Žvaigždžių savaitėje – pasikeitę Ukrainos prezidento santykiai su žmona ir C. Ronaldo ištreniruotas kūnas

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Žvaigždžių savaitė.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Žvaigždžių savaitė.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Olena Zelenska prabilo apie santykius.<br>ZUMAPRESS/Scanpix nuotr.
 Olena Zelenska prabilo apie santykius.<br>ZUMAPRESS/Scanpix nuotr.
 Cristiano Ronaldo.<br> Instagramo nuotr.
 Cristiano Ronaldo.<br> Instagramo nuotr.
 Catherine Middleton su šeima.<br> Scanpix nuotr.
 Catherine Middleton su šeima.<br> Scanpix nuotr.
 Sudegė Beyonce vaikystės namai.<br>Coverimages/scanpix nuotr.
 Sudegė Beyonce vaikystės namai.<br>Coverimages/scanpix nuotr.
 Sudegė Beyonce vaikystės namai.<br>Coverimages/scanpix nuotr.
 Sudegė Beyonce vaikystės namai.<br>Coverimages/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2024-01-07 16:50

Po švenčių – į sporto salę

Futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo (38 m.) prie gausaus švenčių stalo neužsibuvo. Pats metas grįžti į ritmą!

C.Ronaldo savo instagramo paskyroje pasidalijo nuotrauka iš sporto salės, kuri ištirpdė jo gerbėjų širdis, – sulaukė per 8 milijonus patiktukų.

Ant treniruoklio įsitaisęs Cristiano mūvėjo tik juodus šortus, buvo matyti tobulai ištreniruotas pilvo presas ir išryškinti kūno raumenys.

Nakvoja ne namuose

Ukrainos pirmoji ponia Olena Zelenska (45 m.) prabilo apie pasikeitusius jųdviejų su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu (45 m.) santykius. Žinoma moteris pripažino, kad Ukrainoje besitęsiantis karas juos suskaldė.

Duodama interviu vokiečių televizijos kanalui ZDF O.Zelenska prisipažino, kad pastaruoju metu gyvena drauge su vaikais, o V.Zelenskis įsitraukęs į darbus. Darbo vietoje jis ne tik sprendžia šaliai svarbius reikalus, bet ir nakvoja.

„Dabar mes negalime gyventi visi kartu. Taip, kartais matomės, bet to negali būti visą laiką. Vaikai, žinoma, jo pasiilgsta. Laimei, visi žinome, už ką kovojame, už ką kovoja jis ir kodėl negalime būti kartu“, – sakė O.Zelenska.

Ukrainos pirmoji ponia pridūrė, kad tai nėra jos sutuoktinio kaltė. Kodėl su tėčiu matosi rečiau, puikiai supranta ir jųdviejų vaikai.

„Tiesiog norime daugiau laiko būti kartu“, – teigė O.Zelenska.

Į pamaldas – apgalvotu deriniu

Kaip ir kiekvienais metais, karališkoji šeima pirmąją Kalėdų dieną lankėsi pamaldose Šv.Marijos Magdalietės bažnyčioje Sandringame, Norfolke, Rytų Anglijoje. Visų akys krypo į Velso princesę Catherine (41 m.), Velso princą Williamą ir jų vaikus – Charlotte (8 m.), George’ą (10 m.) ir Louis (5 m.).

Ūgtelėję karališkosios šeimos vaikai į bažnyčią žengė susikaupę ir susikibę rankomis.

Velso princesė aplinkinių žvilgsnius kaustė jai būdinga elegancija. Šia ypatinga proga Catherine pasipuošė savo pamėgtų mados namų „Alexander McQueen“ mėlynu paltu, prie jo derino tos pačios spalvos skrybėlaitę ir ilgaaulius batus.

Žavesio princesei suteikė princesės Dianos auskarai su safyrais. Jais Catherine puošėsi ne kartą, taip norėdama pagerbti per avariją žuvusią anytą.

Neteko vaikystės namų

Popmuzikos žvaigždė Beyonce per šias Kalėdas sulaukė liūdnos žinios – atvira liepsna degė jos vaikystės namai Hjustono mieste, Teksase. Gaisro priežastis kol kas nėra aiški.

Beyonce čia gyveno pirmuosius penkerius savo gyvenimo metus. Vėliau šiame name vykdavo įvairios ekskursijos, buvo galima užsisakyti nakvynę. Pastaruoju metu jame gyveno pora su dviem vaikais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.