Po kelis mėnesius trukusių slaptų pasimatymų M. Bellucci nebeslepia jausmų: „Sutikau įspūdingą sielą“

Italijos sekso simboliu laikoma Monica Bellucci (58 m.) pirmaisiais karjeros metais džiaugėsi, kad buvo vertinama per seksualinę prizmę, – būtent tai jai padėjo tapti pasauliniu fenomenu. Šiandien žvaigždė įsitikinusi, kad toks požiūris jai padėjo tvirtai įsitvirtinti profesinėje veikloje ir nesutrukdė surasti naujos meilės.

 Po kelis mėnesius trukusių slaptų pasimatymų moteris nebeslepia ir savo santykių su Timu Burtonu – amerikiečių režisieriumi, rašytoju ir dizaineriu.<br> AFP/scanpix nuotr.
 Po kelis mėnesius trukusių slaptų pasimatymų moteris nebeslepia ir savo santykių su Timu Burtonu – amerikiečių režisieriumi, rašytoju ir dizaineriu.<br> AFP/scanpix nuotr.
 Monica Bellucci.<br> Sipa/scanpix nuotr.
 Monica Bellucci.<br> Sipa/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 22, 2023, 12:33 PM

Moteris dar vaikystėje pozavo reklaminėms nuotraukoms, vėliau buvo „Dior“ reklaminis veidas, bet kone labiausiai išgarsėjo kaip modelis dirbdama su „Dolce & Gabbana“.

Pirmieji svarbūs jos vaidmenys buvo Francio Fordo Coppolos adaptuotoje Bramo Stokerio juostoje „Drakula“ ir prieštaringai vertinamame Melo Gibsono religiniame epe „Kristaus kančia“.

„Manęs nevertino. Kai pajusdavau kritišką požiūrį, aš su tuo susitaikydavau. Kartais grožis sukuria kaukes“, – sakė ji Ispanijos žurnalui „Harper’s Bazaar“.

Paklausta apie du ankstyvuosius filmus, kuriuose pasirodo nuoga, M.Bellucci pridūrė: „Ir tada aš taip pat pasinaudojau kūnu, ar ne? Pavyzdžiui, filmuose „Malena“ arba „Nesugrąžinamas laikas“ („Irreversible“).“

Italų žvaigždė mano, kad jos seksualumą kino industrijoje pabrėžė būtent tai, jog prieš tai ji buvo pripažintas modelis, – tai, kad į kino industriją atėjo iš mados pasaulio, kad prieš pradėdama filmuotis dirbo su daugybe garsių fotografų, ir sukūrė seksualų jos įvaizdį.

„Šlovė yra lyg dviašmenis kardas, tai skatina smalsumą ir gali sukelti prieštaringus jausmus. Kai nedirbu, mėgstu gyventi įprastą gyvenimą – einu apsipirkti, vedu dukras į mokyklą“, – aiškino ji.

Po kelis mėnesius trukusių slaptų pasimatymų moteris nebeslepia ir savo santykių su Timu Burtonu – amerikiečių režisieriumi, rašytoju ir dizaineriu. Šis romanas užsimezgė praėjus dešimtmečiui po to, kai po 14 metų santuokos aktorė išsiskyrė su Vincent’u Casseliu, dviejų jųdviejų dukterų – 18-metės Devos ir trylikametės Leonie – tėvu.

„Timas – nuostabios sielos žmogus. Sutikau įspūdingą sielą“, – apie mylimąjį sakė M.Bellucci ir pabrėžė, kad apie asmeninio gyvenimo detales atvirauti nėra nusiteikusi.

Interviu „Elle France“ ji prisipažino, kad myli nestandartinį režisierių, ir papasakojo, kaip džiaugiasi jį sutikusi.

„Tai vienas tų susitikimų, kurie gyvenime pasitaiko retai. Pažįstu tą žmogų, myliu jį, o dabar susitiksiu su režisieriumi, prasideda dar vienas nuotykis, – kalbėdama apie filmą „Vabalų sultys 2“ („Beetlejuice 2“), kuriame neseniai filmavosi su T.Burtonu, sakė Monica ir pridūrė: – Aš myliu Timą. Ir labai gerbiu Timą Burtoną. Man patinka šis svajonių pasaulis, kuriame pabaisos yra malonios, tarsi mes galėtume savo tamsiąsias puses paversti kažkuo šviesiu, atlaidžiu. Timo filmuose apie tai daug kalbama.“

Parengė Laura Bulvydė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.