Kritikos strėlių sulaukusi „Mis Visata 2023“ plius dydžio dalyvė pasidalijo, ką galvoja

Lapkritį El Salvadore įvyko grožio konkursas „Mis Visata 2023“. Podiumu žengusi Mis Nepalas yra pirmoji plius dydžio dalyvė šiame grožio konkurse. Visgi, mergina susilaukė ne tik liaupsių, bet ir patyčių internete.

 Jane Dipika Garrett.<br> lrytas.lt koliažas.
 Jane Dipika Garrett.<br> lrytas.lt koliažas.
 Jane Dipika Garrett.<br> FP/Scanpix nuotr.
 Jane Dipika Garrett.<br> FP/Scanpix nuotr.
 Jane Dipika Garrett.<br> FP/Scanpix nuotr.
 Jane Dipika Garrett.<br> FP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 30, 2023, 11:35 PM

Šiemet Mis Nepalas – 22 m. gražuolė Jane Dipika Garrett buvo pirmoji plius dydžio dalyvė žengusi „Mis Visata 2023“ podiumu.

„Fox News“ rašoma, kad išėjusi į sceną ji paatviravo nuolat girdinti negražias replikas apie savo plius dydžio figūrą: „O, ji yra banginis“ arba „Tai šlykštu. Aš vemsiu“, – sakė ji

Dalyvė patekusi į geriausių 20-uką, interviu „Fox News Digital“ papasakojo apie savo kovą su svorio augimu ir teigė, kad ji siekia įkvėpti kitus mylėti ir priimti save tokius, kokie jie yra.

Visgi, „Mis Nepalas“ sakė esanti maloniai nustebinta, kaip toli pažengė konkurse. Ji visada norėjo būti modeliu ir anksčiau kovojo su žema saviverte.

„Tikrai nesitikėjau, kad scenoje sulauksiu tiek aplodismentų, tiek dėmesio. Nieko nesitikėjau. Dalyvavau tik tam, kad atstovaučiau savo šaliai ir atstovaučiau moterims visame pasaulyje. Ir tai buvo mano tikslas“, – teigė ji.

Tiems, kurie nepagailėjo piktų repiliko, ji atsakė: „Jie nieko apie mane nežino, nežino, ką aš išgyvenu.“ Pasirodo, Jane serga policistinių kiaušidžių sindromu, kuris turi įtakos kiaušidžių funkcijai bei įvairių simptomų – didesnį plaukuotumą, nereguliarias menstruacijas, plaukų slinkimą ir didesnį svorį.

Socialiniame „Instagram“ tinkle ji pasidalijo keletu įrašu, po kuriais pasirašė:

„Aš myliu savo kūno linijas! Mano kūnas yra mano šventykla ir aš juo rūpinsiuosi kaip šventa žeme“, – rašė mergina.

„Svarbu jausti pasitikėjimą būnant savimi ir priimti save tokią, kokia esi. Todėl aš ištryniau visas žinutės iš visuomenės ir tas, kurios kildavo mano pačios galvoje. Turėjau visiškai apsivalyti, priimti save ir save pamilti“, – pabrėžė konkurso dalyvė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.