„Playboy“ viršelį pirmą kartą istorijoje papuošė apsinuoginusi princesė: tam ryžosi dėl svarbios priežasties

Vokiškajai „Playboy“ žurnalo versijai nuo 1972-ųjų apsinuogino daug žvaigždžių ir žvaigždučių. Bet niekada – aristokratė. Iki dabar, mat kovo mėnesio numerį puošia Saksonijos princesė ir kunigaikštienė Xenia Florence Gabriela Sophie Iris (37 m.).

Lrytas.lt koliažas.
Lrytas.lt koliažas.
Xenia Florence Gabriela Sophie Iris.<br>Socialinio tinklo „Instagram“.
Xenia Florence Gabriela Sophie Iris.<br>Socialinio tinklo „Instagram“.
Xenia Florence Gabriela Sophie Iris.<br>Socialinio tinklo „Instagram“.
Xenia Florence Gabriela Sophie Iris.<br>Socialinio tinklo „Instagram“.
Xenia Florence Gabriela Sophie Iris.<br>Socialinio tinklo „Instagram“.
Xenia Florence Gabriela Sophie Iris.<br>Socialinio tinklo „Instagram“.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 27, 2024, 9:02 PM

Saksonijos princesė Xenia – taip ji dažniausiai pristatoma. Xenios gyslomis iš tikrųjų teka mėlynas kraujas. Ji – tikroji Saksonijos karaliaus Frydricho Augusto III (1865–1932) palikuonė. Jis nuo 1904 m. iki 1918-ųjų, kai pasitraukė iš sosto, buvo paskutinis Saksonijos karalius.

Tiek trumpai apie Saksonijos princesės protėvius. Juk gražiąją Xenią, kuri dabar tapo pirmąja princese, nusimetusia drabužius „Playboy“, daugelis tikriausiai įsiminė dėl visiškai kitokių priežasčių.

Per pastaruosius 20 metų aristokratė dalyvavo įvairiuose Vokietijos televizijos transliuotojų realybės šou. „Die Burg“ („Pilis“, 2005 m.), „Das Sommerhaus der Stars – Kampf der Promipaare“ („Žvaigždžių vasarnamis“ – įžymių porų kova“, 2016 m.), „Kampf der Realitystars“ („Realybės šou žvaigždžių kova“, 2021 m.).

Karjerą televizijoje Saksonijos princesė pradėjo 2004-aisiais, bandydama savo, dainininkės, gebėjimus per atrankos šou „Popstars“ („Popmuzikos žvaigždės“).

Bet ir vienas žinomiausių erotinių leidinių visame pasaulyje „Playboy“ – neeilinė scena. Todėl Xenia didžiuojasi, kad savo visiškai natūralų kūną gali rodyti kovo mėnesio numeryje, sakė ji interviu žurnalui.

Pasak aristokratės, jos misija – atskleisti, kad kiekviena moteris yra graži tokia, kokia yra.

„Neprivalote prisitaikyti prie tendencijų ar operuoti savo kūno, kad kam nors patiktumėte. Po nėštumo man liko strijų, bet didžiuojuosi galėdama jas parodyti“, – sako Saksonijos princesė.

Ji atskleidė, kad per televizijos realybės šou sukaupė visiškai kitokią patirtį. Princesė Xenia sako, kad per kai kuriuos jų buvo vienintelė, prie kurios kūno nepasidarbavo grožio specialistai.

„Realybės šou dalyvės, o kai kurių išvaizda buvo labai stipriai patvarkyta plastikos chirurgų, man tvirtino, kad nesu jų konkurentė. Dėl to, kad neturiu apvalumų ir nesu moteriška. buvo skaudu tai girdėti“, – prisiminė aristokratė.

Tačiau princesė Xenia nepasidavė spaudimui dėl grožio operacijų. Ji sako – laimei, nes dabar to tikrai gailėtųsi. Savimi ji labiausiai patenkinta dėl to, kad yra veikli ir gyvena be skausmų. Kita vertus, išorinė išvaizda Xeniai ne tokia svarbi.

Saksonijos princesė neslepia, kad jai dažnai tenka susidurti su išankstinėmis nuostatomis: „Žmonės tikisi iš manęs labai daug. Įsivaizduoja įžengiančią į kambarį su princesės statusui tinkama suknele ir tikisi, kad visada šypsosiuosi ir deramai elgsiuosi.“

Tik viena savo savybe, kaip sako Xenia, ji panaši į princesę: „Esant net menkiausiam nelygumui lovoje negaliu miegoti. Tai man primena princesę iš pasakos, kuri gulėdama ant dvidešimt čiužinių pajuto po jais padėtą žirnį.“

Interviu „Playboy“ princesė teigė, kad aktyviai dalyvauja ir labdaros renginiuose. Princesė Xenia įsitikinusi: „Jei reikėtų, būčiau ir gera karalienė. Esu labai sąžininga ir teisinga.“

„Mano karališkasis protėvis buvo labai šmaikštus ir mielas. Todėl esu tikra, kad jis būtų pritaręs mano fotosesijai „Playboy“. Su juo mane sieja ypatingas ryšys“, – teigia princesė.

Bet šito Xenia negali pasakyti apie savo santykius su dabartine aristokratų šeima.

„Nustebčiau, jei jie nusipirktų žurnalą. Bet, žinoma, tikiuosi, kad bent jau žurnalo atžvilgiu jie yra tolerantiški“, – sakė Saksonijos princesė Xenia apie savo giminaičius, priklausančius „Wettinų namams“ („House of Wettin“).

Tai Vokietijos karalių, kunigaikščių rinkėjų, kunigaikščių ir grafų dinastija. Jos ištakos siejamos su nedideliu Vetino miesteliu Saksonijos-Anhalto žemėje.

2011-aisiais Xenia išleido savo autobiografiją „Xenia – Aus dem Leben einer Prinzessin im 21. Jahrhundert“ („Xenia – iš XXI amžiaus princesės gyvenimo“).

„Ji – niekas, ji negali turėti biografijos. Šis asmuo – baisus nukrypimas, nelaimė mūsų daugiau nei 1000 metų senumo „Wettinų namų“ dinastijai“, – sakė interviu Vokietijos leidiniui „Bild“ Saksonijos kunigaikštis, Meiseno markgrafas, „Wettinų namų“ vadovas Maria Emanuelis (1926–2012).

Saksonijos princesė Xenia buvo šešis kartus susižadėjusi, bet nė karto nenužengė iki altoriaus.

„Sakoma, kad visi geri dalykai būna pažymėti skaičiumi septyni, ar ne taip? Tiesą sakant, esu vieniša nuo pat gimimo. Po trumpo laiko visi sužadėtiniai pasirodė esą blogiukai. Esu įsitikinusi, kad dėl kai kurių ir Frydrichas Augustas III būtų susierzinęs. Bet manau, kad dabar galėčiau daug geriau užjausti galimą partnerį. Aš vis dar tikiu didžiąja meile“, – sako Saksonijos princesė.

2015-aisiais princesė Xenia ir jos tuometis draugas Rajabas Hassanas susilaukė sūnaus. Abu dalyvavo ir tapo realybės šou „Žvaigždžių vasarvietė – įžymių porų kova“ nugalėtojais.

Xenia ir R.Hassanas užėmė pirmąją vietą ir, be atlyginimo (pasak „Bild“, 30 tūkst. eurų), papildomai dar gavo 50 tūkst. eurų ir titulą „Promipaar 2016“ („Įžymi pora 2016“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.