Žinomi žmonės pasidalijo savo Kūčių vakaro akimirkomis

Kūčios – ypatinga diena, skirta laikui su šeima ir artmiausiais žonėmis. Maisto ruošimas, tradicijos, namų ir Kūčių stalo dekoravimas – pagrindinės šios dienos užduotys. Šia proga žinomi žmonės pasidalijo Kūčių vakaro akimirkomis.

 Ugnė Siparė su šeima ir Laurynas Suodaitis su sūnumi.<br>lrytas.lt koliažas.
 Ugnė Siparė su šeima ir Laurynas Suodaitis su sūnumi.<br>lrytas.lt koliažas.
 Oksana Pikul su mylimuoju.<br>Socialinių tinklų nuotr.
 Oksana Pikul su mylimuoju.<br>Socialinių tinklų nuotr.
 Ugnė Siparė su šeima.<br>Socialinių tinklų nuotr.
 Ugnė Siparė su šeima.<br>Socialinių tinklų nuotr.
 Kristina Ivanova su mylimuoju.<br>Socialinių tinklų nuotr.
 Kristina Ivanova su mylimuoju.<br>Socialinių tinklų nuotr.
 Laurynas Suodaitis su sūnumi.<br>Socialinių tinklų nuotr.
 Laurynas Suodaitis su sūnumi.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2023-12-24 21:18, atnaujinta 2023-12-24 21:20

Kasmet vieni pluša virtuvėje prie viryklių, kiti – renkasi greitesnį būdą – jau paruoštą maistą. Vis dėlto, visi vakare susirenka artimiausių žmonių rate, puošia stalą dvylika patiekalų ir mėgaujasi bene ypatingiausiu metuose laiku.

Na, o garsūs Lietuvos žmonės taip pat leido vakarą prie Kūčių vakaro. Daugelis nepraleido progos savo įsimintiniausiomis akimirkomis pasidalinti socialiniuose tinkluose.

„Metas sustoti ir viską vėl iš naujo apmąstyti. O apmąsčius palikti visam laikui. Jau dabar turi būti gera ir ramu dūšioj. Uždarykim tamsiausių kambarių duris ir nuoširdžiai džiaukimės, kad bent jau esam. Viską, kas sunkiausia palikim ilgiausioje naktyje, nuo rytojaus kasdien bus tik šviesiau. Išmokim išlaukti, tarsi to Kalėdų ryto, nes visi geri dalykai turi savo laiką. Viskas, kas greitai ateina, greitai ir išeina. Taip veikia elementari fizika.

Brangiausius laikykit arčiausiai kasdien. Ar rankose, ar mintyse. Atiduokit visą savo širdį be lūkesčių kažką atgauti. Tai vadinasi tikra meile, kurios mes abudu jums nuoširdžiai linkim.

Visus su didžiausiomis metų Šventėmis. Būkit sotūs, sveiki, mylimi ir laimingi. Visi mes to nusipelnėm“, – rašė L. Suodaitis.

„Šilumos, jaukumo, artumo, tikrumo ir meilės, meilės, meilės! Visi TRYS Sipariai siunčia Jum gražiausių švenčių gražiausius linkėjimus ir taip, Kalėdų senelis (Marius) parūpino mum pirmųjų Umos Kalėdų uniformą. Viskas. Skanios silkės! Dedu telefoną lauk šiandien“, – rašė Ugnė Siparė. 

„Ramių, jaukių švenčių Jums visiems! Būkite sveiki, daugiau šypsokitės, mažiau pergyvenkite ką apie jus galvoja kiti, nepamirškite vertybių ir svarbiausias palinkėjimas, linkiu kokybiško laiko su savo artimaisiais“, – pasidalijo Kristina Ivanova.

Naujienų portalas lrytas.lt kviečia pažiūrėti, kaip atrodo žinomų žmonių Kūčių stalai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.