Garsus žurnalistas išdavė, ką prieš paliekant karališkąją šeimą jam su ašaromis akyse pasakė M. Markle

Sasekso kunigaikštis Harry ir Meghan Markle – viena populiariausių pasaulio porų, tad nieko nuostabaus, kad visas pasaulis akylai stebi jų asmeninį gyvenimą. Nors Harry nuo pat vaikystės aiškiai žinojo karališkosios šeimos taisykles, deja, M.Markle ligi šiol su tuo nesusitaiksto.

 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> ZUMA/scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> ZUMA/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2023, 7:38 AM, atnaujinta Oct 19, 2023, 7:39 AM

Harry ir Meghan, švelniai tariant, jau seniai atsisveikino su karališkosios šeimos sistema. Jų pasisakymuose netrūksta drąsiai išsakytų faktų. 

Garsus žurnalistas ir rašytojas, knygos „Finding Freedom: Harry and Meghan“ bendraautorius Omidas Scobie papasakojo, kokie buvo paskutiniai M.Markle žodžiai tą istorinę dieną, kai ji ir princas Harry paskelbė visam pasauliui, kad palieka karališkąją šeimą ir persikelia gyventi į JAV.

Anot rašytojo, viename paskutinių renginių, M.Markle tyliai sušnabždėjo jam žodžius, kurie suvokiami gana dviprasmiškai.

„To neturėjo atsitikti“, – su ašaromis akyse sakė Meghan Markle, – prisiminė O.Scobie ir pridūrė, kad ašaros, kurias hercogienė subtiliai sulaikė, vis dėlto, tekėjo kaip upė.

Omidas mano, kad Meghan norėjo, kad viskas susiklostytų kitaip.

„Sasekso hercogienė emocingai atsisveikino su savo mylimais padėjėjais, o jos lėktuvas namo į Kanadą pakilo po kelių valandų“, – sakė jis.

Žurnalistas įsitikinęs, kad princas Harry ir jo Meghan, iš tikrųjų, buvo sugniuždyti dėl to, kad buvo priversti priimti tokį sprendimą. Ir jis įvyko ne dėl to, kad labai norėjo laisvo, nepriklausomo gyvenimo, o dėl susiklosčiusių aplinkybių.

Primename, kad Meghna ir Harry karališkųjų pareigų atsisakė 2019-aisiais.

Visai neseniai iš Harry buvo atimtas titulas. Harry nebėra vadinamas „Jo karališkąja Didenybe“. Jis liko tiesiog Sasekso hercogas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.