Uždaromas sostinėje ketverius metus veikęs E. Malinauskaitės restoranas: „Esu pasiruošusi kitai verslo kelionei“

Verslininkės Ingos Malinauskienės dukra Eglė Malinauskaitė pranešė liūdną žinią – duris užveria sostinėje, pušų apsuptyje įsikūręs baras-restoranas „PineWood Bar Lounge“.

Eglė Malinauskaitė.<br> lrytas.lt koliažas.
Eglė Malinauskaitė.<br> lrytas.lt koliažas.
Eglė Malinauskaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Eglė Malinauskaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Eglės Malinauskaitė su mama.<br> Lrytas.lt archyvo nuotr.
Eglės Malinauskaitė su mama.<br> Lrytas.lt archyvo nuotr.
Eglė Malinauskaitė.<br>T.Bauro nuotr.
Eglė Malinauskaitė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2023-10-09 16:32, atnaujinta 2023-10-09 16:35

Apie tai, kad po ketverių metų restoranas užsidaro, žinoma moteris pranešė „PineWood Bar Lounge“ socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

„Pokyčiai yra vienintelis pastovus dalykas mūsų gyvenime. Gal ne visada jie džiugina, bet po kurio laiko supranti, kad dėka jų patobulėjai, išmokai, susipažinai ir užaugai. Šiandien aš gyvenu pokyčių sūkury.

Ir dvejopais jausmais. Balse – jaudulys dėl ateityje laukiančių naujų patirčių, o širdis suvirpa prisiminus savo kelionę su „PineWood Bar/Lounge“, kuriam atidaviau 4 gyvenimo metus. Taip, mes užveriame savo ilgai kurtos, brandintos ir puoselėtos šeimos svajonės duris tam, kad atidarytume naujas.

Į „PineWood“ įdėjau daug savo laiko, meilės ir pastangų, kurios padėjo užauginti stiprų, atpažįstamą ir klientų mylimą „PineWood“ prekinį ženklą.

Savo komandoje turėjau nuostabių žmonių, su kuriais ėjome į priekį, kūrėme viską nuo pagrindų, juokėmės ir verkėm, džiaugiamės ir liūdėjom, bet kartu ir tobulėjom.

Mus labai motyvavo augantys klientų skaičiai, malonūs ir geri jų atsiliepimai. Įgyvendinome daug gražių švenčių – nuo didelių įmonių renginių iki gimtadienių, vestuvių ir krikštynų.

Buvo gražus ir turiningas laikas kartu su visais – komanda, klientais, partneriais, draugais ir šeima. Šiandien aš jau pasirengusi savo kitai verslo kelionei, kurioje laukia dar daugiau pirmų kartų nei iki šiol.

Realizuosiu jau pusmetį savo vystomas idėjas, kursiu, tobulėsiu ir eisiu pirmyn. Laukiantys iššūkiai – tai naujos galimybės, kurios padės atrasti naujus horizontus“, – skelbiama restorano „PineWood bar lounge“ socialinio tinklo paskyroje.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.