Netikėtas gestas iš reperio Drake'o: pasirodė su Lietuvai svarbiais marškinėliais

Socialiniuose tinkluose plinta kanadiečių reperio Drake'o pasidalintas vaizdo įrašas. Jame užkliuvo vienas gestas, kuris turėtų ypač nustebinti Lietuvos krepšinio aistruolius.

Kanadiečių reperis Drake’as.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Kanadiečių reperis Drake’as.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2024, 5:00 PM

Naujasis Drake‘o vaizdo įrašas patalpintas socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. Jame reperis su savo gerbėjais dalijasi prabangaus gyvenimo užkulisiais – matomos akimirkos iš jo nuosavo namo ir jo rutina: SPA malonumai, pramogos ir ritualai prieš miegą. Visgi, nustebino vienas akcentas – jo marškinėliai, kurios dėvėdamas reperis nuėjo miegoti.

Demonstruodamas, kad eina miegoti,  Drake’as visų nuostabai vilkėjo mūsų šalies krepšinio rinktinės marškinėlius, kuriuos puošė batikos technika išlietos geltona, žalia ir raudona spalvos.

Šie marškinėliai ypatingi, juos „Skullman“ 1992 m. pristatė amerikietis dizaineris Gregas Speirsas. Šie išskirtiniai marškinėliai buvo skirti tų pačių metų Barselonos olimpinėms žaidynėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.