Milano vyrų mados savaitė: „Bottega Veneta“ kelionė aplink pasaulį

“Lengvumas, laisvė, sugebėjimas atsipalaiduoti”,- toks buvo italų mados namų “Bottega Veneta” dizainerio Tomaso Maierio devizas pristatant naujausią 2013-ųjų vasaros vyriškų drabužių kolekciją. Milano mados savaitės metu pristatytas vokiečio darbas iš tiesų nenusižengė nė vienai “Bottega Veneta” taisyklei – kiekviename drabužių derinyje atsispindėjo paprastumo bei aukščiausios kokybės darna, o audiniai buvo apdirbti taip puikiai, jog net versta oda atrodė it plonytė medvilnė bei mados namų vyrui padovanojo puikią marškinėlių interpretaciją.

“Bottega Veneta” 2013 metų pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP
“Bottega Veneta” 2013 metų pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

Deimantė Bulbenkaitė

Jun 29, 2012, 8:00 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:27 PM

Kolekcija kritikus sužavėjo ne tik dėl išskirtinio dėmesio detalėms, bet ir dėl nuosaikios neutralių spalvų paletės. Prieš keletą sezonų susižavėjęs brangakmenių atspalviais, T. Maieris šįkart pasirinko kiek kuklesnį koloritą – kolekcijoje vyravo smėlinė, dramblio kaulo, melsva spalvos, tačiau buvo galima išvysti ir vieną kitą turkio spalvos ar raudoną akcentą. Maloniu siurprizu tapo ir keli modeliai, kuriuos dizaineris išmargino abstrakčiu gėlių raštu – jis puikiai papildė paprastą sportinės striukės bei tiesaus kirpimo kelnių derinį bei suteikė jaunatviškos energijos laisvalaikio kostiumui.

“Bottega Veneta” kolekcijoje netrūko ir įdomių įvairių kultūrų aprangos motyvų, kuriuos neretai įkvepia paties T. Maierio kelionės aplink pasaulį. Šįkart ant podiumo buvo galima išvysti indiško stiliaus pailgintus marškinius, taip pat Viduramžių Europą primenančias palaidines su suvarstoma detale, Pietų Amerikos civilizacijų meną primenančius megztinių raštus. Taigi “Bottega Veneta” vyras – aistringas keliautojas, vertinantis kokybę bei drabužius, kurių derinimu ar sluoksniavimu nereikia rūpintis. Net nekyla abejonių, jog naujausios kolekcijos modeliai jo pintos odos lagamine išties užims svarbią vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.