Lietuvos garsenybės atskleidė, kur šiemet stebėjo „Euroviziją“: rinkosi artimųjų ir draugų kompaniją

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalo „Stilius“ žurnalistai keletui žinomų žmonių užduoda vieną vienintelį klausimą, skirtą rubrikai „Savaitės klausimas“. Šįkart jie pasiteiravo, kur šiemet jie žiūrėjo „Euroviziją“?

Lrytas.lt koliažas.
Lrytas.lt koliažas.
Monika Linkytė.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Monika Linkytė.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Stanislavas Stavickis-Stano.<br>V. Skaraičio nuotr.
Stanislavas Stavickis-Stano.<br>V. Skaraičio nuotr.
Monika Liu.<br>R. Vilkelio nuotr.
Monika Liu.<br>R. Vilkelio nuotr.
Deivydas Zvonkus.<br>T. Bauro nuotr.
Deivydas Zvonkus.<br>T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 18, 2024, 5:04 PM

Kompozitorius Deivydas Zvonkus (46 m.)

„Eurovizijos“ finalo savaitgalį turėjau daug reikalų skirtingose Lietuvos vietose, tačiau vis tiek, kaip ir visuomet, kad ir kur būčiau, stebėjau šio dainų konkurso finalą ir laikiau kumščius už Silvestrą. Nekantriai laukiau ir antrojo ypač elegantiško ir subtilaus Airijos pasirodymo.

Atlikėja Monika Linkytė (31 m.)

„Euroviziją“ stebėjau su LRT komanda. Aišku, kad labai palaikiau Silvestrą. Jis puikiai pasirodė ir labai dėl jo džiaugiuosi.

Kompozitorius ir atlikėjas Stanislavas Stavickis-Stano (42 m.)

Šiais metais „Euroviziją“ stebėjome namuose su visa šeima, vaikais. Jie labai laukė šito vakaro. Gaila, tačiau šio dainų konkurso pusfinalių negalėjome žiūrėti drauge – kitą dieną jiems reikėjo anksti keltis į mokyklas ir darželius, tad 22 valandą visi jau miegojo. Tačiau šeštadienį atsigriebėme.

Šių metų „Eurovizija“ buvo tokia, kad ne visus pasirodymus su vaikais buvo jauku žiūrėti per televizorių. Net nekalbu apie airių raganos pasirodymą, labiau kalbu apie Jungtinės Karalystės pasirodymą. Dar prieš finalą turėjau tokią mintį – kas gali būti blogiau už Jungtinės Karalystės pergalę šių metų „Eurovizijoje“?

Atlikėja Monika Liu (36 m.)

Labai labai palaikiau Silvestrą! Didžiuojuosi, kad jis dainavo lietuvių kalba, ir labai tikėjau jo pasirodymu! Pirmame pasirodyme mane sužavėjo jo užtikrintumas, atsipalaidavimas, o finale jis dar labiau atsipalaidavo ir tuo mėgavosi. „Euroviziją“ žiūrėjau kartu su draugų kompanija, tarp jų buvo šio dainų konkurso gerbėjų. Mes visi kartu labai palaikėme Silvestrą ir didžiavomės jo pasirodymu!

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.