M. Markle pasiekė šokiruojanti žinia apie buvusio vyro T. Engelsono planus

Neseniai pasklido žinia, kad Holivudo prodiuseris Trevoras Engelsonas (45 m.) ketina parašyti memuarus, kuriuose pasakos apie iširusią santuoką su Meghan Markle (42 m.). Ši naujiena Sasekso hercogienei turėtų kelti nerimą – buvęs vyras gali atskleisti šokiruojančias detales.

 Meghan Markle ir Trevoras Engelsonas<br> lrytas.lt koliažas.
 Meghan Markle ir Trevoras Engelsonas<br> lrytas.lt koliažas.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Trevoras Engelsonas<br>imago images/MediaPunch/Scanpix nuotr.
 Trevoras Engelsonas<br>imago images/MediaPunch/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle<br>ZUMAPRESS/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle<br>ZUMAPRESS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 25, 2023, 11:58 AM, atnaujinta Sep 25, 2023, 12:37 PM

Mirror.co.uk pranešime teigiama, kad Montecito mieste gyvenančią buvusią aktorę pribloškė naujienos, kad jos buvęs vyras T. Engelsonas parašys knygą, kurioje atvirai papasakos apie jųdviejų santykius, nesėkmingą santuoką ir skyrybas.

Šiuo laikotarpiu Sasekso hercogienė M. Markle bando vėl sugrįžti į „Instagram“ ir atnaujinti savo tinklaraštį, tačiau karališkasis ekspertas pranešė, kad T. Engelsonas sulaukė pasiūlymo parašyti knygą apie judviejų iširusią santuoką. Neabejotinai, knyga, kurioje galimai bus surašytos dar niekada viešai neminėtos detalės M. Markle gyvenime gali sukelti chaosą ir pakenkti jos reputacijai.

Meghan ir T. Engelsonas po septynerių metų draugystės susituokė 2011-ųjų rugsėjį. 2013-ųjų vasarą jiedu išsiskyrė, o oficialios skyrybos įvyko po metų. Oficialiai paskelbta skyrybų priežastis – nesuderinami poros skirtumai.

 

Manoma, kad poros nesutarimai paaštrėjo M. Markle pradėjus vaidinti didelio populiarumo sulaukusiame seriale „Kostiumuotieji“. Sklido gandai, kad po jų išsiskyrimo kunigaikštienė savo buvusiajam paštu išsiuntė savo vestuvinį ir sužadėtuvių žiedus.

Karališkasis ekspertas ir rašytojas Neilas Šonas teigė, kad T. Engelsoną tiesiog užplūdo pasiūlymai parašyti knygą ir pasidalinti santuokos su M. Markle užkulisiais. Jeigu prodiuseris nuspręs priimti pasiūlymą, pasak Mirror.co.uk – knyga galėtų tapti tikra sensacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.