Žymiausios Lietuvos ir užsienio raudonplaukės: patrauklu ar neskoninga?

Gatve žygiuojančios raudonplaukės visuomet kelia dviprasmiškus jausmus. Vieni žavisi jų išskirtinumu, kiti burnoja, kad neva raudona galva – neskoninga. Kai kada net juokaujama, kad jos – kaip pelėsinis sūris: arba labai patinka, arba tiesiog neskanu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-06-28 18:31, atnaujinta 2018-03-18 15:39

Ne paslaptis, kad moterys dažniausiai pakeičia plaukų spalvą tuomet, kai jų gyvenime vyksta kardinalios permainos. Dažniausiai imtis radikalių pokyčių jas paskatina darbo keitimas, išsiskyrimas su mylimuoju, persikraustymas į naują vietą. Tiesą sakant, nesvarbu, kas tai bebūtų, tačiau, kai įėjusi į grožio saloną būdama pilka pelyte moteris iš jo išeina fatališkai primerkusi akį, suprask, jos viduje verda emocijos.

Anksčiau raudonplaukės merginos būdavo apšaukiamos raganomis ir negailestingai deginamos ant laužo, tačiau ši era baigėsi. Dabar natūralius ugninius plaukus turinčios dailiosios lyties atstovės ne tik nesigėdija to, tačiau ir didžiuojasi, vis daugiau blondinių ar brunečių pasiryžta radikaliems pokyčiams ir plaukus perdažo raudonais pustoniais.

Nuo švelniai oranžinės iki ryškiai raudonos spalvos plaukai traukia aplinkinių žvilgsnius ir nori nenori priverčia jų savininkes išsiskirti minioje. Galbūt todėl sakoma, kad raudonplaukės moterys – itin mėgsta dėmesį, yra valdingos ir pasižymi ugningu charakteriu, be to, laikomos labai seksualiomis.

Portalas lrytas.lt siūlo įvertinti ryškiausias Lietuvos ir užsienio raudonplaukes: originalu ir patrauklu ar vis tik nelabai?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.