Žvaigždžių savaitėje – E. Johno sveikatos bėgos ir mados ikonos I. Apfel 102-asis gimtadienis

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 E.Johnas ir I.Apfel.<br> lrytas.lt koliažas.
 E.Johnas ir I.Apfel.<br> lrytas.lt koliažas.
 Eltonas Johnas.<br> Scanpix nuotr.
 Eltonas Johnas.<br> Scanpix nuotr.
T. Lindemannas.<br> Scanpix nuotr.
T. Lindemannas.<br> Scanpix nuotr.
 Iris Apfel.<br>„Instagram“ nuotr.
 Iris Apfel.<br>„Instagram“ nuotr.
 Iris Apfel.<br>„Instagram“ nuotr.
 Iris Apfel.<br>„Instagram“ nuotr.
 Iris Apfel.<br>„Instagram“ nuotr.
 Iris Apfel.<br>„Instagram“ nuotr.
 Iris Apfel.<br>„Instagram“ nuotr.
 Iris Apfel.<br>„Instagram“ nuotr.
Adele.<br> Scanpix nuotr.
Adele.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

2023-09-10 17:02

Gyvenimą švenčia stilingai

Amerikiečių mados ikona Iris Apfel stilingai atšventė savo 102-ąjį gimtadienį.

Šventinėmis akimirkomis ji dalijosi su beveik 3 milijonais sekėjų instagrame.

„102... Ir kas galėjo pamanyti?“ – humoro nestokojo Iris.

Verslininkė, mados ikona, interjero dizainerė amerikietė I.Apfel savo profilyje dalijasi įspūdingais drabužių deriniais, meno kūriniais ir net savo gerbėjų reakcijomis, kurių sulaukia gana dažnai.

Apie ją buvo sukurtas filmas „Iris“, be to, ši stiliaus deivė gali didžiuotis ir pagal jos įvaizdį sukurta lėle Barbe. Po pasaulį nuolat keliaujanti senolė lanko mados kolekcijų pristatymus, o dizaineriai džiaugiasi galėdami jai pasiūlyti vietą pirmoje eilėje.

Ji neturi vaikų – niekada nenorėjo, kad jos atžalas augintų auklė, o pati neturėjo tam laiko. Su vyru Carlu Iris pragyveno 68 metus. 2015-aisiais Carlas mirė sulaukęs 100 metų.

Amerikietė nuolat keičia savo įvaizdį, bet nekinta tik jos vizitinė kortelė – trumpa sidabrinės spalvos plaukų šukuosena ir masyvūs apvalūs akinių rėmeliai. Jų I.Apfel turi ne vieną dešimtį.

Prireikė medikų pagalbos

Populiarusis Jungtinės Karalystės atlikėjas Eltonas Johnas (76 m.) naktį praleido ligoninėje. Žvaigždė pargriuvo savo viloje Nicoje.

Po nelaimės dainininkas buvo nuvežtas į Monako princesės Grace ligoninės Ortopedijos skyrių, kur buvo apžiūrėtas dėl sužalojimų.

„Eltonas lankėsi vietinėje ligoninėje, nes ėmėsi visų atsargumo priemonių. Po apžiūrų jis iškart ryte buvo išrašytas, o dabar sugrįžęs į namus ir yra geros sveikatos“, – sakė jo atstovas.

Pašlijo sveikata

Per solinį koncertą Las Vegase dainininkei Adele (35 m.) pašlijo sveikata. Blogai scenoje pasijutusi atlikėja patraukė į užkulisius ir apalpo.

Sukniubusią ant grindų ir negalinčią pajudėti Adele rado jos komandos nariai. Nuskubėję prie atlikėjos jie suteikė jai reikiamą pagalbą.

Jiems pavyko padėti jai atsigauti ir ji sėkmingai tęsė savo pasirodymą scenoje.

„Jie pakėlė mane nuo grindų. Dabar atsisėsiu ir pailsėsiu nuo išialgijos“, – grįžusi ant scenos į atlikėjus kreipėsi Adele.

Žvaigždę ištiko išialgijos priepuolis. Tai uždegiminė nugaros smegenų šaknų liga, sukelianti stiprų skausmą, raumenų silpnumą ir jautrumo praradimą.

Ši liga atlikėją kankina jau kurį laiką. Anksčiau garsenybė teigė, kad išialgija paūmėja dėl streso ar prastos laikysenos. Dėl to ji ėmė sportuoti, tačiau, pasirodo, sunkiai pakeliami skausmai ją vis dar kankina.

Nutraukė tyrimą

Po „Rammstein“ lyderiui Tillui Lindemannui (60 m.) mestų kaltinimų dėl seksualinio priekabiavimo – Vokietijos teisėsaugos verdiktas.

Berlyno prokuratūra pranešė nutraukianti tyrimą dėl vasaros pradžioje metalo muzikos grupės lyderiui pareikštų kaltinimų.

T.Lindemannas buvo kaltinamas netinkamu seksualiniu elgesiu koncertų metu ir daugybe seksualinės prievartos atvejų, tačiau tyrėjai teigė neradę jokių šiuos kaltinimus pagrindžiančių įrodymų, tad tyrimą nutraukė.

Viskas užsikūrė po Vokietijos grupės „Rammstein“ koncerto Vilniuje, kai airė Shelby Lynn apkaltino grupės lyderį ją apsvaiginus ir bandžius panaudoti lytinę prievartą. Iškart po to Vokietijos transliuotojas NDR ir laikraštis „Suddeutsche Zeitung“ paskelbė dar kelių moterų kaltinimus grupės lyderiui Tillui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.