Dermatologai ir plastinės chirurgijos specialistai įvertino atlikėjos Cher išvaizdą: „Tai gyvenimo būdo rezultatas“

Taisyklinga akių proporcija, geri estetinės chirurgijos specialistai ir dar daugiau darbo! Tai – JAV popmuzikos žvaigždės Cher (77 m.) jaunatviškos išvaizdos paslaptis.

Cher.<br>Lrytas.lt koliažas.
Cher.<br>Lrytas.lt koliažas.
Cher.<br>Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix nuotr.
Cher.<br>Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix nuotr.
Cher.<br>Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix nuotr.
Cher.<br>Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 12, 2024, 10:43 PM

Atlikėja niekada neslėpė savo plastinių operacijų. Į aštuntąją dešimtį įkopusi superžvaigždė atrodo dešimtmečius jaunesnė. Ir ji vis nesikeičia!

Cher puikiai įvaldė meną išsaugoti jaunatvišką išvaizdą, bet, skirtingai nei daugelis žvaigždžių, nekoregavo savo išvaizdos iki groteskiškumo.

Todėl klausimą „Ką ji darė?“ reikia taisyti į „Ką ji darė teisingai?“

Vokietijos žurnalistai paprašė dermatologų ir plastinės bei estetinės chirurgijos specialistų įvertinti Cher išvaizdą.

„Kova su senėjimu – bendra koncepcija. Svarbu, kad jaunas Cher veidas dera prie jos asmenybės: kaip vaikšto, kalba, kokie jos judesiai, laikysena, energingumas. Tai dešimtmečių holistinės – kūno, proto, dvasios, emocijų – rūpybos rezultatas“, – teigė dermatologas Timmas Goluke’as.

Tokios veido odos būklės, kai nėra jokių smulkių raukšlelių dėl saulės spindulių poveikio, senatvinių dėmių, negalima pasiekti nei plastinėmis operacijomis, nei botokso injekcijomis.

„Tai gyvenimo būdo, tinkamos veido priežiūros rezultatas. Cher labai anksti pradėjo daryti plastines operacijas ir grožio procedūras, bet niekada per daug vienu metu.

Į skruostus suleista užpildų, kurie suteikia veidui apimties, bet ne tiek, kad jis atrodytų kaip pripūstas balionas. Tai daroma nuolat, bet laikantis protingų normų“, – sakė dermatologė Miriam Rehbein.

Plastinės ir estetinės chirurgijos specialistės Caroline Kim nuomone, Cher oda nepatyrė kenksmingo saulės ir alkoholio poveikio.

„Atlikėjos oda yra jaunatviškai standi, ir stangrinanti procedūra buvo atliekama daug kartų. Tokios kaip Cher V formos veidas sukuriamas atlikus jo ir kaklo pakėlimo operaciją ir (arba) įdėjus implantą į smakrą“, – sakė C.Kim.

Antakiai buvo pakelti chirurginiu būdu, dėl to atlikėjos žvilgsnis žvalus ir atviras.

Cher išvaizda – tai profesionalių grožio specialistų ir atlikėjos drausmės rezultatas. Bet pirmiausia tai moters, turinčios finansinę ir mąstymo laisvę, pasirinkimas senti taip, kaip ji mano esant teisinga.

Arba, kaip sako Cher, „net jei savo krūtis perkelsiu ant nugaros, tai – tik mano reikalas!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.