Meghan Markle atskleidė, kas nuo pirmų dienų karališkoje šeimoje ją šokiravo labiausiai

Nuo pat pirmų dienų karališkoje šeimoje Meghan Markle (42 m.) jautėsi nejaukiai. „Netflix“ pasirodžiusiuose dokumentiniuose filmuose moteris prisipažino buvusi šokiruota, kuomet pamatė, kaip formaliai karališkosios šeimos nariai elgiasi net ir privačiose šventėse bei susitikimuose.

 Meghan Markle ir princas Harry.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Karališkosios šeimos nuotrauka, daryta 2018-aisiais.<br>imago/Landmark Media/Scanpix nuotr.
 Karališkosios šeimos nuotrauka, daryta 2018-aisiais.<br>imago/Landmark Media/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br>MPI43/Capital Pictures/Sncapix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br>MPI43/Capital Pictures/Sncapix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2024-01-04 21:40, atnaujinta 2024-01-05 15:34

Meghan Markle prisiminė tą akimirką, kuomet pirmą kartą susitiko su princo Harry (39 m.) broliu Velso princu Williamu (41 m.) bei Velso princece Catherine Middleton (41 m.).

„Kai su Williamu ir Catherine pirmą kartą susitikome prisimenu, kad buvau su suplėšytais džinsais, buvau basa. Aš mėgstu apsikabinti žmones, visada mėgau apsikabinimus. Tačiau nežinojau, kad tai suerzina daugelį britų. Tuomet pradėjau suprasti, kad formalus elgesys išorėje pereina į buvimą tokiu ir iš vidaus“, – teigė Meghan Markle.

Tuo tarpu princas Harry apie šią akimirką prabilo savo memuaruose „Atsarginis“ (angl. „Spare“). Sasekso hercogas teigė, kad jo brolis Williamas buvo sukrėstas Meghan Markle fizinio kontakto, kuomet jie pirmą kartą susitiko.

Princas Harry teigė, jog atvykęs į jųdviejų su Meghan Markle namus princas Williamas buvo kiek per daug pasipuošęs tokiam neformaliam susitikimui.

„Pristačiau Meghan, kuri priėjo ir jį apsikabino, o tai Williamą labai išgąsdino. Jis atsitraukė“, – prisiminė princas Harry.

Princas Harry teigė, kad nors jo brolis paprastai neapkabindavo nieko, ko nepažįsta, o Meghan tai daryti buvo normalu.

„Gal Williamas tikėjosi, kad Meghan elgsis oficialiai ir nusilenks? Pirmą kartą susitikus su karališkosios šeimos nariu būtų toks veiksmas būtų pagal protokolą, bet ji nežinojo ir aš jai to nepasakiau“, – pridūrė princas Harry.

Meghan ne kartą nežinojo kaip turėtų elgtis pirmą kartą susitikusi su karališkosios šeimos nariu. Princas Harry 2016-aisiais turėjo priminti savo būsimai žmonai, kad Vindzoro pilyje susitikdama su karaliene Elžbieta II privalės jai nusilenkti.

„Mes sėdėjome automobilyje, važiavome, o Harry pasakė: „Tu žinai, kaip nusilenkti, tiesa?“. Ir aš tiesiog maniau, kad tai pokštas“, – teigė Meghan Markle.

Tuomet Harry pridūrė: „Kaip tai paaiškinti žmonėms? Kaip paaiškinti, kad nusilenki močiutei? Kaip paaiškinti, kad reikia būti oficialiam, ypač amerikiečiui. Tai keista.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.