Amerikiečių kultinio serialo žvaigždė Jane Seymour nustebino gerbėjus: prabilo apie intymius santykius su mylimuoju

Amerikiečių kultinio serialo „Daktarė Kvin“ („Dr.Quinn, Medicine Woman“) žvaigždė, buvusi slaptojo agento 007 Džeimso Bondo mergina Jane Seymour (72 m.) nustebino gerbėjus viena tema, kurią palietė savo naujajame interviu.

Jane Seymour.<br>ktla@broadimage.com/Scanpix nuotr.
Jane Seymour.<br>ktla@broadimage.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2024, 10:20 PM

Jane vėl įsimylėjo. Praėjusių metų spalį iš Jungtinės Karalystės kilusi aktorė oficialiai patvirtino savo santykius su amerikiečių muzikantu Johnu Zambetti (73 m.).

„Mūsų vaikai mus supiršo. Taigi mes tikrai neturime jaudintis, kad vaikams nebus gerai su tuo, su kuo esame“, – sakė pora žurnalui „People“.

Praeityje J.Seymour asmeninis gyvenimas buvo audringas. Keturios santuokos, pora ilgai trukusių partnerysčių ir daugybė pasimatymų.

Po pastarųjų skyrybų J.Seymour iš tikrųjų pirmą kartą norėjo likti viena. Tai ji atskleidė interviu tarptautinio moterų žurnalo „Cosmopolitan“ straipsnių serijoje „Seksas po 60-ies“ („Sex after 60“).

Po pastarųjų skyrybų aktorė suprato, kad ankstesnės jos partnerystės niekada nebuvo susijusios su romantika ar jos emocine būsena.

„Santykiuose su partneriu prapuldavau. Visą gyvenimą valdžią visada atiduodavau vyrams ir leidau jiems tampyti vadeles“, – pabrėžė aktorė.

J.Seymour prisipažįsta, kad sąmoningai pasirinkusi vienišės gyvenimą jautėsi geriau nei bet kada anksčiau – visaverte moterimi. Tuomet ji pirmą kartą gyvenime nebuvo tik antroji vyro pusė.

Bet paskui sutiko dabartinį partnerį J.Zambetti ir jis pakeitė jos požiūrį.

„Jei žmonės tinka vienas kitam, tuomet viskas tinka. Kai yra meilė, intymumas, noras suteikti džiaugsmo partneriui ir sau, o visa tai galite kartu įkūnyti, nuostabu“, – teigė laime spinduliuojanti J.Seymour.

Būtent tai atsiskleidžia intymių santykių metu. Bet J.Seymour sako, kad amžius jai nėra kliuvinys. Priešingai – kuo vyresnė tampa, tuo labiau seksas remiasi emociniu artumu.

„Seksas yra nuostabesnis ir aistringesnis už viską, ką aš kada nors prisimenu, nes pagrįstas pasitikėjimu, meile ir patirtimi. Dabar pažįstu save ir savo kūną, o Johnas taip pat yra patyręs – ne taip, kaip buvo jaunystėje“, – pažymėjo aktorė.

J.Seymour nori atkreipti dėmesį į senatvės nuvertinimą.

„Kai žmonės nekalba apie menopauzę, seksą, jie pasiduoda laiko tėkmei. Pasiduoda ne tik fiziškai, bet ir emociškai“, – pabrėžė ji.

Jane, žinoma, supranta, kad su amžiumi fizinės galimybės keičiasi ir turi poveikį seksualiniam gyvenimui. Bet J.Seymour įsitikinusi, kad ir sulaukus tam tikro amžiaus intymių santykių negalima atsisakyti. Seksualinis gyvenimas neturi baigtis po 60-ies.

„Aš netgi jaučiu, kad mano amžiuje seksas geresnis, o intymumas teikia didesnę palaimą nei kada nors anksčiau“, – tvirtino J.Seymour.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.