Karališkoji ekspertė: Karolis III apgailestauja dėl to, kaip augino princus Harry ir Williamą

Britų žiniasklaidą pasiekė dar viena žinia apie karališkąją šeimą. Karališkoji ekspertė pasidalijo įžvalgomis, jog karalius Karolis III (75 m.) labai apgailestauja dėl to, kaip augino princą Harry.

Karališkoji ekspertė: Karolis III apgailestauja dėl to, kaip augino princus Harry ir Williamą.<br>Lrytas.lt koliažas.
Karališkoji ekspertė: Karolis III apgailestauja dėl to, kaip augino princus Harry ir Williamą.<br>Lrytas.lt koliažas.
Karalius Karolis III.<br>GEORGE ROGERS/SIPA / scanpix nuotr.
Karalius Karolis III.<br>GEORGE ROGERS/SIPA / scanpix nuotr.
Princas Williamas ir princas Harry.<br>AFP / scanpix nuotr.
Princas Williamas ir princas Harry.<br>AFP / scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 5, 2024, 8:21 PM

Princas Harry (39 m.) ir jo brolis princas Williamas (41 m.) buvo auklėjami labai laisvai, o vienas ekspertas teigė, kad jiems buvo leista daryti „daugiau ar mažiau tai, ką jie nori“.

Atrodo, kad princas Harry taiso įtemptus santykius su savo tėvu karaliumi Karoliu III, o vienas karališkosios šeimos ekspertas teigė, kad iki nesutarimų jie buvo „labai, labai artimi“, pranešė britų portalas Mirror.com.

Nuo tada, kai pasitraukė iš karališkosios šeimos, Harry ne kartą užsipuolė savo tėvą, kaltindamas karalių melu ir patyčiomis. Karališkoji ekspertė Ingrid Seward sakė, kad, nepaisant to, jie „neįtikėtinai gerai sutarė“, kai Harry buvo jaunesnis.

Visgi, ji pridėjo, kad monarchas apgailestauja dėl to, kaip auklėjo savo sūnų, ir sakė, kad Karolis III mano, jog Harry ir jo broliui princui Williamui būtų buvę naudingiau turėti daugiau disciplinos.

I.Seward kalbėjo, kad karalius nebuvo griežtas savo vaikams, nes pritarė mirusios princesės Dianos „laisvam vaikų auklėjimo stiliui“.

„Princas Harry ir karalius Karolis III buvo labai, labai artimi. Jie neįtikėtinai gerai sutarė. Manau, Karolis III tikriausiai gailisi, kad nebuvo griežtas savo vaikams.

Diana leido jiems daryti daugiau ar mažiau tai, ką jie norėjo, o tai tais laikais buvo labai madinga. Tėvai leido vaikams tiesiog tvarkytis savarankiškai.

Manau, Karolis III tikriausiai gailisi, kad nebuvo šiek tiek griežtesnis, nes tai galėjo abiems berniukams nubrėžti daugiau ribų. Visiems vaikams reikia ribų, nemanau, jie jų turėjo daug“, – „Fox News Digital“ sakė ekspertė.

I.Seward komentarai pasirodė po to, kai neseniai princas Harry aplankė savo tėvą Jungtinėje Karalystėje. Į gimtinę jis grįžo po to, kai monarchui buvo diagnozuotas vėžys. Sasekso kunigaikštis vasario mėnesį atskrido į Londoną ir pusvalandį bendravo su karaliumi.

Po vizito Harry prakalbo apie planus dar kartą grįžti į Jungtinę Karalystę ir, tikimasi, susitikti su visa karališkąja šeima.

„Mano šeima ir mano gyvenimas Kalifornijoje yra tokie, kokie yra. Turiu suplanavęs ir kitų kelionių. Planuoju sugrįžti į Jungtinę Karalystę, todėl kai tik galėsiu, užsuksiu ir pasimatysiu su savo šeima“, laidoje „Good Morning America“ sakė Sasekso hercogas.

Taip pat princas pripažino, kad yra „dėkingas“ už tai, jog anksčiau šiais metais galėjo aplankyti karalių.

„Aš myliu savo šeimą. Esu dėkingas už tai, kad galėjau sėsti į lėktuvą, nuvykti pas tėvą ir praleisti su juo bent trumpą laiką“, – sakė Harry.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste