Žvaigždžių savaitėje – A. Jolie ir B. Pitto nesibaigiančios rietenos ir M. Markle naujas verslas

​Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Lrytas.lt koliažas.
Lrytas.lt koliažas.
Conchita Wurst.<br>dpa/picture-alliance/Scanpix nuotr.
Conchita Wurst.<br>dpa/picture-alliance/Scanpix nuotr.
Meghan Markle.<br>Dutch Press Photo/Cover Images/Scanpix nuotr.
Meghan Markle.<br>Dutch Press Photo/Cover Images/Scanpix nuotr.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas.<br>Jaguar/SIPA/Scanpix nuotr.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas.<br>Jaguar/SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 22, 2024, 9:42 AM

Rietenos nesibaigia

Aktorė Angelina Jolie (48 m.) ir aktorius Bradas Pittas (60 m.) niekaip neužkasa karo kirvio. A.Jolie teisme teigė, kad patyrė smurtą 2016-aisiais lėktuve. Būtent dėl to pora pasuko skirtingais keliais.

„Nors Brado fizinis smurtas prieš Angeliną prasidėjo gerokai anksčiau nei 2016-aisiais, šeimos kelionė lėktuvu iš Prancūzijos į Los Andželą baigėsi skyrybomis. Jis pirmą kartą fizinį smurtą nukreipė ir prieš vaikus. Tuomet Angelina iškart jį paliko“, – teigiama naujausiuose dokumentuose.

Pora išsiskyrė po to, kai A.Jolie pareiškė, kad 2016 m. B.Pittas buvo apsvaigęs nuo alkoholio ir fiziškai smurtavo prieš ją ir jų vaikus skrydžio namo metu po dviejų savaičių atostogų.

Naujausiame pareiškime, pateiktame po incidento lėktuve tyrimo, moters advokatai teigė, kad žvaigždė niekada nepateikė kaltinimų, nes manė, jog būtų geriausia, kad vyras prisiimtų atsakomybę ir padėtų šeimai atsigauti po jo sukelto potrauminio streso.

Nėrė į naujus vandenis

Princo Harry (39 m.) žmona Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle (42 m.) save atrado naujoje veikloje – Meghan darbuojasi prie dviejų visiškai naujų „Netflix“ serialų. Ji kuria du projektus – viename bus rodomi maisto gaminimo, sodininkystės ir draugystės džiaugsmai, o kitas bus filmuojamas atvirajame JAV polo čempionate. Pastarasis serialas parodys šios sporto šakos žiaurumą ir aistrą, užfiksuodamas žaidėjus ir viską, ko reikia norint varžytis aukščiausiu lygiu.

Serialas apie sodininkystę ir maisto gaminimą bus pirmoji serija, kurią kuruos M.Markle.

Kalbama, kad serialas apie sodininkystę sutaps su Meghan naujausios verslo įmonės – gyvenimo būdo prekės ženklo „American Riviera Orchard“ – pristatymu. Karališkoji pora per savo įmonę „Archewell“ „Netflix“ jau yra sukūrusi ne vieną serialą. Anksčiau jie pristatė tokius populiarius dokumentinius serialus kaip „Harry and Meghan“, „Heart of Invictus“ ir „Live to Lead“.

Nustebino pokyčiais

„Eurovizijos“ dainų konkursą 2014-aisiais laimėjusi Conchita Wurst (35 m.) – kardinaliai kitokia. Ji gerbėjus stebina ne tik vokaliniais sugebėjimais, bet ir savo išvaizdos pokyčiais.

„Rise Like a Phoenix“ dainą beveik prieš dešimtmetį atlikusios translytės moters įvaizdis nepaliko abejingų. Ji grįžo prie vyriško įvaizdžio.

Sukneles translytė vis dažniau iškeičia į džinsus ir marškinėlius, o aukštakulnius – į masyvius batus. Ilgus plaukus ji taip pat gerokai patrumpino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.