Elono Musko ir jo buvusios partnerės Grimes drama kelsis į teismą: moteris sieks būti teisiškai pripažinta motina

Asmeninis iš Pietų Afrikos Respublikos kilusio milijardieriaus Elono Musko (52 m.) gyvenimas, švelniai tariant, šiek tiek sudėtingas. Jis turi vienuolika vaikų nuo trijų moterų. Finansinės problemos? Turtingiausiam pasaulio žmogui – jokių. Tačiau su kanadiečių atlikėja Grimes (35 m.) vyras netrukus susitiks teismo salėje.

Elonas Muskas ir Grimes.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Elonas Muskas ir Grimes.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 18, 2023, 7:51 PM

Šlamančiųjų prikimšta piniginė neapsaugo nuo tėvų karų. Su buvusia gyvenimo palydove kanadiečių atlikėja Grimes milijardierius turi tris vaikus: trejų metų sūnų X AE A-XII, vienų metų dukterį Exą Dark Siderael ir neseniai gimusį sūnų Techno Mechanicus. Pastaruosius du vaikus pagimdė pakaitinė motina.

Dabar Grimes pateikė ieškinį teismui San Fransiske dėl to, kad E.Muskas neleidžia jai matytis su jos jauniausiu sūnumi. Ji tik neseniai apie savo padėtį prabilo viešai, į savo X (buvusį „Twitter“) paskyrą įkėlusi tokį įrašą: „Pasakykite Elonui, kad leistų man pasimatyti su sūnumi, arba kreipkitės į mano advokatą.“

Įteikdama ieškinį Grimes siekia, kad teisiškai būtų pripažinta motina. To iki šiol nėra, nes Techno Mechanicus gimimo metu ji ir E.Muskas nebuvo vedę. Be to, atsiranda teisinių keblumų, kai vaiką pagimdo pakaitinė motina.

Iki šiol iš milijardieriaus jokios reakcijos. Belieka tikėtis, jog E.Muskas ir Grimes ras kelią, kad galėtų susitarti ir meilė jų vaikams būtų svarbiausia už viską.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.