Tenisininkas Simas Kučas – oficialiai klubo „Wolves“ krepšinio ambasadorius

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalo „Stilius“ žurnalistai keletui žinomų žmonių užduoda vieną vienintelį klausimą, skirtą rubrikai „Savaitės klausimas“. Ar žūrėjo žinomi žmonės krepšinį? Ką palaikė?

 Simas Kučas.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Simas Kučas.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Vaida Poderytė-Bernatavičė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Vaida Poderytė-Bernatavičė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Jonas Nainys.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Jonas Nainys.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Nerijus Juška.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Nerijus Juška.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 25, 2023, 1:31 PM, atnaujinta Sep 25, 2023, 1:34 PM

Teniso treneris Simas Kučas (35 m.)

Žinoma, kad žiūrėjau, esu didelis krepšinio gerbėjas ir dabar jau oficialiai klubo „Wolves“ krepšinio ambasadorius. Krepšinis nuo vaikystės yra mano gyvenime. Pats jį pažaidžiu su draugais trečiadieniais. Žinoma, palaikau savus, bet per šį čempionatą mane žavėjo Latvijos rinktinė.

Prodiuserė Vaida Poderytė-Bernatavičė (32 m.)

Visus buvo apėmusi krepšinio karštinė, nors po didelės euforijos teko kristi į gilią duobę turbūt visai Lietuvai, net tiems, kurie krepšiniu domisi mažiau. Vis dėlto reikia iš visos širdies padėkoti mūsų krepšininkams už tai, ką jie sukūrė. Už tą pasaką, kuria galėjome gėrėtis.

Be abejonės, krepšinio čempionatą žiūrėjau, buvau priversta, nes auginu mažąjį krepšininką, kuris gyvena šia sporto šaka, – palaiko, jaudinasi, džiaugiasi, išgyvena visas emocijas ir pats aktyviai sportuoja. Atas svajoja vieną dieną žaisti tokiose arenose. Kai tarp pasaulio čempionato favoritų neliko Lietuvos, laukėme gražaus reginio, gražaus krepšinio ir intrigos.

Didžėjus Jonas Nainys (40 m.)

Krepšinio rungtynes žiūrėjau, kaipgi nežiūrėsi. Tai svarbus įvykis Lietuvai, tad vienareikšmiškai palaikiau Lietuvą. Per kiekvienas rungtynes susirinkdavome pas mane vadinamojoje „bachūrvietėje“.

Baleto šokėjas Nerijus Juška (46 m.)

Sudaužiau jau 3 televizorius ir 1 radiją! Prarėkiau visą balsą ir išgąsdinau visus kaimynus! Jei rimtai, tai žiūrėjome visa šeima. Vaikai išmoko ir riksmais palaikyti lietuvius. Kai Lietuva nebekovojo dėl medalių, palaikėme broliukus latvius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.