiktos. Gydymas nutrauktas. Jokių vaistų, jokių chemoterapijų. Tiesiog nežinau, kur pasidėti“, – instagramo paskyroje džiaugėsi I.Burlinskaitė-Vaisieta.

Pirmagimei – dviejų šalių tradicijos

Per šių metų Jonines dukrelės Fionos susilaukę dainininkė Raimonda Masiulytė (36 m.) su vyru Vimaliu Ramchurnu (36 m.) nusprendė nieko nelaukti ir suteikti mažylei Krikšto sakramentą Vilniaus Bernardinų bažnyčioje.

Dukrelės krikšto tėvu tapo atlikėjos sūnėnas būsimas medikas Džiugas Rauba. Krikšto mamos mažylė neturi.

„Pasirodo, galima pasirinkti tik vieną krikšto tėvą, tad taip ir padarėme“, – linksmai nusiteikusi kalbėjo R.Masiulytė.

Raimonda ir Vimalis išpažįsta skirtingas religijas. Jis – hinduistas, o atlikėja – katalikė. Tačiau svarbiausia, kad tarp Airijos ir Vilniaus gyvenančią porą sieja ir tradicijos, kurių jie žada ne tik laikytis patys, bet ir perduoti savo dukrai.

„Švenčiame Kalėdas, Kūčias, indiškas Dyvalio, Holi šventes.

Gavę leidimą iš vyskupo ir susituokę katalikiškoje bažnyčioje beveik prieš 10 metų abu daug kalbėjomės, ką reiškia bažnytinė santuoka mums, kas bus, jei turėsime vaikų.

Drauge nusprendėme, kad laikysimės abiejų tradicijų ir Fioną supažindinsime ir su hinduistiškomis, ir su katalikiškomis“, – kalbėjo R.Masiulytė.

Mažylė Fiona po krikštynų turi antrą šventą Brigitos vardą. Po ceremonijos pora su svečiais krikštynas paminėjo viename jaukiame Užupio restoranėlyje.

„Nors buvome pervargę ir neišsimiegoję, tai visam gyvenimui bus įsimintinas rugpjūčio penktadienis“, – šypsojosi Raimonda.

Pora vaikelio laukė 12 metų.

Su iš Mauricijaus kilusiu vyru Raimonda susituokė 2014-aisiais Dubline. Porą sutuokė lietuvių kunigas.

Šeimą papildė sūnus

Drabužių prekės ženklo „Coocoomos“ kūrėja Rūta Mackevičiūtė (40 m.) su mylimuoju Eduardu Fedotovu (35 m.) susilaukė trečiojo vaikelio – sūnaus Eduardo. Pora jau augina dvi dukras – Sofiją ir Izabelę.

Buvusio mylimojo kerštas

Padegtas buvusios grupės „Olialia pupytės“ narės Marinos Bui BMW automobilis. Jos sekėjai spėliojo, kad tai greičiausiai jos buvusio vyro Kauno Agurkinių gaujos lyderio Sauliaus Velečkos darbas.

Tapo tėvais

Prieš metus susituokusi šokėjų pora Rafalas Narkevičius (30 m.) ir Melisa Valinovič (30 m.) tapo tėvais. Porai gimė dukra, kuriai juodu suteikė Olivios vardą.

Vestuvės

LNK laidos „KK2“ vedėja Justė Žičkutė (29 m.) Nidoje po beveik šešerių metų draugystės susituokė su mylimuoju verslininku Tomu Lukošaičiu (30 m.).

Karas socialiniuose tinkluose

Socialiniuose tinkluose užvirė karas tarp rašytojo Andriaus Užkalnio (52 m.) ir žurnalistų Vido Mačiulio (77 m.) bei Andriaus Tapino (46 m.). A.Užkalnis įžeidė V.Mačiulį pavadindamas jį „sovietine daržove, apgailėtinu debilu, senu idiotu“. Jo ginti stojo A.Tapinas. Galiausiai V.Mačiulis nusprendė dėl įžeidimų kreiptis į teisėsaugą.

Šeimos pagausėjimas

Lietuvos profesionalių krepninkų asociacijos narys, krepšinio žvaigždė Martynas Pocius (37 m.) su žmona Viktorija (34 m.) laukia šeimos pagausėjimo. JAV gyvenanti šeima augina penkiamečius dvynius Emą ir Eimantą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.