Į naujus metus – pasikeitęs „Stilius“: pasirodys kitomis dienomis, storesnis ir su naujomis rubrikomis

Šiais metais šis „Stiliaus“ numeris paskutinis, o 2024-uosius mūsų žurnalas pasitinka su pokyčiais. Nuo Naujųjų žurnalas grįžta prie savo ištakų – daugelį prenumeratorių pasieks penktadieniais kartu su savaitgalio „Lietuvos ryto“ numeriu. Kiti skaitytojai galės atskirai „Stilių“ įsigyti prekybos vietose jau nuo ketvirtadienio.

 Liuminata Vainauskienė.<br> J.Žukovos nuotr.
 Liuminata Vainauskienė.<br> J.Žukovos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 19, 2023, 6:09 PM, atnaujinta Dec 19, 2023, 6:12 PM

Tais laikais, kai dar kasdien visi eidavome į darbą, sklido legendos, kad smagiausia penktadienio darbo dalis buvo pavartyti „Stilių“ biuruose. Kurį laiką žurnalas buvo leidžiamas antradieniais, tačiau dabar vėl pasitiksime savaitgalį su geru skaitiniu rankose. Tai, manau, vėl taps penktadienio ritualo dalimi.

Nuo Naujųjų žurnalas daugiau dėmesio skirs ilgaamžiškumo (angl. longevity) temoms. Nugyventi kuo ilgiau ir sveikiau – to, pasitelkę naujausius mokslinius tyrimus bei pasaulio specialistus, mokysime ir savo skaitytojus.

Žurnale nuo šiol savo receptais dalysis garsiausios šalies dietologės, tad mokysimės ir ruošti sveikesnį maistą.

Nepamiršime praėjusiais metais pradėtos gvildenti tvarumo temos. Beje, mūsų žurnalo popierius turi du sertifikatus, pažyminčius, kad žurnalas prisideda prie miškų išsaugojimo. Spaudai naudojamos medžiagos bei visa produkto gamybos proceso grandinė atitinka griežtus aplinkos apsaugos reikalavimus, o popieriaus gamyboje naudojamas tik iš tvarių miškų gaunamas pluoštas.

Prisiminsime ir anksčiau turėtą „Savaitės stilingiausių“ rubriką, o paskutiniame puslapyje kviesime laiką atsukti atgal ir prisiminti, kas puošė „Stiliaus“ viršelius ankstesniais metais. Ir, žinoma, rašysime apie tai, kaip atrodyti madingai ar bent jau elegantiškai.

Tad Kalėdas ir Naujuosius metus pasitiksime pasikeitę. Tikimės – dar įdomesni. O kol lauksite naujo numerio, linkime rasti laiko sau, šeimai, draugams, šventiniame šurmulyje pasidžiaugti tuo, ką likimas mums pažėrė šiais metais. Ir svajoti, svajoti, svajoti. Juk paskutinė metų savaitė – mūsų lūkesčių išsipildymo metas.

Gražių švenčių!

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.