Karalienė Beyonce paminėjo ypatingą progą: pasveikino ir muzikos legenda Diana Ross

Popmuzikos žvaigždė, karalienė Beyonce savo 42-ąjį gimtadienį paminėjo ant scenos Los Andžele. Ypatingą staigmeną jai surengė koncerto viešnia, muzikos legenda Diana Ross sudainuodama atlikėjai „Su Gimimo diena“ dainą. 

Beyonce.<br>Lrytas.lt koliažas.
Beyonce.<br>Lrytas.lt koliažas.
Beyonce.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Beyonce.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Beyonce.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Beyonce.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 9, 2023, 10:48 AM, atnaujinta Sep 9, 2023, 10:52 AM

Superžvaigždė pirmadienį su trenksmu užbaigė savo paskutinį iš trijų Los Andžele vykusių renesanso turo koncertų prieš pilną minią susirinkusių pasaulio garsenybių.

Daugiau nei 70 000 žmonių Los Andželo „SoFi“ stadione buvo nustebinti, kai 79 metų diva Diana Ross užlipo į sceną vilkėdama žavingą, tviskančią juodą suknelę.

Pirmadienio vakarą vos po 23 val. ji padėjo susirinkusiems dainuoti „Su Gimimo diena“ dainą gimtadienį švenčiančiai karalienei. Kaip ir pirmuose dviejuose „Renesanso“ turo koncertuose Los Andžele savaitgalį stadione susirinko daugybė žvaigždžių tokių kaip Kylie Jenner ir Timothee Chalamet, kurie, regis, viešai paskelbė apie savo romaną po mėnesį laiko trukusių gandų.

Koncerte apsilankė ir tokios žvaigždės kaip Adele, Zendaya, Tomas Hollandas, Kate Hudson, Justin Bieber kartu su Hailey Bieber, Chris Rock, Lizzo ir kitos garsenybės. D.Ross atlikėja užlipo į sceną sudainuoti vieną iš Beyonces dainų, o vėliau pasveikino karalienę su gimtadieniu.

Beyonces akyse iškart pasirodė džiaugsmo ašaros ir ji stipriai apkabino scenos partnerę.

„Esu čia, kad švęsčiau Beynoce gimtadienį“, – sakė Diana Ross.

Beyonce iškart po sveikinimo puolė dėkoti ją pasveikinusiai D.Ross.

„Labai ačiū. Tu esi tokia nuostabi. Legendinė Diana Ross“, – neslėpė džiaugsmo ji.

Ji taip pat pridūrė ir padėkojo visiems susirinkusiems.

„Esu dėkinga, kad galiu jums suteikti saugią erdvę. Esu dėkinga už muziką, galimybę išgydyti save per muziką, kuri gydo jus visus“, – kalbėjo ji.

Beyonce gražių žodžių ir padėkų negailėjo ir savo tėvams Tinai ir Matthew Knowles, vyrui Jay-Z bei vaikams ir skyrė jiems jautrius žodžius.

„Esu dėkinga už kiekvieną ašarą, už kiekvienus metus. Esu dėkinga savo vaikams ir vyrui. Esu dėkinga už viską, ką išgyvenome“, – sakė ji.

„Esu dėkinga savo gražiajam tėčiui, kuris šįvakar yra čia. Dėkoju tau už auką, už skausmą. Esu dėkinga savo mamai, savo gražiajai karalienei. Esu dėkinga, kad visi turime galimybę iš citrinų pasigaminti limonadą“, – jautrūs žodžiai iš popmuzikos žvaigždės skriejo tėvams.

Ji skyrė padėką ir „Destiny's Child“ narėms.

„Esu dėkinga jums visiems, kurie buvote su manimi nuo 1997 metų. Dėkoju jums už kiekvieną trūkumą, už kiekvieną striją, kiekvieną FUPA. Dėkoju tau, kad esu čia, 42-eji. Esu dėkinga už džiaugsmą ir dėkoju Dievui. Dėkoju tau, Dieve“, – užbaigė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.