Milano mados savaitėje dėmesį kaustė Kobe Bryanto dukra Natalia: įvyko jos debiutas

Neseniai praūžusioje Milano mados savaitėje debiutavo naujas veidas mados pasaulyje – per sraigtasparnio katastrofą žuvusio garsaus krepšininko Kobe Bryanto dukra Natalia Bryant (20 m.). Ant podiumo ji pristatė „Versace“ drabužius, o po jos pasirodymo „Vogue“ žurnalas ją įvertino kaip vieną perspektyviausių šių dienų modelių.

Natalia rugsėjį debiutavo ant „Versace“ podiumo.<br> Scanpix nuotr.
Natalia rugsėjį debiutavo ant „Versace“ podiumo.<br> Scanpix nuotr.
 Anapilin iškeliavęs krepšininkas su šeima.
 Anapilin iškeliavęs krepšininkas su šeima.
REUTERS/Scanpix nuotr.
REUTERS/Scanpix nuotr.
Natalia „Met Gala“ pokylyje, kuriam suknelę jai išrinko pati Anna Wintour.
Natalia „Met Gala“ pokylyje, kuriam suknelę jai išrinko pati Anna Wintour.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2023-10-27 13:55

Modelis, studentė ir kylanti mados žvaigždė N.Bryant būdama paauglė 2020-aisiais sraigtasparnio katastrofoje neteko tėvo K.Bryanto ir sesers Giannos. Merginos atrama dabar – mama Vanessa bei jaunesnės seserys Capri (4 m.) ir Bianka (6 m.).

Vyriausia Bryantų dukra visada stengiasi pagerbti tėvo ir sesers atminimą. Praėjusį kovą vykusioje krepšininko pagerbimo ceremonijoje kalbą susirinkusiesiems pasakė ir ji.

„Būti jo dukra yra vienas didžiausių mano gyvenimo džiaugsmų, todėl tikiuosi ir toliau puoselėti daugybę pamokų, kurių jis mane išmokė“, – tuomet sakė Natalia.

Kalbėdama su žurnalu „Teen Vogue“ mergina patikino, kad jai patinka prisiminti savo tėtį.

„Tai karčiai saldu, bet man labiau patinka apie jį kalbėti nei liūdna. Darome viską, ką galime, – savo mažosioms seserims stengiamės išsaugoti jo atminimą. Stengiamės nepamiršti, kad kiekvieną dieną reikia gyventi taip, kaip jie būtų gyvenę“, – kalbėjo Natalia.

Vyriausiai dukrai gerų žodžių viešai negaili ir Kobe našlė Vanessa. Žurnalui „People“ prieš kelerius metus ji gyrė Natalią už tai, kad ji su didžiule meile ir atsidavimu rūpinasi mažosiomis sesėmis net ir pati jau eidama savo gyvenimo keliu.

„Tokio didžiulio sielvarto gniuždoma Natalia sugebėjo baigti paskutinius mokslo metus vidurinėje mokykloje, pateikė paraiškas koledžams, padėjo man auklėti mažąsias mergaites ir galiausiai net pasirašė modelio sutartį su IMG agentūra. Ji – nuostabi vyresnioji sesuo ir neįtikėtina dukra man“, – sakė Vanessa.

Dar būdamas gyvas 2017-aisiais Kobe didžiavosi, kad yra mergaičių tėvas: „Draugai man sako: „Turėtum būti tikras vyras, kad susilauktum berniuko.“ O aš atsakau: „Vyruti, turi būti karalius, kad sukurtum princesę...“ Man gera būti jų – mano mažųjų princesių – tėčiu.“

Pernai gruodį paskelbtame „Vogue“ vaizdo įraše Natalia pasidalijo itin asmeniniais dalykais. Vėrinį, ant kurio yra užrašas „Slim“, ji nešioja tėvo ir sesers atminimui, mat Slim buvo jos pravardė namuose – toks užrašas buvo ant visų jos marškinėlių, kol ūgtelėjo.

Kitas vėrinys, kurį mergina kasdien nešioja, yra iš „Mamba and Mambacita Foundation“, labdaros organizacijos, įkurtos Kobe ir Giannai atminti. Ant jo parašyta: „Pasiaukojimas leidžia svajonėms išsipildyti“.

„Tai mano tėčio citata. Taigi tai yra kažkas, kuo aš gyvenu“, – sakė N.Bryant.

Per Kobe rankų atspaudų atidengimą šiemet kovą teatre „TCL Chinese Theatre“ Holivude Natalia taip pat kalbėjo apie tėvo atminimą.

„Tėti, tu esi ikona, legenda, pasakotojas, o svarbiausia – geriausias tėtis, apie kokį tik gali svajoti bet kuri jauna moteris, – sakė ji. – Man didelė garbė būti čia ir atstovauti tau ir mūsų šeimai, mes tavimi nepaprastai didžiuojamės. Mes mylėsime tave amžinai ir visada. Su meile, Natalia, Gianna, Bianka, Capri ir mama.“

2021-aisiais Nataliai suėjo 18 metų – tuomet ji pasirašė sutartį su modelių agentūra „IMG Models“. Mada mergina domėjosi nuo mažų dienų ir nuo tada, kai save pamena, norėjo tapti modeliu. Šį darbą ji vadina galimybe mokytis ir kūrybiškai save išreikšti. Čia visomis savo išgalėmis merginą palaiko ir motina.

„Tėtis būtų labai laimingas, kad dabar, kai tau 18 metų, sieki modelio karjeros. Tu esi graži iš vidaus ir iš išorės. Mes tave mylime“, – Vanessa rašė prie savo vyriausios dukters nuotraukos instagrame.

Natalios, kaip modelio, debiutas ant podiumo įvyko šį rugsėjį.

„Esu labai dėkinga Donatellai Versace ir man didelė garbė, kad ji pakvietė mane būti tokio ypatingo renginio dalimi. Ji buvo tokia svetinga ir miela, leido man jaustis taip patogiai. Susitikimas su šia moterimi tikrai padėjo nuraminti nervus“, – prieš didžiąją dieną žurnalui „Vogue“ sakė Natalia.

Antrame Pietų Kalifornijos universiteto kurse kino specialybę studijuojanti Natalia po mokyklos baigimo turėjo didelį pasirinkimą: ją kvietė Kalifornijos Irvino universitetas, Niujorko universitetas, „Loyola Marymount“ universitetas ir Oregono universitetas.

„Tavo sunkus darbas ir atsidavimas buvo to verti. Tu yreisi per didžiulį kankinantį skausmą, kokį tik galima įsivaizduoti, ir tau pavyko. Norėčiau, kad tėtis ir Gigi fiziškai būtų čia ir galėtų švęsti, bet žinau, kad jie čia yra savo dvasia. Mes tave labai mylime“, – rašė Natalios mama, o dukters išvykimo studijuoti dieną teigė, kad buvo sunku.

Natalios draugų būryje – ir ryškiausios pramogų pasaulio žvaigždės. Praėjusį balandį ji, pasipuošusi arbatos spalvos suknele, dalyvavo Brooklyno Beckhamo ir Nicolos Peltz vestuvėse.

Be to, jos mamos draugės – dainininkė Ciara ir televizijos garsenybė La La Anthony – yra ir jos bičiulės, su jomis mergina puikiai leidžia laiką. Dvidešimtmetė Natalia taip pat bičiuliaujasi su jaunu perspektyviu aktoriumi Timothee Chalamet. Per 2021 m. „Met Gala“ pokylį jie pozavo asmenukei kartu su Ciara, o pernai jie vėl susitiko „Vanity Fair“ „Oskarų“ dūzgėse.

Per 2022 m. gruodį vykusią filmo „Babilonas“ premjerą Natalia žengė raudonuoju kilimu vilkėdama asimetrišką bronzinę suknelę. Ji taip pat dalyvavo „Met Gala“ pokylyje, kuriam suknelę jai išrinko pati Anna Wintour.

„Man patinka, kad mada įkvepia skirtingus žmones iš skirtingų kultūrų ir skirtingų šalies dalių. Įkvėpimo galima pasisemti iš bet kur ir iš bet ko ir manau, kad tai yra gražiausia mados dalis“, – sakė ji.

Kai dainininkė Beyonce paskelbė visą savo pasaulinių gastrolių „Renaissance World Tour“ komandos sąrašą, jame puikavosi ir Natalios Bryant vardas. Mergina Beyonce įrašų leidykloje ir vadybos bendrovėje „Parkwood Entertainment“ atliko praktiką. Be to, Natalia su Beyonce yra dirbusi ir anksčiau – prieš kelerius metus ji pasirodė muzikantės kampanijoje „Ivy Park“.

Natalia visada akcentavo, kad jos įkvėpėja ir mūza – motina. 2021 m. balandį dukra ir mama kartu pasirodė „Bulgari“ reklaminėje kampanijoje, skirtoje Motinos dienai. Abi jos nusifilmavo ir trumpametražiame filme „Motinos palikimas“, kuriame atskleidžiamas ypatingas jųdviejų ryšys, santykis ir viena kitos motyvacija bei įkvėpimas.

„Metams bėgant ji išmokė mane pasitikėjimo savimi ir to, kad grožis pirmiausia ateina iš vidaus. Grožis blunka, todėl būtinai būk pozityvi, pasitikinti savimi ir tokia, kokia esi, kokios yra mano moralė ir pažiūros. Tai neabejotinai padėjo suformuoti tai, kad šiandien esu asmenybė“, – žurnalui „Vogue“ apie savo mamos įtaką pasakojo Natalia.

Parengė Laura Bulvydė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?